ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
idemo u off topic polako, ali ako cemo realno
dobili ste celik koji je bio u raspadu kad je gostovao na kosevu i dao vam je 2 gola
dobili ste slobodu kojoj juniori igraju
dobili ste gosk, novajlija u ligi, jos na neutralnom stadionu
dobili ste slaviju u lukavici, kojoj kozara da 6 golova, a vi toj kozari koja je novi prvoligas date 4 gola
dodje velez jedini sto iole valja i uzme bod na kosevu
Nije nama Velez uzeo bod...uzeli smo ga sami sebi pa njima poklonili ali nebitno.
Je*iga, sace prvo vece iskusenje protiv Trebinjaca i ja licno zadovoljan bodom, znamo svi kako je dole igrati.
Mi jesmo igrali sa slabijim ekipama ali smo ih nakantali i to pravo, preko 3 gola po utakmici dajemo a primamo oko 0,8 golova po tekmi (i to bi bilo puno bolje da nisu pala dva auto gola koja su cisti peh)..valjda ce protiv ovih boljih timova upola ovako biti i opet ce biti dovoljno za pobjedu ili remi na nekim teskim gostovanjima.
A svi znamo kako se titula uzima, iskoristit lagane tekme i lagan raspored ako se potrefi na pocetku.Tad se skuplja samopouzdanje za ostatak prvenstva.
Mi prosle godine samo da smo uzeli Drinu na Kosevu i da smo vas pobjedili gdje smo realni trebali jer smo vas izdominirali na terenu mi bi imali titulu u svojim vitrinama...ali sta je tu je.