ja mislim da moze na kablovskoj i ja sam gledao nekakvu najvu bundeslige...sacekaj subotu pas vidjet

Petak jarane.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
odlicna vijest jarane....al ako budes izmislio ovu informaciju i ne bude nista od toga osjecacu se ko da me je cura ostavilaharis10 je napisao/la:super vijest ko god ima eurosport 2 na kablovskoj tj. eurosport na srpskom ce moci nesmetano pratiti bundesligu bez ikakvih placanja i zajebancija sto posto,eto nadam se da je mustuluk hehe pozz veliki svima
isti slucaj kod meneesso je napisao/la:ja imam eurosport 2 na kablovskoj to je ovaj sto imaju srpski komentatori al nisam vidio nikakvu najavu za bundesligu
yes yes yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!haris10 je napisao/la:http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893 EVO UKUCAJTE OVO PA SE SAMI UVJERITE IMA U PROGRAMSKOJ SEMI EUROSPORTA 2 UTAKMICA U PETAK I SVE JE NORMALNO,MISLIM NE PISE NIKAKVO DODATNO PLACANJE IL NESTO
aj drago mi je da se neko raduje u ovim sumornim vremenima pozdrav kraljudeni_m1312 je napisao/la:yes yes yes yes yes!!!!!!!!!!!!!!!!!haris10 je napisao/la:http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893 EVO UKUCAJTE OVO PA SE SAMI UVJERITE IMA U PROGRAMSKOJ SEMI EUROSPORTA 2 UTAKMICA U PETAK I SVE JE NORMALNO,MISLIM NE PISE NIKAKVO DODATNO PLACANJE IL NESTO
a mustuluk heheheheesso je napisao/la:e brate sad si me pravo razveselio ko malo dijete sam jedva cekam
dogovoricemo seharis10 je napisao/la:a mustuluk heheheheesso je napisao/la:e brate sad si me pravo razveselio ko malo dijete sam jedva cekam
Ja imam i SportKlub i Eurosport i Eurosport2 na kablovskoj ...NoName je napisao/la: Za sve one koji imaju kablovsku a nemaju eurosport2 mali savjet: Prijateljica mi radi u kablovskom operateru i ako je ona dobro upućena, iz nekog razloga nisu mogli sportklub i eurosport2 zajedno (ne znam je li ovo tačno). Pošto će sportklub sada biti truba, tražite da vam zamjene za eurosport2. Za ostale, žao mi je.
Hoće, Tour de France.hare_HZ je napisao/la:Hocel biti ista na obicnom eurosportu
Trenutno korisnika/ca: bavarian_bk, Beli98, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, denza, emir79, Fudo, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, J1897, Jadnimi, jasmin10, Jegres, Kapetan, Kaunas, KimJongEsmer, legendarnadruga, lol89, Maestro^^, Majstorinho, MrPink, nebeskasila, nerkolfc, pama, PeppermintSA, Principatus, s4mke, SanaBosna, Sheyi, signalidunapark, smajke, soccerfan, StevieG8, successminator, THEC, TheTruth34, tuitamo, Venom, VivaLaLiberta, VolimBiH96, wanakis, zastitaIdentiteta i 326 gostiju.