Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Why?Monolog je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Napravili smo od Villareala prosječnu ekipu koju niko u zadnjih 5-6 godina nije ovako nadigrao.Oplakah na ovo.
Zaslužena pobjeda Bayerna, moglo je biti i ubjedljivije, mora se priznati. Očekiv'o sam jednu loptu iza leđa Neuera, al' izgleda da nije slučajnost što Bayo ne prima golove, već uigranost.
Zašto misliš da je ogromna?Monolog je napisao/la: Da ne bi bilo zabune, ova pobjeda Bayerna je ogromna
Pogledaj statistiku.Ljudi su imali dva šuta.A to što si napisao da je ovo ogromna pobjeda samo govori koliko ne voliš ovaj tim.Sasvim je realno i normalno da BAyern pobjedi Villareala jer je dvije klase bolji.I naravno govorio sma o utakmicama LP-a, a ne o Primeri.PNe zanimaju me pobjede Barse i Reala.Ta liga je i onako presmješna.Dva kluba i ostali.Monolog je napisao/la:Pa da. U pravu si. Villareal je dobio Reala samo 2x u posljednjih 18 utakmica, a gol razlika je +20 u korist Madriđana. Ne moram ni napominjati utakmice koje su završavale sa 6:2, 3:0, a na El Madrigalu je bilo i 5:0 za Real.
Barcelona im je nerijetko zabijala po 3 gola u gostima, sad su ih isprašili sa petardom. Da ne bi bilo zabune, ova pobjeda Bayerna je ogromna (mora se priznati), al' ti brate pretjeruješ do bola. Čuj niko ih nije ovako pobijedio.
Pa užareno gostovanje je odrađeno na najbolji mogući način. Bayern je kvalitetniji od Villareala + dodajmo iskustvo u evropskim takmičenjima i sijaset ovakvih utakmica, al' ja priznajem da nisam očekiv'o ovako lagan meč.geronimo je napisao/la:Zašto misliš da je ogromna?Monolog je napisao/la: Da ne bi bilo zabune, ova pobjeda Bayerna je ogromna
Rezultat nije mjerilo.Mi smo danas ugušili Villareal, a Primera je liga u kojoj svi igraju za dva kluba .Ostali preživljavaju pa pobjede i nisu iznenađenje.KAd Hannover izbaci treću ekipu po jačini u Primeri onda treba da znaš kakvu konkurenciju imaju timovi koje si spomenuo.Utakmice u LP su mjerilo.Primera je skandal.Monolog je napisao/la:Pa užareno gostovanje je odrađeno na najbolji mogući način. Bayern je kvalitetniji od Villareala + dodajmo iskustvo u evropskim takmičenjima i sijaset ovakvih utakmica, al' ja priznajem da nisam očekiv'o ovako lagan meč.geronimo je napisao/la:Zašto misliš da je ogromna?Monolog je napisao/la: Da ne bi bilo zabune, ova pobjeda Bayerna je ogromnaMislio sam da Rossi i Nilmar mogu zabiti gol Bavarcima, no ovim rezultatom (nakon ovakve utakmice) mogu biti zadovoljniji iz tabora Žute Podmornice.
Ovo će još više nabildati samopouzdanje Bavaraca, pa će i sljedeći protivnik (Schalke, ako se ne varam) biti na streljani.
@Frank Ribery,
Ne volim nijedan tim.Nego, ona tvoja rečenica "niko ih nije ovako pobijedio" dovoljno govori o tvojoj objektivnosti. Navedoh statistiku kako se Real pati sa Villarealom.
I, dakako da je ogromna pobjeda.
Ne vidim jer nije ispred svjetlosnim godinama.Primera je jača, ali ne kako neki žele da predstave.Dva kluba mogu otići do kraja ostali teško i grupu mogu proći.bimbrlica je napisao/la:kakva god da je spanska liga ona je svjetlosnim godinama ispred bundeslige po kvaliteti...to ako ne vidis prestani pratiti fudbal.
Hahaha,to ti mislis vidim kako ih svabe rokaju redovno prvo Hannover pa sad Bayern buncasbimbrlica je napisao/la:kakva god da je spanska liga ona je svjetlosnim godinama ispred bundeslige po kvaliteti...to ako ne vidis prestani pratiti fudbal.
Jedini razlog što je Primera trenutno ispred Bundeslige je isključivo zahvaljući Barceloni koja neumorno kupi bodove zadnjih godina ,a ostatak lige je škart izuzev Reala.bimbrlica je napisao/la:kakva god da je spanska liga ona je svjetlosnim godinama ispred bundeslige po kvaliteti...to ako ne vidis prestani pratiti fudbal.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.