FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Semir bvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Semir bvb » 14 sep 2011, 23:00

Iskrene čestitke na rutinskoj pobjedi. Svaka čast :D Rafinha odličan gol, ev upravo gledam na Sat 1 emisiju nakon utakmice. Ovu seriju težih utakmica krenuli ste s pobjedom. Nadam se da u naredne 2-3 utakmice u bundesligi neće ići baš glatko kao dosad... :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 sep 2011, 23:04

Monolog je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Napravili smo od Villareala prosječnu ekipu koju niko u zadnjih 5-6 godina nije ovako nadigrao.
:lol: Oplakah na ovo.

Zaslužena pobjeda Bayerna, moglo je biti i ubjedljivije, mora se priznati. Očekiv'o sam jednu loptu iza leđa Neuera, al' izgleda da nije slučajnost što Bayo ne prima golove, već uigranost.
Why?

Na njihovom terenu su puno teže prolazili Real ili BArselona.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 sep 2011, 23:08

Nisam odavno vidio ovaku sigurnost u igri koju prikazujemo iz utakmice u utakmicu Jupp je sve to lepo posložio.Ima li kakvih informacija za Gomeza ? za Buytena manje više :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 sep 2011, 23:12

Pa da. U pravu si. Villareal je dobio Reala samo 2x u posljednjih 18 utakmica, a gol razlika je +20 u korist Madriđana. Ne moram ni napominjati utakmice koje su završavale sa 6:2, 3:0, a na El Madrigalu je bilo i 5:0 za Real.

Barcelona im je nerijetko zabijala po 3 gola u gostima, sad su ih isprašili sa petardom. Da ne bi bilo zabune, ova pobjeda Bayerna je ogromna (mora se priznati), al' ti brate pretjeruješ do bola. Čuj niko ih nije ovako pobijedio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 sep 2011, 23:14

Monolog je napisao/la: Da ne bi bilo zabune, ova pobjeda Bayerna je ogromna
Zašto misliš da je ogromna?
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 sep 2011, 23:16

Monolog je napisao/la:Pa da. U pravu si. Villareal je dobio Reala samo 2x u posljednjih 18 utakmica, a gol razlika je +20 u korist Madriđana. Ne moram ni napominjati utakmice koje su završavale sa 6:2, 3:0, a na El Madrigalu je bilo i 5:0 za Real.

Barcelona im je nerijetko zabijala po 3 gola u gostima, sad su ih isprašili sa petardom. Da ne bi bilo zabune, ova pobjeda Bayerna je ogromna (mora se priznati), al' ti brate pretjeruješ do bola. Čuj niko ih nije ovako pobijedio.
Pogledaj statistiku.Ljudi su imali dva šuta.A to što si napisao da je ovo ogromna pobjeda samo govori koliko ne voliš ovaj tim.Sasvim je realno i normalno da BAyern pobjedi Villareala jer je dvije klase bolji.I naravno govorio sma o utakmicama LP-a, a ne o Primeri.PNe zanimaju me pobjede Barse i Reala.Ta liga je i onako presmješna.Dva kluba i ostali.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 14 sep 2011, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 14 sep 2011, 23:17

Ništa drugo se nije ni očekivalo ...

Što se tiče odbrane dobro da je Buyten izašao jer Rossi i Nilmar su mu bježali uveliko i da je on ostao primili bi barem jedan gol

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 14 sep 2011, 23:18

Dvije riječi BAYERN DOMINION :)
9 utakmica, gol razlika 24:1 :D
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2011, 23:19

Ali samo me onaj Zapata odusevio, momak je masina.
Ribery se bas namucio pored njega a Bgm i Muller, sad znate da je Zapata igrao i na lijevoj i na desnoj strani odbrane.

Steta sto ga mi nismo uspjeli maznuti, jer je bio pravo jesftin, svega 9 miliona.

Ali, koga briga kad mi imamo Trubu, koji je neprelazan. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 sep 2011, 23:21

geronimo je napisao/la:
Pa užareno gostovanje je odrađeno na najbolji mogući način. Bayern je kvalitetniji od Villareala + dodajmo iskustvo u evropskim takmičenjima i sijaset ovakvih utakmica, al' ja priznajem da nisam očekiv'o ovako lagan meč. :mrgreen: Mislio sam da Rossi i Nilmar mogu zabiti gol Bavarcima, no ovim rezultatom (nakon ovakve utakmice) mogu biti zadovoljniji iz tabora Žute Podmornice. :mrgreen: Ovo će još više nabildati samopouzdanje Bavaraca, pa će i sljedeći protivnik (Schalke, ako se ne varam) biti na streljani. :mrgreen:

@Frank Ribery,
Ne volim nijedan tim. :D Nego, ona tvoja rečenica "niko ih nije ovako pobijedio" dovoljno govori o tvojoj objektivnosti. Navedoh statistiku kako se Real pati sa Villarealom. :mrgreen: I, dakako da je ogromna pobjeda.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 sep 2011, 23:26

Monolog je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Pa užareno gostovanje je odrađeno na najbolji mogući način. Bayern je kvalitetniji od Villareala + dodajmo iskustvo u evropskim takmičenjima i sijaset ovakvih utakmica, al' ja priznajem da nisam očekiv'o ovako lagan meč. :mrgreen: Mislio sam da Rossi i Nilmar mogu zabiti gol Bavarcima, no ovim rezultatom (nakon ovakve utakmice) mogu biti zadovoljniji iz tabora Žute Podmornice. :mrgreen: Ovo će još više nabildati samopouzdanje Bavaraca, pa će i sljedeći protivnik (Schalke, ako se ne varam) biti na streljani. :mrgreen:

@Frank Ribery,
Ne volim nijedan tim. :D Nego, ona tvoja rečenica "niko ih nije ovako pobijedio" dovoljno govori o tvojoj objektivnosti. Navedoh statistiku kako se Real pati sa Villarealom. :mrgreen: I, dakako da je ogromna pobjeda.
Rezultat nije mjerilo.Mi smo danas ugušili Villareal, a Primera je liga u kojoj svi igraju za dva kluba .Ostali preživljavaju pa pobjede i nisu iznenađenje.KAd Hannover izbaci treću ekipu po jačini u Primeri onda treba da znaš kakvu konkurenciju imaju timovi koje si spomenuo.Utakmice u LP su mjerilo.Primera je skandal.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 sep 2011, 23:29

I ovaj Real jedva pobjedi Dinamo na guzove ccc... :D
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 sep 2011, 23:29

kakva god da je spanska liga ona je svjetlosnim godinama ispred bundeslige po kvaliteti...to ako ne vidis prestani pratiti fudbal.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 14 sep 2011, 23:30

bimbrlica je napisao/la:kakva god da je spanska liga ona je svjetlosnim godinama ispred bundeslige po kvaliteti...to ako ne vidis prestani pratiti fudbal.
Ne vidim jer nije ispred svjetlosnim godinama.Primera je jača, ali ne kako neki žele da predstave.Dva kluba mogu otići do kraja ostali teško i grupu mogu proći.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 sep 2011, 23:31

bimbrlica je napisao/la:kakva god da je spanska liga ona je svjetlosnim godinama ispred bundeslige po kvaliteti...to ako ne vidis prestani pratiti fudbal.
Hahaha,to ti mislis vidim kako ih svabe rokaju redovno prvo Hannover pa sad Bayern buncas :lol: :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 sep 2011, 23:32

Otkud ti to da je Sevilla treća ekipa po jačini? :roll:
Jesam li ja rek'o da Bayern nije zaslužio pobjedu? - Nisam
Jesam li napis'o da Villareal može biti sretan što je na kraju ovako završilo? - Jesam
Je li Bayern kvalitetnija ekipa od Žute Podmornice? - Jeste

Jbt, zar je tako teško priznati neke stvari. Ispade da je Bayern najmoćnija ekipa na dunjaluku (@Šećo, moliću bez komentara :mrgreen: ). Ovdje nećemo porediti dvije lige (ima tema za to), al' ti očigledno slijepo gledaš samo Nijemce i isključivo si orijentisan na njihove (ne)uspjehe. Ja, s druge strane, pratim i ostale lige i mogu trezveno razmišljati bez da sam zaslijepljen kojekakvim koeficijentima, subjektivnošću i inim qrcima - palcima. ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 sep 2011, 23:34

Jedini razlog što je Primera trenutno ispred Bundeslige je isključivo zahvaljući Barceloni koja neumorno kupi bodove zadnjih godina ,a ostatak lige je škart izuzev Reala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 sep 2011, 23:35

Mnogo smo jak bre! :lol:

Odlicna partija gotovo svih igraca. Drago mi je da je i Neuer imao bar nekakav ucinak. Zaspat ce covjek na utakmici. :lol:

Badstuber i Ribery najbolji. Bilal se vratio u formu u kojoj je sposoban sramotiti protivnicke odbrane.

Valjda nije nista ozbiljnije s Gomezom. Trebao bi zaigrati protiv Schalkea.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 sep 2011, 23:36

bajern u Primeri ne bi bio sigurani ni u to da ce izboriti ligu prvaka a kamoli sta vise.ja stvarno ne znam ili se vi pravite ludi ili pratite samo BuLi.Ne zelim uopste da se raspravljam ali trenutno se BuLi ne moze ni porediti sa Primerom a kamoli sta vise
@Saurman
ako su Atl.Madrid,Sevilla,Valencia,Atl.Bilbao skart sta su onda ostale momcadi (osim Bayerna i Borusije) iz BuLi ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 sep 2011, 23:36

Ma dobro, sve nam je jasno. :mrgreen:

Kakogod, Viljarealci su upisali prvi poraz na domaćem terenu otkad igraju u Ligi prvaka (3x :mrgreen: ).

Krivo mi što Bayo nije prije riješio utakmicu, džaba sam se srkletio svih ovih 90 minuta. :D
--------

Sredina terena strašna, sa potpunom ispomoći navalnih igrača. Odbrana funkcionira samo tako :D , Marion očito nije zaliječio staru povredu (ili mu se nije igralo :mrgreen: , kad pogledaš koliko je puta bio u ofsajdu). Mulac nije imao baš svoj dan (i to je dopušteno :D ), dok je ostalo sve bilo superiška, osim zahebancije pred golom domaćina i držanja sviju nas dugo vremena u rezultatskoj neizvjesnosti (bez prijeke potrebe). 8-)

Bitno je da se moć osjetila i da domaćin ni jednog trenutka nije mogao pomisliti da može doći do boda (nije arogancija, nego je tako :D ).
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.