To su ti oni sto sluze za kantanje na pripremama DRUGOLIGASABuu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To su ti oni sto sluze za kantanje na pripremama DRUGOLIGASABuu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?
Kakve veze ima Brotnjo,sa mojim mišljenjem?Valjda smije reći ono što mislim.Brotnjo je 1. ove sezone sa 12 bodova iz 4 kola,toliko o kantanjudiego_TM je napisao/la:To su ti oni sto sluze za kantanje na pripremama DRUGOLIGASABuu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?Ja mislio da je boto vec odavno ugasen al ocito se koprcaju
Šta mu se izvinjavaš, kad je pustio trolove da po ko zna koji put trabunjaju po našoj temi, onda ni za nas ne vrijede uobičajena pravila, samo pucajdamirCFC je napisao/la:Izvinjavam se adminima al ovo moram napisati za ove dusmane
Vi nas mrzite
Mi vas jeb***
Ja sam rekao ono što mislim,da ste vi daleko od prvaka,što se vidi po tablici,vi ste to shvatili kao trolanjeHawking je napisao/la:Šta mu se izvinjavaš, kad je pustio trolove da po ko zna koji put trabunjaju po našoj temi, onda ni za nas ne vrijede uobičajena pravila, samo pucajdamirCFC je napisao/la:Izvinjavam se adminima al ovo moram napisati za ove dusmane
Vi nas mrzite
Mi vas jeb***
Mislit i srat nije isto.Grdan je napisao/la:Kakve veze ima Brotnjo,sa mojim mišljenjem?Valjda smije reći ono što mislim.Brotnjo je 1. ove sezone sa 12 bodova iz 4 kola,toliko o kantanjudiego_TM je napisao/la:To su ti oni sto sluze za kantanje na pripremama DRUGOLIGASABuu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?Ja mislio da je boto vec odavno ugasen al ocito se koprcaju
.
Buu je napisao/la:Brotnjo, koji je to klub ?
sad će se hasagić i begović svađati ko će guši biti rezerva u reprezentacijiAmar_TM87 je napisao/la:Po meni, bar kako sam vidio, penala nije bilo.. Nemojte srat o Gusi kad je lik prekuco sviju miKako je samo jake intervencije imo (nije sarkazam)
pa jedan pored mene se derao "j**** ti brasno" xDBianconeri1988 je napisao/la:Odbrani Gušo onaj slobodnjak kad jedan čovjek galami: "Gledaš li ti ovo, Sušiću? Gledaš li?"![]()
raja priča nije karić godinu branio pa nije u formi,gušo zadnju branio na sprečinoj oproštajnoj tekmiBianconeri1988 je napisao/la:Odbrani Gušo onaj slobodnjak kad jedan čovjek galami: "Gledaš li ti ovo, Sušiću? Gledaš li?"![]()
haj sto ne zna braniti, to mu se moze i nekako progledati kroz prste, al što je glup, pa napravi onakvu gresku, to vec ne moze bgm, od naredne tekme, da se pitam, bukvic bi branio, pa makar sve gubili do kraja, dovoljno je puta kiksaoBianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!![]()
A žao mi je nekako Karića, znam da nije ono namjerno uradio, ali i on nekako isto kao da brani bojažljivo i sa dozom straha, vidi se da je pod pritiskom...
šta mu raja sve psuje dobro zna kako se zove,ako dobije 2 tekme kazne gušo brani u banjaluciBianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!![]()
A žao mi je nekako Karića, znam da nije ono namjerno uradio, ali i on nekako isto kao da brani bojažljivo i sa dozom straha, vidi se da je pod pritiskom...
faul na 40 metara od gola, na sjeveru se deru, kara pazi se, sutat cenidi je napisao/la:šta mu raja sve psuje dobro zna kako se zove,ako dobije 2 tekme kazne gušo brani u banjaluciBianconeri1988 je napisao/la:Gušo zadnju branio upravo u Kupu prije godinu dana protiv Rudara!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.