Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ovako im i treba kad mamlaz nece da mijenja!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
100 % greska Manchinia .. vidi im samo postavke igre u drugom Company iznosi loptu ... nigdje Nasria nigdje SIlve ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
City prestao da igra. Nije valjda da su se umorili?!
- Principatus
- Kontakt:
City bez ideja i dinamike.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jos sad da Edin postigne za 2:1 pogodak, fantasticno bi bilo 

Ako nece Dzeko, hoce jaran 

- Megamon
- Kontakt:
Taman da Dzeko postane junak
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Koja golcina Kolarova. Toooooo! 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ovo je tema o Edinu, šta me briga za Kolarova i City?! 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Da, trebali bi Nasri i Silva doći do svog 16terca po loptu. E jesi stručnjakkimbo je napisao/la:100 % greska Manchinia .. vidi im samo postavke igre u drugom Company iznosi loptu ... nigdje Nasria nigdje SIlve ..

YNWA!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
dzeko out, tevez in

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
red bi bio da prestanes vrijedjat talijanske kluboveEdin.- je napisao/la:Jos sad da Edin postigne za 2:1 pogodak, fantasticno bi bilo

KEVIN-PRINCE BOATENG27
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !
- Neandertalac
- Kontakt:
Abd da zijani Sity , Mancini retardirani kreten,
fuj

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne bi bio red. Od sada su mi talijani na crnoj listi. Fuj.franco_tm je napisao/la:red bi bio da prestanes vrijedjat talijanske kluboveEdin.- je napisao/la:Jos sad da Edin postigne za 2:1 pogodak, fantasticno bi bilo
A na ovoj temi nisam nista napisao

Što je kreten?Neandertalac je napisao/la:Abd da zijani Sity , Mancini retardirani kreten,fuj

Čelik Zenica 1945
meni da je na avataru taj dres zapitao bih se o nekim stvarima , i gledao bih na fudbal malo drugacijeEdin.- je napisao/la:Ne bi bio red. Od sada su mi talijani na crnoj listi. Fuj.franco_tm je napisao/la:red bi bio da prestanes vrijedjat talijanske kluboveEdin.- je napisao/la:Jos sad da Edin postigne za 2:1 pogodak, fantasticno bi bilo
A na ovoj temi nisam nista napisao
KEVIN-PRINCE BOATENG27
Ne razumijem zašto je izvadio Džeku, pa on se od svih napadača Citija najbolje snalazi u 16tercu+ jak je u skoku. Predpostavljam, da će se lopta u zadnjim minutama puno obacivati u 16terac. Ponekad mi Mancini stvarno nije jasan.
YNWA!
Arsenal FC till i die !franco_tm je napisao/la:
meni da je na avataru taj dres zapitao bih se o nekim stvarima , i gledao bih na fudbal malo drugacije
Ali ovo nije tema o meni, tebi, talijanskim klubovima, Arsenalu, vec o Edinu Dzeki.
I ne znam zasto si me citirao, smoru. Samo bezveze u off idemo.