Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Prvo sastav timova pa onda pjesma OOoooh ooooo Edin Dzekooo!
nije utakmica ni pocela...ori se ooooooooo Edin Dzekoooooooo oooooooo
Edin je ko TENK
- Goalgetter
- Kontakt:
Zamaloooo !!
Vec sam govorio, City je MASINA.
KAKAV PRITISAK!
KAKAV PRITISAK!
Evo, to su sugavi talijani. Jedna prilika, precka odma.
Strah me da ne zavrsi ko sinoc sa Milanom.
City ce cijelu tekmu dominirat, i onda ovakva prilika i sve u vodu pada.
Strah me da ne zavrsi ko sinoc sa Milanom.
City ce cijelu tekmu dominirat, i onda ovakva prilika i sve u vodu pada.
dajte link, nijedan mi ne radi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ako imas inst. sopcast,skysport 2 eng._dreamer_ je napisao/la:dajte link, nijedan mi ne radi
sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
- Megamon
- Kontakt:
Zoran Suko za qurac me vuko.
Nije Edin dao 1 gol nego 4 u ligi prvaka,smecaru jedan.
Nije Edin dao 1 gol nego 4 u ligi prvaka,smecaru jedan.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
tanko za sada. ovi se brane ko Zepa. Dzeko nista posebno, no i nije imao nekih lopti ovo sto sam ja gledao... Dosta je nervozan City, vidi se da im je pritisak veliki radi toga sto prvi puta igraju u LP
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nista novo, Napoli je iz Italije a znamo kako se oni znaju braniti.
City ima 66% posjed lopte ali bez puno pravih prilika. Ona prva Dzekina je bila dobra, jos da je Aguero posla loptu vise unutra a ne vani, Dzeko bi ga vjerovatno zabio. Ovako je morao puno na stranu da stigne loptu.
Precke necu spominjati, znamo da su to bile dobre sanse.
Ma, ubosce jedna, polako.
Tevez se zagrijava od 30-e minute.
City ima 66% posjed lopte ali bez puno pravih prilika. Ona prva Dzekina je bila dobra, jos da je Aguero posla loptu vise unutra a ne vani, Dzeko bi ga vjerovatno zabio. Ovako je morao puno na stranu da stigne loptu.
Precke necu spominjati, znamo da su to bile dobre sanse.

Ma, ubosce jedna, polako.
Tevez se zagrijava od 30-e minute.

Ocigledno je da si imao veliki poteskoca sa streamom.Ti gori nego Goal kad daje ocjene igracima_dreamer_ je napisao/la:tanko za sada. ovi se brane ko Zepa. Dzeko nista posebno, no i nije imao nekih lopti ovo sto sam ja gledao... Dosta je nervozan City, vidi se da im je pritisak veliki radi toga sto prvi puta igraju u LP

Dzeko sasvim dobar.Napoli postavio citav Centrotransov poker autobusa sa ponekim kontranapadom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Neandertalac
- Kontakt:
Idemo Edine , daj go, rafalam sa prozora ako ga zabijes 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma nije ono Centrotrans, ono je hladnjaca, haah. Ma dobro, ima City inicijativu, ali nece lako do gola. Dzeko je bio ok, mislim, nije grijesio, ali nije imao od 20 i neke minute neki poseban ucinak, no kako rekoh, nije imao ni prilike. City previse pokusava od noge do noge, no moraju poceti koristiti Dzekinu visinu. Jos kad bi Kolarov znao uputiti upotrebljiv centarsut... Al od njega to necemo vidjeti jos neko vrijeme...harishp je napisao/la:Ocigledno je da si imao veliki poteskoca sa streamom.Ti gori nego Goal kad daje ocjene igracima_dreamer_ je napisao/la:tanko za sada. ovi se brane ko Zepa. Dzeko nista posebno, no i nije imao nekih lopti ovo sto sam ja gledao... Dosta je nervozan City, vidi se da im je pritisak veliki radi toga sto prvi puta igraju u LP![]()
Dzeko sasvim dobar.Napoli postavio citav Centrotransov poker autobusa sa ponekim kontranapadom.
Mjenjao bih oba beka u City-ju, a ovo ostalo ostaviti isto...
Nadam se da ce Dzeko ili zabiti ili asistirati...
Aguero im uveliko stopa igru. Totalno zatvara Nasria (koji se nije vidio cjelo prvo). Osim toga prekida im tendenciju brze pas igre . Po primanju lopte najmanje 4,5 dodira a pocesto se napadi pretvore u njegovu solazu.
Dzeko najbolji poslije njega Silva. Medjutim vidljivo sta je jedna od Edinovih taktickih mana. Ako ne dobija pasove i ne ucestvuje u igri totalno se uspava i nije spreman na neke lopte koje mu na kraju dodju. Na ovako visokom nivou i sa onakvom klupom ne moze sebi dozvoliti takav luksuz.
Dzeko najbolji poslije njega Silva. Medjutim vidljivo sta je jedna od Edinovih taktickih mana. Ako ne dobija pasove i ne ucestvuje u igri totalno se uspava i nije spreman na neke lopte koje mu na kraju dodju. Na ovako visokom nivou i sa onakvom klupom ne moze sebi dozvoliti takav luksuz.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dzeko opet odsjecen, nema ko da mu loptu prosljedi. 
Slaba igra City.a u drugom poluvremenu.

Slaba igra City.a u drugom poluvremenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
O ovome sam ja prico ccc
- Principatus
- Kontakt:
Zabise ga hebem im...fuuj
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ali ovaj Barry...
sad tevez kad ude,ako ga nedaj boze zabije...Edinu ne gine klupa