FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Link plz ljudi 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Jao , 17 0 i zadnjih 5 utakmica ukljucujuci i ovu a tek pocela
Divim nam se

Divim nam se

Sigurna igra u prvom poluvremenu nismo dozvolili Villarealu da dolazi u šanse doduše imali su dvije Rossi i mislim Nilmar ali Manu je sjajno reagovao , Ribery pravi dar-mar po strani
Kroos rutinerski a Gomez izgleda prespavao prvo poluvrijeme konstantno je u offsajdu sporo izlazi iz offsajd zamki...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo sad za sad je prolazno iako se moze jos bolje. Naravno, uvijek moze bolje.
Igramo dosta cvrsto, iako ni ovi zutaci nisu za odbaciti. Bome imaju dobrog lijevog beka, ali samo u napadackom smislu, u odbrambenom dijelu je tanak.
Ribery opet igra svoju igru, kako je lijepo vidjeti njega sa karakteristicnm prodorima.
Sa povredom Buytena smo svi dosli na svoje iako ni sa njim nije izgledalo lose. Doduse, ispao je dva puta ali je i nekoliko puta izblokirao suteve bilo Rossija ili Nilmara.
Za nadat se da ce nastavit ovako i u drugom dijelu i da ce me lisiti nervoze sa barem jos jednim golom.

Igramo dosta cvrsto, iako ni ovi zutaci nisu za odbaciti. Bome imaju dobrog lijevog beka, ali samo u napadackom smislu, u odbrambenom dijelu je tanak.
Ribery opet igra svoju igru, kako je lijepo vidjeti njega sa karakteristicnm prodorima.
Sa povredom Buytena smo svi dosli na svoje iako ni sa njim nije izgledalo lose. Doduse, ispao je dva puta ali je i nekoliko puta izblokirao suteve bilo Rossija ili Nilmara.
Za nadat se da ce nastavit ovako i u drugom dijelu i da ce me lisiti nervoze sa barem jos jednim golom.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Jako blizu drugog gola. Kroosu se ne dade da ga metne. Nadam se da nas ovi promasaji nece kostati.
Napoli poveo u Manchesteru.
EDIT:
RAFINHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Napoli poveo u Manchesteru.

EDIT:
RAFINHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 14 sep 2011, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
Nece nece Mustafa ,za to se pobrinuo Rafinja 0-2 ,sjajan prodor i gol
- kuman_@mel
- Kontakt:
Ma kakav City, ekipa na baterije...joj Rafinje lagano gurnu levatu loptu kroz geno i probi golmana, svaka mu cast
samo ne kontam kako je Van Buyten poceo u prvih 11 umjesto Rafinje 

Volim te Zeljo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ispit je polozen!
Cekao se tezi protivnik, mozda se ocekivao kiks Bayerna, ali mi smo ih naprosto raznijeli.
Odbrana je i dalje besprijekorna, zatvara sve moguce i nemoguce rupe.
Rafinhin gol je carolija, ono malo koji bek zna i umije.
Jos jedan clean sheet i to 7-i uzastopno, vec se pocinjem brinuti za Neuera i njegove golmanske sposobnosti.
Pa zaboravice covjek braniti.
Na ruku nam ide i rezultat iz Manchestera.
Cekao se tezi protivnik, mozda se ocekivao kiks Bayerna, ali mi smo ih naprosto raznijeli.
Odbrana je i dalje besprijekorna, zatvara sve moguce i nemoguce rupe.
Rafinhin gol je carolija, ono malo koji bek zna i umije.
Jos jedan clean sheet i to 7-i uzastopno, vec se pocinjem brinuti za Neuera i njegove golmanske sposobnosti.
Pa zaboravice covjek braniti.

Na ruku nam ide i rezultat iz Manchestera.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakav potez Rafinhe žao mi onog igrača iz Villareala 

I drugi bek je nekoliko puta pokazao da zna sa loptom(u sta nismo ni sumnjaliSaurman je napisao/la:Kakav potez Rafinhe žao mi onog igrača iz Villareala

Sve u svemu odlicna utakmica (sa nase strane) malo je Mariano podbacio ali nadoknadit ce on to

Spanska liga 2. najjaca na svijetu

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ali sudija **** mamu svoju nije nomalan! A M.City cirkus ekipa! Onaj Mancini bas nema veze sa vezom!
Izvadio Kolarova samo sto covjek dade gol! Joj jedva cekam da ih bavarci ako bog da preslusaju!
Izvadio Kolarova samo sto covjek dade gol! Joj jedva cekam da ih bavarci ako bog da preslusaju!
Bojao sam se da nas ne kazne za one silne promašaje jer u najmanju ruku trebalo je biti 0:4 Petersen slabo reagovao iako je sam ostao pa onda promašaj Kroosa fula maltene prazan gol , ali dobro je prva tri boda su tu a i "strašni" City je kiksaoS-Y-L-A-R je napisao/la:I drugi bek je nekoliko puta pokazao da zna sa loptom(u sta nismo ni sumnjaliSaurman je napisao/la:Kakav potez Rafinhe žao mi onog igrača iz Villareala)
Sve u svemu odlicna utakmica (sa nase strane) malo je Mariano podbacio ali nadoknadit ce on to,
Spanska liga 2. najjaca na svijetu

Gledao sam uporedo City i Bayern.
Gostovanje, prva utakmica, 2:0, moramo biti zadovoljni.
Jos jedna bez primljenog gola.
Gostovanje, prva utakmica, 2:0, moramo biti zadovoljni.
Jos jedna bez primljenog gola.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Večeras je BAyern pokazao moć, dominaciju, poput zimskog sna smo uspavali Villareal.Napravili smo od Villareala prosječnu ekipu koju niko u zadnjih 5-6 godina nije ovako nadigrao.Ova ekipa ide u finale i tamo nam je i mjesto.Odbrana možda i najači dio tima večeras.Nije Freiburg loš.Prosto smo prejaki.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Ali Rafinje sta uradi
,ne mogu da vjerujem kako sigurno Bayo igra, jos Kroos sta profula , Petersen se prepao prve prilike ili je mislio da je ofsajd , kasnije mu goldzija skinuo lijepu priliku , sve u svemu Bayern OWNA 

I am not yet born; O hear me.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Napravili smo od Villareala prosječnu ekipu koju niko u zadnjih 5-6 godina nije ovako nadigrao.

Zaslužena pobjeda Bayerna, moglo je biti i ubjedljivije, mora se priznati. Očekiv'o sam jednu loptu iza leđa Neuera, al' izgleda da nije slučajnost što Bayo ne prima golove, već uigranost.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma dobro i Tymo je imao "materijala" za svlacioniceSaurman je napisao/la:Bojao sam se da nas ne kazne za one silne promašaje jer u najmanju ruku trebalo je biti 0:4 Petersen slabo reagovao iako je sam ostao pa onda promašaj Kroosa fula maltene prazan gol , ali dobro je prva tri boda su tu a i "strašni" City je kiksaoS-Y-L-A-R je napisao/la:I drugi bek je nekoliko puta pokazao da zna sa loptom(u sta nismo ni sumnjaliSaurman je napisao/la:Kakav potez Rafinhe žao mi onog igrača iz Villareala)
Sve u svemu odlicna utakmica (sa nase strane) malo je Mariano podbacio ali nadoknadit ce on to,
Spanska liga 2. najjaca na svijetu...nastavlja se serija bez primljenog gola
....trebam spomenuti kretena sudiju što nije posalo cigana Marchenu na hlađenje čovjek ubi Svajnija

Nije bilo toliko posla za sudiju ali eto,i ja sam se prepao na samom pocetku drugog poluvremena kad su se redale one sanse Petersen,Kroos......... da nam se ne osvete ali kasnije je sve doslo na svoje

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.