FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 13 sep 2011, 23:13

harry_90 je napisao/la:U kupu sta bude sretno momci !!

Na Tusnju u zadnja 3 meca nismo primili gola,a znamo u kakvim se problemima nalazimo,svaka cast odbrani ;)
To je kad Joge pocera :D
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 sep 2011, 23:18

sretno nam sutra....neznam ni sa kakvim sastavom cemo sutra istrcat al nek nam je Bog dragi na pomoci....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 13 sep 2011, 23:32

Bujrum sutra u Gradačac.Očekujem lijepu fudbalsku predstavu.Jedina otežavajuća okolnost će biti +32 stepena.Ne znam kome će biti gore,nama na tribinama ili igračima na terenu.Sloboda me je oduševila rezultatima sa onakvom ekipom.Mozda je to dobar signal za sve kako treba mladost gurati u vatru.Pozitivno zavidim na svemu,jer mi u okolnostima koje su za vas trenutno pojam nemamo takve rezultate.Imamo dosta novih igrača koji se trebaju uigravati iz kola u kolo i time bi se cilj ostvario,a to je sredina tabele.I mi sutra igramo oslabljeni, ali igrački trenutno jači i realno je za očekivat pobjedu Zvijezde.Sloboda ako bude bolja čestitat ću na pobjedi.Pozdrav i bujrum.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 14 sep 2011, 00:28

zvjezdas je napisao/la:Bujrum sutra u Gradačac.Očekujem lijepu fudbalsku predstavu.Jedina otežavajuća okolnost će biti +32 stepena.Ne znam kome će biti gore,nama na tribinama ili igračima na terenu.Sloboda me je oduševila rezultatima sa onakvom ekipom.Mozda je to dobar signal za sve kako treba mladost gurati u vatru.Pozitivno zavidim na svemu,jer mi u okolnostima koje su za vas trenutno pojam nemamo takve rezultate.Imamo dosta novih igrača koji se trebaju uigravati iz kola u kolo i time bi se cilj ostvario,a to je sredina tabele.I mi sutra igramo oslabljeni, ali igrački trenutno jači i realno je za očekivat pobjedu Zvijezde.Sloboda ako bude bolja čestitat ću na pobjedi.Pozdrav i bujrum.
Hvala na tako lijepim rijecima ;)

slaba ce sutra posjeta biti,prvo radni je dan a i da nije,nije vise to to,jbg kod nas je doslo do zasicenja lopovluka koji se desava Slobodi i opcenito prema sportu u gradu i puno nas je izgubilo vjeru u sport a posebno u FK i KK Sloboda,jer zna se sta se desava zadnjih godina sa sportom u Tuzli a ove godine je kulminiralo sto se tice i fudbala i kosarke. Sto su naumili (zna se na koga se ovo odnosi) to su i ostvarili jednostavno sport u gradu je jednom rijeci mrtav,FK Sloboda se koprcala nekako do ove sezone a sad su prepusteni sami sebi i napusteni od svih. Meni je samo zao sto nemam volju da odem sad na Tusanj a zadnje 2 sezone sam govorio da mi je samo docekati da nasa djeca igraju pa koji god zavrsili na kraju sezone a sad kad je situacija takva kakva jeste jednostavno vise nemam zelje i volje za odlazak na utakmicu,jbg nakupilo se svega zadnjih godina i dosta mi je vise razno raznog blamiranja koje se desava na nasem stadionu. Samo nam je preostalo da se svi kolektivno :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 14 sep 2011, 12:18

SAMO JOŠ DA DODAM DA JE SAD NAJŽALOSNIJE ŠTO I ONO MALO
FINIH NAVIJAČA NASLUŠA SE TOLIKO BESPOTREBNIH PSOVKI ,VULGARIZMA PA SE I JA PITAM IMA LI VIŠE SMISLA DOĆI NA TEKMU.
CRNKI ŽELIM DA OSTANE PRI SVOM STAVU ,JER NE VRIJEDI SE BOSTI SA LOPOVIMA,I ONIMA KOJI SLOBODU NE VOLE I SAMO SVE ŠTO JE DOBRO UNIŠTITI ŽELE .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 sep 2011, 17:45

Gubimo 1:0 .. Joguncic dobio crveni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 sep 2011, 17:56

harry_90 je napisao/la:Gubimo 1:0 .. Joguncic dobio crveni !
nemoj mi jos samo rec da se crveni prenosi na prvenstvo... :evil: :evil: ..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 14 sep 2011, 18:01

Sada sam sa utakmice,Zvijezda je vise nego zasluženo do 89.min vodila 2-0 i moglo je biti jos najmanje cetiri gola u mreži Mujkića.pozdrav

SledgeHammer
Kontakt:

Post Postao/la SledgeHammer » 14 sep 2011, 19:21

slani grad je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Gubimo 1:0 .. Joguncic dobio crveni !
nemoj mi jos samo rec da se crveni prenosi na prvenstvo... :evil: :evil: ..
Jogunčić dobio drugi žuti-crveni zasluženo... Napravio je jedan prilično grub start nad Halilovićem, najboljim zvijezdinim pojedincem od početka prvenstva, sreća pa ne bi povrede. Inače vaša djeca su za svaku pohvalu, dali su sve od sebe i nekako se držali do prvog gola, a onda pali i fizički i psihički... nadam se da ćete uskoro srediti stvari u klubu, jer mislim da ova djeca neće još dugo moći ovako... Pozdrav :D
Trust me, I know what I'm doing !!!

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 14 sep 2011, 20:50

FK Sloboda Tuzla 1 - 0 NK Travnik

Video iz emisije SPORT 7 na TK!
[youtube][/youtube]

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 15 sep 2011, 11:34

Iskreno mislim da smo *ebani protiv zrinjskog s ovakvom igrom ...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 sep 2011, 12:56

Koliko je jadna situacija u klubu dovoljno govori cinjenica da su igraci jucer ostali bez goriva na izlazu kod Termoelektrane .Pola sata je trajalo natezanje ko ce dati za gorivo,da bi reagovo "predsjednik" Zahirovic i ovlastio Sarajku da provuce karticu za gorivo.

Jadno i bijedno ! Ali neka ovako nam i treba kada dopustamo da nam klubovi tonu,a mi sjedimo u kuci i pisemo kontra njih samo preko tastature.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 15 sep 2011, 13:31

harry_90 je napisao/la:Koliko je jadna situacija u klubu dovoljno govori cinjenica da su igraci jucer ostali bez goriva na izlazu kod Termoelektrane .Pola sata je trajalo natezanje ko ce dati za gorivo,da bi reagovo "predsjednik" Zahirovic i ovlastio Sarajku da provuce karticu za gorivo.

Jadno i bijedno ! Ali neka ovako nam i treba kada dopustamo da nam klubovi tonu,a mi sjedimo u kuci i pisemo kontra njih samo preko tastature.
Evo punog teksta
Igrači tuzlanske Slobode ostali bez goriva na putu ka Gradačcu
Autor E. M. 2011-09-15 12:01:00

Minibus Slobode u Gradačcu: Jedva stigli (Foto: T. Trojak)
Pola sata trajalo natezanje ko će platiti stotinjak maraka za dosipanje
Kakva je situacija u tuzlanskoj Slobodi, vjerno odslikava nesvakidašnji jučerašnji događaj za vrijeme putovanja ekipe u 50-ak kilometara udaljeni Gradačac, na utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH s domaćom Zvijezdom.

Naime, već na izlazu iz Tuzle kod Termoelektrane minibus koji je prevozio igrače ostao je bez goriva. Pola sata trajalo je natezanje ko će platiti stotinjak maraka dok nije intervenirao predsjednik Davud Zahirović i ovlastio svog saradnika Šefika Sarajlića da provuče karticu.

Tako se Sloboda ipak nije dodatno obrukala i propustila kup utakmicu za koju je, uostalom, i trener Ibrahim Crnkić u najavi rekao da je, zbog teške situacije, u drugom planu u odnosu na prvenstvo.
Ovo je zaista ubitačno , ostati bez goriva na izlazu iz grada i to na putu za Gradačac.Pitanje za milion maraka.Kako do Mostara :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 sep 2011, 16:24

Pitanje za p.icku lijepe materine, ili nas spasite ili ugasite, ovo je vrh vrhova znaci nema dalje,malo je reci da je zalosno :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 sep 2011, 16:26

E Slobodo :|
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 sep 2011, 16:29

Treba nam ovako,kada se ne znamo pobuniti,moramo se ugledat na Zenicu i ostale gradove,al djaba kada nas za svime zaboli k.... !

I neka nam pogase bolje nismo ni zasluzili :!:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 sep 2011, 16:39

Slazem se sa Harryievim postom, mi smo zasluzili ovo jer niko nista nece da poduzme nit zeli, ovo je propast stvarnoo, ljudi vidili da nas mogu j-ebavat kako hoce, nek idu svi u 3 pm materine !
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 sep 2011, 16:46

Citam jutros bivsi kosarkas Slobode poslali pismo nacelniku i mole ga da se klub ne ugasi..

Ej majko sta nam uradise od klubova Imamovic,Vujovic,Sabovici itd..

Sta radi ovaj Zahirovic glasniji je bio kada nije bio predsjednik,pricao kako ce pomoci klubu,a sad se vise i ne cuje..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 sep 2011, 16:51

harry_90 je napisao/la:Citam jutros bivsi kosarkas Slobode poslali pismo nacelniku i mole ga da se klub ne ugasi..

Ej majko sta nam uradise od klubova Imamovic,Vujovic,Sabovici itd..

Sta radi ovaj Zahirovic glasniji je bio kada nije bio predsjednik,pricao kako ce pomoci klubu,a sad se vise i ne cuje..
Ma treba to sve rastjerat, napravit nerede po tuzli, nikako drukcijee stvarno nebi mogli izaci na kraj.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 sep 2011, 16:53

Kakva sramota, a u Tuzli je uvjek bilo toliko kvalitetnih igrača, pa i sada su im juniori i kadeti odlični, al' da za gorivo nema love...?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.