Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Frantisek Planicka
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Frantisek Planicka » 09 sep 2011, 14:39

Tole: "Pižon - pobednik"
09. SEPTEMBAR 2011. | 08:59 | IZVOR: SPORTSKE.NET, SPORT

Pošalji komentar Komentari (4)
Tomislav Karadžić zadovoljan nakon koraka prema baražu, hvali selektora, sanja izgradnju nacionalnog stadiona. Dalje bez euforije, očekuje krcatu "Marakanu" protiv Italijana.
Nakon septembarskog raspleta, Tomislav Karadžić blista od zadovoljstva.

"Pritisak je bio ogroman, nismo imali pravo na grešku. Krećemo se u pravom smeru, sve pohvale igračima i stručnom štabu. Idemo dalje, bez euforije, čeka nas moćna Italija", rekao je predsednik FSS.

Posebne pohvale rezervisao je za selektora.

"Pokazalo se da je pravi potez, sredio je ekipu, postavio stvari na svoje mesto. Težio je kao igrač lepoti i atraktivnosti, sada to traži kao trener :lol: . Utakmica u Belfastu bila je najbolja koju je Srbija odigrala u poslednje dve godine" :? , smatra prvi čovek saveza.

Slede Italijani.

"U pitanju je veliki tim, superiorni su bili u kvalifikacijama, ali verujem u ekipu i pune tribine. Pobeda nas vodi u baraž", podseća Karadžić.

Ima i san, nacionalni stadion :roll: .

"To bi bila velika stvar, možda izgleda nerealno, ali nerealan je bio i sportski centar u Staroj Pazovi. Nije to tako daleko kao što se misli, a to bi bila velika stvar za privredu i za čitavu Srbiju. UEFA bi mogla da nam dodeli domaćinstvo finala LŠ ili LE" :shock: , poručio je na kraju predsednik FSS.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 sep 2011, 17:32

Porasti malo. Videces da nasi problemi ne leze toliko duboko da ih samo clanovi MENSE mogu skapirati.
Ne moramo komunikaciju voditi na ovom nivou. Prvo bi nešto da mi crtaš, sad kao trebam odrasti. Smatram te za jednog ozbiljnog forumaša tako da ti ova podbadanja nisu potrebna.

Mi nismo Spanija, pa zato i treba da gledamo kriticki (ne kritizerski) na nase rezultate. To je smisao mojih reci.
A kakvi su nasi rezultati :?: Pa...tragikomicni. Sa ovakvim Italijanima u grupi, bi se bilo koja reprezentacija nivoa Srbije (top15 u svetu) poigrala i prosetala do Eura ili bar obezbedila baraz dva kola pre kraja. Nama i dalje visi sve to u zraku.
Od bilo koje jace ekipe mi gubimo (Koreja, Rusija...), tako da se nista nije promenilo od onog perioda kad su ekipu vodili Savicevic&co.
Ja koliko se sjećam mi smo i prije Pižona imali diskutabilnih poraza. Novi Zeland, Gana, Australija, Grčka. To ne znači da smatram Pižona boljim od Antića. Naprotiv, Antić je nešto najbolje što se moglo dogoditi našoj repki (ma kako se ona zvala) od raspada SFRJ pa naovamo iako je i on kao što znaš imao tih poraza od tih iole jačih ekipa.
Ja napisah da sam zadovoljan igrom i rezultatima u zadnje dvije utakmice, a ti ode čak tamo do Savićevića.
SI smo dobili dvaput na ludilo u Beogradu i na njihovu gresku u Belfastu. Da ih nismo mozda izdominirali, po tvom uvazenom misljenju :?:
Ne po mom mišljenju nego prema statistici. šutevi u gol 10:3 za Srbiju, šutevi van gola 10:2 za Srbiju, korneri 11:0 za Srbiju, na zvaničnoj stranici uefe nema podataka o posjedu lopte, ali sam siguran da je Srbija bila bolja i u tome. A njihova greška kod pantelićevog gola sigurno nije plod pichkaste igre Srbije.
Kacar je nas najuniverzalniji igrac. A takvi igraci su jako cenjeni u svetu (pogledaj pod Di Livio, Zanetti, Zambrotta...). Problem je sto selektor mutavi "ne ume da odredi gde to Kacar igra". Za divno cudo, Mirica, Damjanovica, Trivunovica i ostale poluigrace iz JSLa redovno prati i zna gde to oni igraju.
Za Kačara se slažem. Jeste, on je naš najuniverzalniji igrač, praktično može igrati i štopera i napadača, može igrati u vezi, a takvih igrača je danas jako malo. Tačno je i to da Pižonova izjava da će ga zvati u repku kad se Kačar odluči na kojoj poziciji igra, je skandalozna. Ali spominjati Kačara u kontekstu repke sad kad je on u očajnoj formi u hsv-u, je nepotrebno. Doduše ima i onih koji su u lošoj formi a ipak se pozivaju u repku. Što se tiče Mirića i Damjanovića, oni ne zaslužuju da igraju u repci, dok Trivunović možda i može biti u sastavu onih nekih 25 igrača jer je ipak nešto pokazao (asistencija protiv Bugarske i gol protiv Izraela).

To je taj Pizonov efekat koji "mi ostali kritikujemo bez razloga", po tvom misljenju.
Kritikujete bez razloga kad su u pitanju ove dvije zadnje utakmice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 sep 2011, 22:29

Tole sanja izgradnju nacionalnog stadiona. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cak je i sanjanje toga u domenu naucne fantastike. :roll:

Danas sam po drugi put bio u Staroj Pazovi u centru FSS,zaista opet isticem kako je to fantasticno odradjeno zdanje,sve potrebno za trening se ima tu i veliki je to dobitak za srpski fudbal,eh jos kada bi imali pravog predsednika i trenera. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 sep 2011, 11:08

alan_kardec je napisao/la: Ne moramo komunikaciju voditi na ovom nivou. Prvo bi nešto da mi crtaš, sad kao trebam odrasti. Smatram te za jednog ozbiljnog forumaša tako da ti ova podbadanja nisu potrebna.
Nemoj da me smatras nikako, a komunikaciju si upravo ti doveo na ovaj nivo svojim diletantskim postom u fazonu "dobar je Pizon, nego smo mi gov na".

Ja koliko se sjećam mi smo i prije Pižona imali diskutabilnih poraza. Novi Zeland, Gana, Australija, Grčka. To ne znači da smatram Pižona boljim od Antića. Naprotiv, Antić je nešto najbolje što se moglo dogoditi našoj repki (ma kako se ona zvala) od raspada SFRJ pa naovamo iako je i on kao što znaš imao tih poraza od tih iole jačih ekipa.
Ja napisah da sam zadovoljan igrom i rezultatima u zadnje dvije utakmice, a ti ode čak tamo do Savićevića.
Ajde ovako: NZ- pripremna tekma, bilo smo bolji, ali smo nespretno izgubili. Gana- bili su bolji, ali smo izgubili sa penala. AUS - bili smo bolji, ali smo nesrecno izgubili. Grcka - napravljena je atmosfera linca na igrace i trenera, pa smo izgubili od bunkerasa.
Ali smo Francuze gurnuli u baraz, dva puta klepili Rumune, dobili Nemce i najvaznije - igrali smo fudbal.
Ne po mom mišljenju nego prema statistici. šutevi u gol 10:3 za Srbiju, šutevi van gola 10:2 za Srbiju, korneri 11:0 za Srbiju, na zvaničnoj stranici uefe nema podataka o posjedu lopte, ali sam siguran da je Srbija bila bolja i u tome. A njihova greška kod pantelićevog gola sigurno nije plod pichkaste igre Srbije.
Nego je igra bila otvorena :?: :lol: Onda ti ne razumes fudbal kao takav. Pola tih suteva su bili nakon gola, a svi do jednog su bili dalekometni. To sto je neko dobio SIrce, sve i da je igra maestralna, ne znaci mu nista, kada nema jace repke koju on moze da resi. Videcemo sa Italijanima u Bgdu. Tad ce se Pizonove zamisli pokazati kao obmana.
Za Kačara se slažem. Jeste, on je naš najuniverzalniji igrač, praktično može igrati i štopera i napadača, može igrati u vezi, a takvih igrača je danas jako malo. Tačno je i to da Pižonova izjava da će ga zvati u repku kad se Kačar odluči na kojoj poziciji igra, je skandalozna. Ali spominjati Kačara u kontekstu repke sad kad je on u očajnoj formi u hsv-u, je nepotrebno. Doduše ima i onih koji su u lošoj formi a ipak se pozivaju u repku. Što se tiče Mirića i Damjanovića, oni ne zaslužuju da igraju u repci, dok Trivunović možda i može biti u sastavu onih nekih 25 igrača jer je ipak nešto pokazao (asistencija protiv Bugarske i gol protiv Izraela).
Koliko to jos Pizon moze da ucini skandaloznih poteza, pa da leti :?: Pozivanje oronulih igraca JSL klase u tim da bi se prodali, forsiranje 3DMFa protiv FO, guranje dekadentnog fudbala, spor protok lopte, gusenje iole talentovanih kreatora (Ninkovic, Ljajic, Tadic...), nedisciplina u igri, mutavost trenera i staba... Obrati paznju sta se sve uzimalo za minus Anticu, a sta se sve ne uzima za minus Pizonu.
Kritikujete bez razloga kad su u pitanju ove dvije zadnje utakmice.
Super. Videcemo ovu postavku igre protiv Italijana i Slovenaca, pa cemo onda da sudimo o njoj. Ali, da posle tih tekmi budes ovde i da branis Pizona, jer ti je ova nasa kritika sada "bez osnove".

Diskusiju zavrsavam, jer sam sve sto sam imao rekao, a ne bih da se ponavljam. Nemam nista licno protiv tebe, ali sam morao da reagujem kada sam video da neko brani lik i delo Pi(z)ona.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 sep 2011, 13:13

Pizon je ogranicen, priprost i netalentovan trener, covjek koji ne zna izgovoriti 2 proste prosirene recenice. Sa igracima koje imamo mogli bismo igrati bar kao Holandija. A nas je patnja gledati. Eto kakav je Pizon
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 10 sep 2011, 20:45

Tesko ce Srbija na EURO.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 sep 2011, 21:59

Nemoj da me smatras nikako, a komunikaciju si upravo ti doveo na ovaj nivo svojim diletantskim postom u fazonu "dobar je Pizon, nego smo mi gov na".
Dobro, neću. Samo nemoj da mi inputiraš ono što nisam rekao.
Ajde ovako: NZ- pripremna tekma, bilo smo bolji, ali smo nespretno izgubili. Gana- bili su bolji, ali smo izgubili sa penala. AUS - bili smo bolji, ali smo nesrecno izgubili. Grcka - napravljena je atmosfera linca na igrace i trenera, pa smo izgubili od bunkerasa.
Ali smo Francuze gurnuli u baraz, dva puta klepili Rumune, dobili Nemce i najvaznije - igrali smo fudbal.
Protiv Novog Zelanda nismo bili bolji ni pod razno, ostalo se slažem. A kakva je atmosfera bila pred utakmicu sa Estonijom u Bg?
Nego je igra bila otvorena :?: :lol: Onda ti ne razumes fudbal kao takav. Pola tih suteva su bili nakon gola, a svi do jednog su bili dalekometni. To sto je neko dobio SIrce, sve i da je igra maestralna, ne znaci mu nista, kada nema jace repke koju on moze da resi. Videcemo sa Italijanima u Bgdu. Tad ce se Pizonove zamisli pokazati kao obmana.

:lol:
Naravno da znači, pogotovo u situaciji u kojoj je bila repka pred tu utakmicu. Ti reče da nije bila dominacija, a ako ono nije ja onda ne znam šta je, irci dvaput ošutali na gol. Smješna su ti objašnjenja, baš me zanima šta misliš o omjeru kornera? :lol:

Zašto si se uhvatio za utakmicu sa Italijom? Koji god rezultat da bude ti ćeš kritikovati. U slučaju da pobjedi i Srbija ti ćeš kritikovati jer Italija je igrala bez motiva, nije joj trebalo nizašta itd...
Koliko to jos Pizon moze da ucini skandaloznih poteza, pa da leti :?:
Ne pitaj mene.
Super. Videcemo ovu postavku igre protiv Italijana i Slovenaca, pa cemo onda da sudimo o njoj. Ali, da posle tih tekmi budes ovde i da branis Pizona, jer ti je ova nasa kritika sada "bez osnove".
Zašto bih ga branio ako rezultati i igra ne budu valjali? Prelistaj malo temu pa vidi kad sam ja to još branio pižona.

Diskusiju zavrsavam, jer sam sve sto sam imao rekao, a ne bih da se ponavljam. Nemam nista licno protiv tebe, ali sam morao da reagujem kada sam video da neko brani lik i delo Pi(z)ona.
Ispada ko da sam ga branio nakon dva katastrofalna poraza, a ne nakon dvije pobjede pa si morao da odreaguješ, da mi nacrtaš da tri boda nisu tri boda već da je to poraz, da 11:0 u kornerima, 20:6 u šutevima, da u jednom momentu posjed lopte 71:29.... nije dominacija i da to nije dobra igra.

btw.
Sulejmani pogodio za Ajax.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 11 sep 2011, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Dadobg
Kontakt:

Post Postao/la Dadobg » 11 sep 2011, 00:01

Sulejmani je asistirao kod prvog gola. A svoj dao tako sto je lobovao golmana. DEcko ima zavrsnicu smao taku. Pizon je stvarno retard. Kad mu igraju one dede. A ovi klinci sto razvaljuju ne!

http://samenvattingen.voetbalfeeds.nl/ -> link sa golovima

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 sep 2011, 19:57

Jovanovic jos jedan gol za Anderlecht.
Basta konacno strelac za Udinese. 8-)
Djuricic za Herenven.
Ninkovic za Dynamo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 sep 2011, 20:23

Devil je napisao/la: Basta konacno strelac za Udinese. 8-)
Kad sam video danas mislio sam da je neka greska. :?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2011, 22:01

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la: Basta konacno strelac za Udinese. 8-)
Kad sam video danas mislio sam da je neka greska. :?

Hahah i ja gledam danas košarku u kafani i uđem na net preko fona, vidim 2:0 za udine, basta pogodio, govorim ovom drugu, kaže on nemoguće to je neka greška, kad fakat nije greška. :o :D :D :D

Gazi plavušo!!!
RIP Adis Selmanović

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 12 sep 2011, 21:10

Zeljko Brkic je debitovao u najacoj italijanskoj ligi i pomogao je Sieni da ostane neporazena(0:0) na gostovanju Kataniji.

Mladi Nastasic je takodje upisao prve minute u dresu Fiorentine,dok je Adem Ljajic nije bio u kombinaciji za utakmicu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 sep 2011, 20:19

Veceras Ivanovic, Subotic, Fejsa i Kezman starteri, a Lukovic, Lazovic i Pantelic na klupi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2011, 20:27

Dakle pocinje grupna faza LP,nakon kvalifikacija i svega ostalog u ovome takmicenju gledacemo:

Aleksandar Kolarov(City)
Dejan Stankovic (Inter)
Zoran Tosic (CSKA)
Nemanja Vidic (Manchester)
nemanja Matic (Benfica)
Zoran Ljubinkovic(otelul)
Milan Perendija (Otelul)
Bratislav Punosevac (Otelul)
Miralem Sulejmani (Ajax)
Bane Ivanovic (Chelsea)
Marko Pantelic (Oly)
Ljubomir Fejsa (Oly)
Neven Subotic (BVB)
Danko Lazovic (ZEnit)
Aleksandar lukovic (ZEnit)
Marko Simic (BATE)
Mateja Kezman (BATE)

Mislim da je to to. :? ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 sep 2011, 20:42

Tole:
''Meni je mnogo žao što Vladimir Petrović nije ranije došao u reprezentaciju, jer je uspostavio sistem. S njim na čelu imamo velike šanse za uspeh. Na pragu smo ostvarenja tog cilja i zato svi treba da se potrudimo da ga do kraja ostvarimo. Podrška navijača nam je neophodna, i ja nigde u svetu nisam video da navijači jedne zemlje navijaju protiv svoje države''

''Možete da pitate ljude iz FSS, koji će vam pod zakletvom reći da je Tomislav Karadžić jedini predsednik koji se ne meša ni u kakve nameštaljke. Sve što mi se pripisuje nosim, jer mi je savest čista. Nekad su mi pevali da sam lopov grobarski, a sad sam postao lopov opšte prakse.
Znam, za sve sam kriv, dežurni krivac, alibi za sve i svakoga, ali nisam zabrinut. FSS dobro radi i najbolji smo u jugoistočnoj Evropi. Barem tako drugi kažu. Tvrdim da nemam veze s tim što mi lovci u mutnom imputiraju''

Trebao bi se ubaciti kakav emoticon za facepalm, ne mogu naci ni jedan odgovarajuci na ovu izjavu. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2011, 17:16

Selektor bio u Pragu sinoc da bi gledao...

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 sep 2011, 18:22

Nasa selekcija U 17 pobedila Republiku Irsku 2:0 u prijateljskom mecu .

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 14 sep 2011, 22:34

Tribalian je napisao/la:Selektor bio u Pragu sinoc da bi gledao...

slika
Konacno neko ko nije klasican menadzerski igrac...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2011, 22:43

Kolarov solidan veceras,od ostatka ekipe ga izdvaja jedino to sto je postigao odlican pogodak iz slobodnjaka nakon cega je odmah i izasao iz igre zbog krvarenja iz nosa koje je trajalo jos od sredine prvog dela.

Bambi asistencija za Doumbiu kod prvog pogodka "Armejaca". ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2011, 22:01

Filip Đorđević pogodio večeras za Nant protiv šatorua.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.