Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

eric_cantona
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la eric_cantona » 13 sep 2011, 15:10

kakav se ocekuje sastav. mislim da je obrana manje vise standardna, ali veza ce dozivit promjene,

je li moguca veza carrick, anderson, ji sung park?. ili ce se ici sa giggsom u vezi, i ako ce on, umjesto koga, ande ili parka?

napad ocekujem young/nani rooney chicharito (standardna europska 4-5-1 formacija koju SAF uvijek postavi pogotovo u gostima, Rooney neka vrsta polušpice/fantaziste/krila, sa puno slobode u kretanju)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 13 sep 2011, 15:12

dr.van nostrand je napisao/la:Rio odmara i za Chelsea ce biti spreman, Vidica nema kao ni Rafaela .
Aha, pitam jer vidim ako Evansa npr ostavi na klupu opet nema riješenja za sve pozicije natrag. Dobra vijest je da se Ferdinand makar vraća. :D

Ako nekom ne želim nešto, onda su to povrede. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 sep 2011, 16:35

eric_cantona je napisao/la:kakav se ocekuje sastav. mislim da je obrana manje vise standardna, ali veza ce dozivit promjene,

je li moguca veza carrick, anderson, ji sung park?. ili ce se ici sa giggsom u vezi, i ako ce on, umjesto koga, ande ili parka?

napad ocekujem young/nani rooney chicharito (standardna europska 4-5-1 formacija koju SAF uvijek postavi pogotovo u gostima, Rooney neka vrsta polušpice/fantaziste/krila, sa puno slobode u kretanju)
Ove sezone je izgleda nemoguce pogoditi sastav Uniteda, vidjecemo sutra.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 13 sep 2011, 16:37

a ima li ikakvi mogucnosti da sad u janvaru Mario Gotze predje u UNITED ?

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 13 sep 2011, 16:39

Imam osjecaj da je Park stvoren za ovakve utakmice, ali najveci je problem sto jos nema objave sastava, a moram zakljuciti sastav za fantasy, uglavnom, jednoga cu staviti, u igri su Carrick, Anderson, Park i Giggs. da znam da ce Giggs igrati od prve minute stavio bih njega. ali nekako ipak mi Park trenutno najbolje zvuci, samo ko to moze pogoditi hoce li ga staviti u sastav :)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 sep 2011, 16:56

Valencija - Fletcher - Anderson - Nani

-------Owen --------------Berbatov-----
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2011, 16:58

Bice vjerovatno malo kombinovan sastav, jer ceka nas Chelsea, a u ovakvoj grupi ne moze bit problema oko prolaska. Mozda:
De Gea
Smalling - Jones - Evans - Evra
Valencia - Fletcher - Carrick - Park
Rooney - Hernandez

Vidjet cemo, ne bi volio da bude previse cuvanja igraca, jer valjalo bi ovdje pobjedit, ili barem izborit bod. Bice zanimljivo vidit hoce li Fergie prec na formaciju 4-5-1 kao zadnjih nekoliko sezona u gostima u LP. Ali nakon dosadasnje igre, nadam se da ce nastavit sa 4-4-2.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 sep 2011, 17:42

Arnelinho je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:T'ham izbaci Milan,pokaz'o Interu šta je fudbal. Manchester je kako @Cartman reče izbacio Milan, a Romu je pošteno osramotio, Arsenal je takodje redom osramotio Inter, Milan ponizio na San Siru,izbacio Juventus,Romu. To su sve skorašnji rezultati i u tome se najbolje vidi "komparativna prednost" Engleza. :D
To su skorasnji rezutati a de mi reci prijasnje sta je bilo 2007-dme godine
Aj reci mi šta je to bilo? Reći ću ne znam i sačekati tvoj odgovor.Pa da čujem... ;)
Samo cu reci Kaka i titula lige prvaka a Manchester ostade u polufinalu a ti si je li tako navijac arsenala da cujem kada je ono Arsenal osvojio ligu prvaka
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 sep 2011, 17:47

Hajde ti o Arsenalu i Milanu pricaj negdje drugo. A ako ces vec ic u Off topic, onda je prica bila o tome gdje je Serie A danas, a ne 2007. Cinjenica je da ni Milan ni bilo koja druga italijanska ekipa, nema nikakve sanse da osvoji Ligu Prvaka. Da ne pricam o mizernim izadanjima u Europa Ligi, gdje Juventus iz 4 pokusaja nije mogao pobjedit velikane Lech Poznan i Red Bull Salzburg. Uz to dodaj jadna ispadanja i ostalih predstavnika. Volim ponekad pogledat Serie A, ali se igra previse sporo i nema dovoljno para da bi mogli konkurisat sa PL i La Ligom.

Mozda
Kontakt:

Post Postao/la Mozda » 13 sep 2011, 22:25

majestic24 je napisao/la:Valencija - Fletcher - Anderson - Nani

-------Owen --------------Berbatov-----
Lijepo bi bilo ovo vidjeti, a mislim da bi ovo moglo i funkcionisati

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 13 sep 2011, 23:34

Sutra:

_________De Gea________

Fabio_Smalling__Evans_Evra

Valencia_Fletch_Giggs_Young

_____Wazza___Berba______
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 14 sep 2011, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

OleGunnarSolskjær20
Kontakt:

Post Postao/la OleGunnarSolskjær20 » 14 sep 2011, 10:05

Dana ocekujem nesto ovako:

------------------De Gea--------------

Fabio---------Jones--------Smalling--------Evra

Valencia----------Fletcher-------Ando-------Nani

-----------------Rooney----------Berba-------------

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 sep 2011, 13:19

JuveSissoko je napisao/la: ja sto ne mogu ove djece rodjene nakon 2000 godine, :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Smijesan si, bar napisi neki argument protiv tog sta sam ja rekao, ovako mi se cini da si bas ti rodjen poslije te 2000. godine. Jedan Arsenal bez titule lige prvaka je izbacio sve klubove velikane Italijanske lige, te 1994 Parmu pobijedio, Intera osramotio, a Dennis ocitao lekciju igracima Juventusa..
Celik!3,2,2.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 sep 2011, 13:31

Nova sezona Lige prvake pocinje a mi na startu sa starim duznikom, nije ni blizu dovoljan gol Sahe za osvetu, onu sezonu i 2:1 nikad` necu zaboraviti, najcrnji dan u mom zivotu. Oporavak je dugo trajao. :D

Bit` ce tesko veceras, Benfica je pojacala odbranu Garayem i Capdevillom, vezu Witselom koji se fenomenalno uklopio a tu je jos i Aimar kojeg ne smijemo zaboraviti a opasan moze biti i Urugvajac na beku, Pereira. U napadu ne vjerujem da treba trositi rijeci na Cardoza i Saviolu, posebno na ovog prvog. Posebno se treba cuvati slobodnjaka u zoni suta, De Gea mi jos nije na ocekivanom nivou a Cardozo ima pravi top u nogama.

Vidjet cemo sta ce biti, teska utakmica nas ceka ali bilo bi lijepo otvoriti sezonu pobjedom. Ocekujem slican sastav kao protiv Boltona, samo Carricka od prve.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2011, 14:28

Eh sjecam se i ja toga Rooney. To je dno dna otkad pratim United. Godinu prije isto tako debakl u LP protiv Porta. Hvala Bogu pa su i ta vremena prosla.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 sep 2011, 16:19

Vratar Manchester Uniteda, Tomasz Kuszczak, javno je priznao da je nesretan te da je razočaran što ga United nije prodao ovo ljeto...

Tomasz Kuszczak na Old Trafford je došao prije pet godina, međutim, do sada je sakupio samo 61 nastup za Manchester United.

Poljak je već duže vremena nezadovoljan svojim statusom u klubu, a sada je javno priznao da je razočaran što ga uprava Manchester Uniteda nije pustila ovo ljeto.

"Jako sam ljut i razočaran načinom kako mu tretiraju u klubu. Ovo ljeto sam imao nekoliko dobrih ponuda, ali je problem bio u tome što je Manchester United tražio odštetu od četiri milijuna funti", rekao je 29-godišnjak.

West Bromwich Albion imao ga je namjeru kupiti, ali se transfer nije uspio realizirati te je Poljak sada tek treći vratar. Ispred njega su David de Gea i Anders Lindegaard.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2011, 16:25

Treci? Prije bi reko cetvrti. I Amos je ispred njega.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 sep 2011, 16:32

trebali bi veceras poceti sa de gea, smalling, jones evans fabio fletcher, park, valencia, anderson i berba i rooney napad..da se svi uigraju pa da imamo dva sastava u top formi za ovaj gust raspored sto imamo u narednih par sedmica..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 sep 2011, 16:55

Cartman je napisao/la:Eh sjecam se i ja toga Rooney. To je dno dna otkad pratim United. Godinu prije isto tako debakl u LP protiv Porta. Hvala Bogu pa su i ta vremena prosla.
Joj brate suti, pored svih uzitaka u zivotu mene United redovno sjebavao. Nakon one tekme protiv Benfice u Lisabonu nisam isao u skolu 2 dana, osnovna tada jos bio. Kada sam dosao opet me zajebavali drama. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 sep 2011, 17:52

Bolje da ne pricam kako sam prosao u skoli kad je United ispao u grupnoj fazi. Samo kratko - najgori dan u 4 godine boravka u toj zgradi. Prethodno vece je bilo mozda jos teze. Mobitel nije prestajao da zvoni naredna 3 sata, a nisam ga mogao ugasiti, jer bih se onda jos gore proveo sutradan. Uzas.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.