Volio bi da ljudi pocnu malo realnije razmisljati i shvatati neke stvari.Realno je da smo mi rivali i da ce se uvijek voditi neke rasprave,samo sto kod nas raja cim se nesto napise odma krene isto mahnita bez mozga,da baljezga i sere.Cinjenica je da smo kvalitetom tu negdije,da smo kandidati za najvise plasmane,cinjenica je da je Sarajevo jako dobro iskoristilo lagan raspored,sto je put ka dobrim rezultatima.Zeljo jest imao puno tezi,ali nije ni to toliko opravdanje.Ako se opravdavamo nekom losom srecom,nece ni to dovijeka biti tako.Morate shvatiti,da ce se uvijek povlaciti ovakve price.Mozda covjek misli da je razlika nerealna nakon 6 kola.Ali i novinari su ti koji zele malo zakuhati,malo isprovocirati iz raznoraznih razloga.Ne treba misliti da Amar za koga kaze da je dobar,da tako mora i biti.Pa ljudi realno kada ste gledali Suljica od prije godinu ili dvije,pa dajte molim vas pa odnijo bi ga svaki prosjecan igrac u duelu.Tako da ne cudi ,sto se nije uklapao u koncepciju.Dokaz da od njega ipak moze biti nesto vise,je ova sezona,kod drugog trenera i druge postavke on zaista moze biti jako koristan.Znaci raspravlja se o dvije razlicite stvari.Ljudi Ciro je Prosineckog otpisao,pa sta uradi kasnije covjek.Ja mislim da u zivotu i evo konkretno u sportu treba biti racionalan.Jer smo mi dosta nerealna sportska nacija.Znam da je tesko kada te ponese euforija.Ja opet kazem,Sarajevo je iskoristilo i odradilo nesto sto Zeljo tek treba da uradi.Ako Zeljo ne iskoristi te lagane utakmice,nije mu onda niko kriv.Ja prvi smatram da je Zeljo morao bolje,sto se Sarajeva tice jeste to bilo lagano,ali normalno da se to treba iskoristiti.Na nama je da vas stignemo i pokusamo biti bolji.Ostale rapsrave ,koje su vodili ljudi poput FCS-FCS.Dirk i slicni,mislim i na nase navijace,ja ne znam kako se ne umore,i kako jednom ne pokusaju razumijeti sami sebe i kako plitko razmisljaju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE