FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 14 sep 2011, 00:39

Nije da podcjenjujem Slogu ali treba obavezno uvesti igrače koji imaju slabiju minutažu,da ne griju klupu svaku utakmicu,a igramo po meni mnogo bitniju utk. za tri dana... ;)

Ne mislim sad bukvalno na sve,recimo Zrnanovica umjesto Dupovca,Pantu probati na golu,Smigi umjesto Comora na beka.. Lagano igrati bez opterećenja ,max. ozbiljno ,rjesit utk. u 45.minuta,kvalitet je svakako na nashoj strani.

Nadam se,da nece biti kakvih povreda..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 14 sep 2011, 08:43

-A- je napisao/la:
Šofa je napisao/la:Osim naravno junior - ne citam njegove izjave, od vijesti iz nase lige citam samo clanke o Sarajevu

Suljic - neka navija za selju ali neka profesionalno obavi svoj dio posla u Sarajevu i nema problema

Vrijednos igraca Sarajeva osjetno skocila pa sada koliko je to vjerovati onom transfermaketu, mada azuriraju nasu ligu redovno:
Torlak, Sedin 900.000 €
Comor, Denis 250.000 €
Handzic, Kenan 500.000 €
Kojasevic, Damir 600.000 €
Suljic, Asmir 400.000 €
Haskic, Nermin 425.000 €
ukupno Sarajevo 7.925.000 € sto je za dva miliona vise od utakmica sa Orebrom

Sarajevo II prava stvar jedva cekam prvu utakmicu. Jel zna neko gdje ce se igrati utakmice?
Ovo i jesu realne cifre igraca,i ne samo igraca Sarajeva nego uopsteno nase lige. A druag je stavr sto se ne mogu izvuci bas tolike pare prilikom transfera ,jer nam je rejting lige u K***u teskome.

Sarajevo II igra u cetvrtak prvu tekmu na pomocnom stadionu Koseva,teren sa vjestackom travom.
za džakmića dobili 140.000 eura a haskić 425.000 eura

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 sep 2011, 09:49

FCS je napisao/la:Kako se samo jedna izjava može na različite načine interpretirati to je za nepovjerovati. Amar je više lijepih riječi rekao o FKS, a ovi se zaljepili za izjavu o Suljiću. A opet ni tu nije rekao ništa nekorektno samo da nebi igrao kod njega i to je to.
Slažem se Amar je uvijek pokazivao poštovanje prema Sarajevu , i nevidim razlog da nebude i obratno. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 14 sep 2011, 11:15

Sto se tice Amara,neka prica sta hoce ima i pravo da prica,demokratija,ljudska prava i ostala sranja, brko prica o onome sto ga boli,zasto ga sad osudjivati,shvatio neke stvari kasno :D
Danas treba lagano isamarati ove amatere iz Doboja,nema tu mnogo pametovanja i taktiziranja,pokazati snagu i ko je gazda na terenu,ljepoti igre ne pridavati veliki znacaj,obaviti posao rutinski kao iskusna ekipa,napuniti im mrezu pa na zasluzen odmor do Trebinja.Pobjeda uopste ne moze doci u pitanje,toliko vjerujem u nasu ekipu. ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 sep 2011, 14:41

Odakle da Suljic navija za Zelju?

p.s. Torlak i Pixi zvijeri

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 sep 2011, 14:45

samosarajvo je napisao/la:Odakle da Suljic navija za Zelju?

p.s. Torlak i Pixi zvijeri

znam da je bio kod nas na probi i nije "zadovoljio" e za koga god je navijo sad navija za sarajevo ipak mu je ono dalo hljeb u ruke...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 sep 2011, 15:10

Volio bi da ljudi pocnu malo realnije razmisljati i shvatati neke stvari.Realno je da smo mi rivali i da ce se uvijek voditi neke rasprave,samo sto kod nas raja cim se nesto napise odma krene isto mahnita bez mozga,da baljezga i sere.Cinjenica je da smo kvalitetom tu negdije,da smo kandidati za najvise plasmane,cinjenica je da je Sarajevo jako dobro iskoristilo lagan raspored,sto je put ka dobrim rezultatima.Zeljo jest imao puno tezi,ali nije ni to toliko opravdanje.Ako se opravdavamo nekom losom srecom,nece ni to dovijeka biti tako.Morate shvatiti,da ce se uvijek povlaciti ovakve price.Mozda covjek misli da je razlika nerealna nakon 6 kola.Ali i novinari su ti koji zele malo zakuhati,malo isprovocirati iz raznoraznih razloga.Ne treba misliti da Amar za koga kaze da je dobar,da tako mora i biti.Pa ljudi realno kada ste gledali Suljica od prije godinu ili dvije,pa dajte molim vas pa odnijo bi ga svaki prosjecan igrac u duelu.Tako da ne cudi ,sto se nije uklapao u koncepciju.Dokaz da od njega ipak moze biti nesto vise,je ova sezona,kod drugog trenera i druge postavke on zaista moze biti jako koristan.Znaci raspravlja se o dvije razlicite stvari.Ljudi Ciro je Prosineckog otpisao,pa sta uradi kasnije covjek.Ja mislim da u zivotu i evo konkretno u sportu treba biti racionalan.Jer smo mi dosta nerealna sportska nacija.Znam da je tesko kada te ponese euforija.Ja opet kazem,Sarajevo je iskoristilo i odradilo nesto sto Zeljo tek treba da uradi.Ako Zeljo ne iskoristi te lagane utakmice,nije mu onda niko kriv.Ja prvi smatram da je Zeljo morao bolje,sto se Sarajeva tice jeste to bilo lagano,ali normalno da se to treba iskoristiti.Na nama je da vas stignemo i pokusamo biti bolji.Ostale rapsrave ,koje su vodili ljudi poput FCS-FCS.Dirk i slicni,mislim i na nase navijace,ja ne znam kako se ne umore,i kako jednom ne pokusaju razumijeti sami sebe i kako plitko razmisljaju.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 sep 2011, 15:57

Da li ima bilo kakav prenos utakmica kupa . :?:

Dr. Gregory House

Gistro Bančo
Kontakt:

Post Postao/la Gistro Bančo » 14 sep 2011, 15:57

Suljić se uklapa u shemu Sarajeva , a ne u shemu Želje i to je to
Nema razloga za psovanjem Ivice Osima
Da li je Amar ublehaš - jeste kao što je i prepotentan , da je papak - nije

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 14 sep 2011, 15:59

DRHAUSE je napisao/la:Da li ima bilo kakav prenos utakmica kupa . :?:
http://www.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=3" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje bi trebalo biti,s desne strane linka klikni na "bh radio uzivo"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 14 sep 2011, 16:17

Pa sta je ovo utakmice kupa bih se ne prenose nigdje?? e jesmo i jadna zemlja majko moja, nema se para ni za reportere :lol: :lol: :lol: a fol hocemo da nam ekipe igraju zapazenu ulogu u evropi, hocemo da neko inestira u stadione, jasta ce :lol: :lol: :lol:

al ce biti ofirnog prepisivanja sa drugih portala :lol: :lol: :lol: a moglo bi biti i povaljivanja ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 14 sep 2011, 16:23

Hajd Barbarez ne rise, kad ste loši onda glumite neke reale, kad ste dobri onda ste u zvijezdama i to na kvadrat. Tada kod vas od realnog nema ni R, tako da nam nemojte samo vi pričati šta je realno !
U novi boj ...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 sep 2011, 16:25

UPS je napisao/la:Pa sta je ovo utakmice kupa bih se ne prenose nigdje?? e jesmo i jadna zemlja majko moja, nema se para ni za reportere :lol: :lol: :lol: a fol hocemo da nam ekipe igraju zapazenu ulogu u evropi, hocemo da neko inestira u stadione, jasta ce :lol: :lol: :lol:

al ce biti ofirnog prepisivanja sa drugih portala :lol: :lol: :lol: a moglo bi biti i povaljivanja ;)
Bitno je da naši sva usta najvljuju Dinamo večeras i Srbiju na euro basketu .Naš radio tamo ima reportere .Naši mediji majorizuju naš sport. 8-)

Dr. Gregory House

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 sep 2011, 16:31

Ima li neko da zna nekog prijatelja da je otisao na tekmu pa da ga povremeno nazove i napise nam ako nista rezultat....jer po radiju necemo do sabaha saznati nista... :roll: :roll: :?

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 14 sep 2011, 16:37

nidi je napisao/la: za džakmića dobili 140.000 eura a haskić 425.000 eura
da smo sa Dzakmicem imali 4 godine ugovora ne bi bilo 140 000, ali je ohrabrujuce da igraci dubijaju na vrijednosti i ako bi se to uspijelo ispratiti jednom dobrom politikom produzavanja ugovora moglo bi se nesto i para uzeti.
Sta smo imali od toga sto je Hamzic vrijedio 250 000 eura kad je bio bez ugovora i neki slicni slucajevi godinama ranije sto su se desavali.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 sep 2011, 16:39

ado-hz je napisao/la:Ima li neko da zna nekog prijatelja da je otisao na tekmu pa da ga povremeno nazove i napise nam ako nista rezultat....jer po radiju necemo do sabaha saznati nista... :roll: :roll: :?
http://sportsport.ba/live-kcup180.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Bice ovdje valjda nesto ;)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 14 sep 2011, 16:40

Sta ce biti? Kopiraju sa drugih sajtova kao i drugi... ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 sep 2011, 16:46

Sarajevo u drugom dijelu prvog poluvremena počelo napadati, ali nema promjene rezultata. :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 14 sep 2011, 16:50

Ljudi mene neka jeza hvata,da necemo kiksat :(
1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 sep 2011, 16:51

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Ljudi mene neka jeza hvata,da necemo kiksat :(
de ne pehiraj. :mrgreen:

inače ovo je sastav u Doboju: Adilović, Čomor, Belošević, Torlak, Dupovac, Sesar, Šćepanović, Džafić, Hadžić, Haskić, H. Handžić.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender, zagorski i 16 gostiju.