AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 14 sep 2011, 10:30

slika

slika

slika
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 sep 2011, 11:28

Barca je sinoc bila bolja (jest da sam više utakmica pratio u isto vrijeme :D a dosta sam upratio i ovu) ali bodu se nikad ne gleda u zube. Milan ga je osvoji kako ga je osvojio, do kraja su vjerovali u sebe inače ga ne bi zabili. Međutim ono što se primječuje kod Milana je nedostatak pravog kreativca na sredini terena, greška je bila pustiti Pirla da ode. Na sredini Milan ima prave ratnike, Seedorf pokazuje da nije za staro gvožđe a u napadu uvijek neko može zabit..Pato je postigao sjajan gol, sjajan je to prodor bio.Nije to onaj Milan od prije par godina, ima tu nedostataka u ekipi, ali su još jednom pokazali da ih niko ne smije podcijenit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 sep 2011, 13:28

Guardiola izjavio : Pato bi i Bolta ostavio iza sebe
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 sep 2011, 13:46

Cestitke Milanu, sinoc sam navijao za vas ko da Real igra. Pato mi je uvijek drag bio i kad je zdrav jedan je od najboljih napadaca svijeta. Barca isto igrala kao i uvijek, drze posjed, padaju na svaki manji kontakt, izvlace se na slobodnjake, vrse pritisak na sudije...nesta odlican bio, kako je messiju blokirao onu kad se mali usetao u peterac, majstor. Milan moze daleko ali mislim da je opet barca favorit za osvajanje, jbg ipak imaju uefu iza sebe.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 sep 2011, 13:48

Raul7 je napisao/la:Cestitke Milanu, sinoc sam navijao za vas ko da Real igra. Pato mi je uvijek drag bio i kad je zdrav jedan je od najboljih napadaca svijeta. Barca isto igrala kao i uvijek, drze posjed, padaju na svaki manji kontakt, izvlace se na slobodnjake, vrse pritisak na sudije...nesta odlican bio, kako je messiju blokirao onu kad se mali usetao u peterac, majstor. Milan moze daleko ali mislim da je opet barca favorit za osvajanje, jbg ipak imaju uefu iza sebe.
ma realno Milan najvise sto moze u LP napraviti je da dodju do polufinala mozda bi mogli i u finale kada nebi se ranije sreli sa barsom ili realom pa cak i manchesterom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 14 sep 2011, 13:52

Raul7 je napisao/la:Cestitke Milanu, sinoc sam navijao za vas ko da Real igra. Pato mi je uvijek drag bio i kad je zdrav jedan je od najboljih napadaca svijeta. Barca isto igrala kao i uvijek, drze posjed, padaju na svaki manji kontakt, izvlace se na slobodnjake, vrse pritisak na sudije...nesta odlican bio, kako je messiju blokirao onu kad se mali usetao u peterac, majstor. Milan moze daleko ali mislim da je opet barca favorit za osvajanje, jbg ipak imaju uefu iza sebe.
Teško ti se kad ovo vide navijaci Barce :lol:
-RIVALDO-

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 sep 2011, 13:54

senad_flamin je napisao/la:
Teško ti se kad ovo vide navijaci Barce :lol:
neka vide, nisam nista slagao, samo sam realno govorio :)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 sep 2011, 14:19

cestitam na pogodnom rezultatu .. evo nesto kontam dok buljim u ovaj ekran sta napisat i dode mi na pamet ovo .. Milan je igrao svega 2 minute i te 2 minute dao 2 gola ,a Barca u 91 min dala 2 gola ,, a sad neko dize tu Barcu ,vanzemaljci ovo, ono i tihu u sebi razmisljam i postavljam pitanje ko je zaista superiorniji ?? da li ekipa koja u 2 min da 2 gola ,ili ekipa koja u 91 min samo 2 gola ?? mislim sta bi se desilo da je Milan igrao 10 minuta recimo il 91 minut kao Barca ? pa dali bi vjerovatno 91 gol ..prema tome smjesno mi je to nebesko dizanje Barce ,pored ovakvog MIlana ,nadam se da ostali dijele moje misljenje :twisted:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 sep 2011, 14:20

warden je napisao/la:cestitam na pogodnom rezultatu .. evo nesto kontam dok buljim u ovaj ekran sta napisat i dode mi na pamet ovo .. Milan je igrao svega 2 minute i te 2 minute dao 2 gola ,a Barca u 91 min dala 2 gola ,, a sad neko dize tu Barcu ,vanzemaljci ovo, ono i tihu u sebi razmisljam i postavljam pitanje ko je zaista superiorniji ?? da li ekipa koja u 2 min da 2 gola ,ili ekipa koja u 91 min samo 2 gola ?? mislim sta bi se desilo da je Milan igrao 10 minuta recimo il 91 minut kao Barca ? pa dali bi vjerovatno 91 gol ..prema tome smjesno mi je to nebesko dizanje Barce ,pored ovakvog MIlana ,nadam se da ostali dijele moje misljenje :twisted:
:shock: koja logika jbt...slazem se s tobom da previse dizu barcu ali ovo je jbg, previse :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 sep 2011, 14:21

Raul7 je napisao/la:
warden je napisao/la:cestitam na pogodnom rezultatu .. evo nesto kontam dok buljim u ovaj ekran sta napisat i dode mi na pamet ovo .. Milan je igrao svega 2 minute i te 2 minute dao 2 gola ,a Barca u 91 min dala 2 gola ,, a sad neko dize tu Barcu ,vanzemaljci ovo, ono i tihu u sebi razmisljam i postavljam pitanje ko je zaista superiorniji ?? da li ekipa koja u 2 min da 2 gola ,ili ekipa koja u 91 min samo 2 gola ?? mislim sta bi se desilo da je Milan igrao 10 minuta recimo il 91 minut kao Barca ? pa dali bi vjerovatno 91 gol ..prema tome smjesno mi je to nebesko dizanje Barce ,pored ovakvog MIlana ,nadam se da ostali dijele moje misljenje :twisted:
:shock: koja logika jbt...slazem se s tobom da previse dizu barcu ali ovo je jbg, previse :D
ovo sto je warden napisao je bas logicno 8-) :lol: :lol: :lol:
(İbn Qajjim)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 sep 2011, 14:24

ama drugovi drago mi je da se slazete ,od sad kad neko dize Barcu mi dizemo Milan ,ale ale FORZA MILAN :lol: 8-)

Pato zabio peti najbrži pogodak u povijesti Lige prvaka

Igrala se dvadeseta sekunda utakmice Lige prvaka između Barcelone i Milana (2-2) kada je Brazilac Pato prevario kompletnu obranu Barcelone...

Progurao je loptu kroz šumu nogu, proletio kroz igrače Barcelone i krenuo prema Victoru Valdesu. Samo nekoliko sekundi kasnije, točnije u 24 sekundi ogleda, Pato je "provukao" Barceloninom vrataru loptu kroz noge i proslavio vodstvo Milana.

Bio je to peti najbrži pogodak u povijesti Lige prvaka. Barcelona je okrenula rezultat i vodila s 2-1 do samog kraja kada je domaćina, drugi put te večeri, šokirao Milan. Thiago Silva je glavom postigao pogodak i postavio konačnih 2-2 u 92. minuti.

- Mislim da smo igrali jako dobro. Barceloni uopće nismo dopustili da stvori mnogo šansi. I to je veliki dobitak, a da ne govorim da smo na startu mogli voditi i sa 2-0 - rekao je nakon ogled na Camp Nou trener Milana Massimiliano Allegri.

- Nismo izgubili glavu u niti jednom trenutku. Iskreno, nisam očekivao da ćemo zabiti dva pogotka, ali smo stvarno odigrali hrabru i borbenu utakmicu svih devedeset minuta i nagrad je došla.
Zadnja izmjena: warden, dana/u 14 sep 2011, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 sep 2011, 14:39

realno barca i nije imala mnogo sansi kad se sve sabere. takodjer koliko god spanci bili jaki nikad se nisu naigrali protiv italijana.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 14 sep 2011, 14:49

mislim da navijaci Milana ne bi uopste trebali biri zadovoljni.Licno Milan mi je jedan od najdrazih klubova i rezultat mi je na mjestu i da sam se ja pitao.edjutim MIlan kao i 99% ekipa ne moze prismrditi barceloni.
Svi znamo da je va Barcelona van forme,za ocekivati.Ljudi su proslu sezonu izjebali sve redom, pad forme je neminovan.Medjutim Milanu fali taj kreativan vezni red.Pa **** ti igrace kao Bommel , Antonini itd.Oni prema naprijed ne mogu nista uraditi. Aquillani je drugi tip igraca i covjek koji moze dati zadnji pas i povezati napad i vezu.
iskreno ja da sam obozavalc Milana ne bih ni sekunde bio zadovljan.Koliko je Milan imao srece morao je pobjediti.Jer ipak dati u 20toj sekundi i 20 sekundi prije kraja golove je vise manje nego sreca.Ostalih 90 minuta Milan nije postojao.Ovo se moze desiti 1nom Barceoni da ovako lose srece bude ili se previse opusti medjutim ovo vise ide njima u prilog jer ubjedzen sam da ce oni biti prvi u grupi a ne Rossoneri.
Barcelona se defanzivnom igrom i samo branjenjem ne moze izbaciti.Da je kojim slucajem ovaj rezultat u recimo 4finalu.2:2 na Camp Nou, razmontirala bi Barca Milan na San SIru.
Milanu fali jos jedan igrac kao Aquillani i tada ce moci uraditi mnogo mnogo.A sada moja ocekivanja i nisu toliko visoka.4finale je mislim nesto najvise sto mogu dosegnuti.Iako mislim da bi se Englezi dobro dobro napatili sa njima.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 14 sep 2011, 15:50

e i ti zabac pričaš o Milanu koda je Genk u pitanju, čuj napatili bi se Englezi...

Ovo je sine Milan najtrofejni klub na svijetu, treba imati pored kvalitete i muda njima zabiti go, e u tome je stvar, ne možeš ih pobijediti ni kad su najgori...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 sep 2011, 15:53

warden je napisao/la: Thiago Alves je glavom postigao pogodak i postavio konačnih 2-2 u 92. minuti.
ko je taj?? :o
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 sep 2011, 16:55

adointer je napisao/la:
warden je napisao/la: Thiago Alves je glavom postigao pogodak i postavio konačnih 2-2 u 92. minuti.
ko je taj?? :o
ma ovi degeni ne znaju osnove mogli su makar imena naucit ,ja sam copy/paste nisam obraco toliko paznju ,inace Silva je u pitanju ,sad sam ispravio 8-)
IO SONO INTERISTA

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 sep 2011, 16:57

;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 sep 2011, 17:46

KOJI KRETEN MI JE BURAZ, OSTAVIM SIGNED IN ACCOUNT I ON DOĐE NA OVU TEMU I BRIŠE MOJE POSTOVE, KOJI LJUBOMORNI KRETEN, ĐUBRE !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO JE SAMO LJUBOMORAN CCCCCCC, KRME ONO GLUPO AAAAAAAA HOCU GA PREBIT AAAA KOJI KONJ :roll: :roll: :roll: :roll:

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 14 sep 2011, 17:50

Boateng_27 je napisao/la:KOJI KRETEN MI JE BURAZ, OSTAVIM SIGNED IN ACCOUNT I ON DOĐE NA OVU TEMU I BRIŠE MOJE POSTOVE, KOJI LJUBOMORNI KRETEN, ĐUBRE !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO JE SAMO LJUBOMORAN CCCCCCC, KRME ONO GLUPO AAAAAAAA HOCU GA PREBIT AAAA KOJI KONJ :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: jel makar za Inter navija ?? 8-)
IO SONO INTERISTA

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 14 sep 2011, 17:50

warden je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:KOJI KRETEN MI JE BURAZ, OSTAVIM SIGNED IN ACCOUNT I ON DOĐE NA OVU TEMU I BRIŠE MOJE POSTOVE, KOJI LJUBOMORNI KRETEN, ĐUBRE !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO JE SAMO LJUBOMORAN CCCCCCC, KRME ONO GLUPO AAAAAAAA HOCU GA PREBIT AAAA KOJI KONJ :roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: jel makar za Inter navija ?? 8-)
Bayern :oops:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 0 gostiju.