Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 sep 2011, 13:11

Taman da od ove sezone navija boli ga briga, bar nema sekiracija. :mrgreen:

tevezito, prčiš li šta ? :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 sep 2011, 13:13

Jimmy from the hood je napisao/la:Taman da od ove sezone navija boli ga briga, bar nema sekiracija. :mrgreen:

tevezito, prčiš li šta ? :mrgreen:
jesi ti navalio sa tim prcenjem :D na koju god temu udjem ti pitas nekoga prcis li sta :D

PS haj koji vic ubaci :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 sep 2011, 13:19

scudetto je napisao/la:
tevezito je napisao/la:E napokon da docekam i ovaj dan nakon ovoliko godina trauma razocarenja i svega napokon gledas klub za koji navijas u ligi prvaka.Ovim danom pocinje jedna nova era u istoriji kluba ulazimo u igru sa najvecim klubovima svijeta ali ne samo kao prolaznici ili da popunimo broj ucesnika nego kao kvalitetan konkurent svima koji nam se nadju na putu.Sto se tice postave mislim da se veceras u vrh napada vraca Dzeko nakon rotacije u EPL,u odbrani veceras ocekujem da Aco zamijeni Clichyja.A sredina terena bi veceras trebala izgledati ovako:Yaya-Barry-Silva-Nasri.Ono sto se dugo sporilo klubu mislim da napokon postoji a to je timski duh i uigranost.Uglavnom ovo sto sam gledao zadnje 4 utakmice su najbolje igre Cityja sto sam ikad vidio.Dokaz snage kluba u zadnje vrijeme pokazuju i kladionice jer sve su mizerniji koeficijenti na pobjedu Cityja.1,30-1,40 je koeficijent na pobjedu Cityja i to ne zbog toga sto Napoli ima neke lose igrace nego sto su se svi uvjerili u moc koju pokazujemo na pocetku sezone.Sto se tice protivnika najveca opasnost po meni dolazi od trojca Lavezzi-Cavani-Hamsik.Ali uz nasu dobru igru u defanzivnom planu mislim da bi mogli neutralisat ucinak spomenute trojke.Come on you Cityyyyyyy
Hajde iskreno napisi od kada pratis i "navijas" za City ?
Eto znao sam da ce se opet naci ovakav jedan da ovo pita.Jarane pisao sam to ovdje do sada milion puta ne bi ponovo da objasnjavam.A i da znas iz ostalih liga klubovi za koje ja navijam imaju zajedno jedno 8 9 titula prvaka svoje drzave.Evo npr u Italiji najvise volim Lazio, dok 95 % ljudi su ili za Milan ili Inter ili Juventus
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 14 sep 2011, 14:15

scudetto je napisao/la:
tevezito je napisao/la:E napokon da docekam i ovaj dan nakon ovoliko godina trauma razocarenja i svega napokon gledas klub za koji navijas u ligi prvaka.Ovim danom pocinje jedna nova era u istoriji kluba ulazimo u igru sa najvecim klubovima svijeta ali ne samo kao prolaznici ili da popunimo broj ucesnika nego kao kvalitetan konkurent svima koji nam se nadju na putu.Sto se tice postave mislim da se veceras u vrh napada vraca Dzeko nakon rotacije u EPL,u odbrani veceras ocekujem da Aco zamijeni Clichyja.A sredina terena bi veceras trebala izgledati ovako:Yaya-Barry-Silva-Nasri.Ono sto se dugo sporilo klubu mislim da napokon postoji a to je timski duh i uigranost.Uglavnom ovo sto sam gledao zadnje 4 utakmice su najbolje igre Cityja sto sam ikad vidio.Dokaz snage kluba u zadnje vrijeme pokazuju i kladionice jer sve su mizerniji koeficijenti na pobjedu Cityja.1,30-1,40 je koeficijent na pobjedu Cityja i to ne zbog toga sto Napoli ima neke lose igrace nego sto su se svi uvjerili u moc koju pokazujemo na pocetku sezone.Sto se tice protivnika najveca opasnost po meni dolazi od trojca Lavezzi-Cavani-Hamsik.Ali uz nasu dobru igru u defanzivnom planu mislim da bi mogli neutralisat ucinak spomenute trojke.Come on you Cityyyyyyy
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 14 sep 2011, 14:17

scudetto je napisao/la:
TI NAVIJAS ZA MILAN! PRAVI NAVIJAC! :roll:
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2011, 21:35

Utakmica puna trke ali nista osim toga nije narocito prikazano.Ocekivao sam mnogo vise od ove utakmice i mnogo konkretnije akcije,po jedna precka na obe strane,City jos neku (polu)priliku i to je sve.Nadam se da ce u drugom poluvremenu to ici mnogo bolje i da ce City poceti mnogo brze igrati i mnogo vise korisititi Dzeka u napadu,jer ovo za sada je sve neko nazovimo ga kruzenje oko odbrane Napolia.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 14 sep 2011, 21:43

ma mrtvi talijani pokrpili odbranu nemoze se igrat :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 sep 2011, 21:47

City ih je bombardovao, pogotovo na pocetku pa par minuta odmorili i opet.
Kad bi morao dijeliti prvih 45 minuta, podijeli bi ovako: 40 minuta igrao City a 5 minuta Napoli.
Tekma dobra!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 sep 2011, 22:05

Skroz su zakazali, ne mogu da vjerujem da ne mogu da organizuju ozbiljniji napad. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 sep 2011, 22:10

Oj je*ote! :roll:
Čelik Zenica 1945

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 sep 2011, 22:11

Nije Napoli one retardirane engleske ekipice koje ne znaju 2 pasa sastaviti ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 sep 2011, 22:11

Kakav pad u igri!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 sep 2011, 22:15

Bravo za Kolarova, svaka cast.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 14 sep 2011, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 sep 2011, 22:16

bravo srbine :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 sep 2011, 22:17

OLEEEEEEEEEEEEEE :)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 sep 2011, 22:17

Majstor, yebo Klišija ! :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 sep 2011, 22:17

Tako! Ajde do pobjede!
Čelik Zenica 1945

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 14 sep 2011, 22:36

Hahahah Mancini daj otkaz u Evropskim utakmicama sakaš big time!! :roll:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 sep 2011, 22:40

Hajde dobro je... Ima još 5 utakmica... Bayern bi ovdje treb'o bit prvi do kraja, a za drugo mjesto će se boriti City i Napoli... Bavarci dobili Villareal 2:0 u gostima!
Čelik Zenica 1945

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2011, 22:40

Los City pravo,a i utakmica nije upotpunosti opravdala moja ocekivanja,ocekivao sam mnogo bolju utakmicu.Istina trka svih 90 minuta na izuzetno zavidnom nivou.
Podela bodova je mozda i najrealnija stvar koja se dogodila,pa i jedna i druga ekipa mogu da budu zadovoljne ovim ishodom. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.