Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma realno Milan najvise sto moze u LP napraviti je da dodju do polufinala mozda bi mogli i u finale kada nebi se ranije sreli sa barsom ili realom pa cak i manchesteromRaul7 je napisao/la:Cestitke Milanu, sinoc sam navijao za vas ko da Real igra. Pato mi je uvijek drag bio i kad je zdrav jedan je od najboljih napadaca svijeta. Barca isto igrala kao i uvijek, drze posjed, padaju na svaki manji kontakt, izvlace se na slobodnjake, vrse pritisak na sudije...nesta odlican bio, kako je messiju blokirao onu kad se mali usetao u peterac, majstor. Milan moze daleko ali mislim da je opet barca favorit za osvajanje, jbg ipak imaju uefu iza sebe.
Teško ti se kad ovo vide navijaci BarceRaul7 je napisao/la:Cestitke Milanu, sinoc sam navijao za vas ko da Real igra. Pato mi je uvijek drag bio i kad je zdrav jedan je od najboljih napadaca svijeta. Barca isto igrala kao i uvijek, drze posjed, padaju na svaki manji kontakt, izvlace se na slobodnjake, vrse pritisak na sudije...nesta odlican bio, kako je messiju blokirao onu kad se mali usetao u peterac, majstor. Milan moze daleko ali mislim da je opet barca favorit za osvajanje, jbg ipak imaju uefu iza sebe.
neka vide, nisam nista slagao, samo sam realno govoriosenad_flamin je napisao/la:Teško ti se kad ovo vide navijaci BarceRaul7 je napisao/la:Cestitke Milanu, sinoc sam navijao za vas ko da Real igra. Pato mi je uvijek drag bio i kad je zdrav jedan je od najboljih napadaca svijeta. Barca isto igrala kao i uvijek, drze posjed, padaju na svaki manji kontakt, izvlace se na slobodnjake, vrse pritisak na sudije...nesta odlican bio, kako je messiju blokirao onu kad se mali usetao u peterac, majstor. Milan moze daleko ali mislim da je opet barca favorit za osvajanje, jbg ipak imaju uefu iza sebe.
warden je napisao/la:cestitam na pogodnom rezultatu .. evo nesto kontam dok buljim u ovaj ekran sta napisat i dode mi na pamet ovo .. Milan je igrao svega 2 minute i te 2 minute dao 2 gola ,a Barca u 91 min dala 2 gola ,, a sad neko dize tu Barcu ,vanzemaljci ovo, ono i tihu u sebi razmisljam i postavljam pitanje ko je zaista superiorniji ?? da li ekipa koja u 2 min da 2 gola ,ili ekipa koja u 91 min samo 2 gola ?? mislim sta bi se desilo da je Milan igrao 10 minuta recimo il 91 minut kao Barca ? pa dali bi vjerovatno 91 gol ..prema tome smjesno mi je to nebesko dizanje Barce ,pored ovakvog MIlana ,nadam se da ostali dijele moje misljenje
ovo sto je warden napisao je bas logicnoRaul7 je napisao/la:warden je napisao/la:cestitam na pogodnom rezultatu .. evo nesto kontam dok buljim u ovaj ekran sta napisat i dode mi na pamet ovo .. Milan je igrao svega 2 minute i te 2 minute dao 2 gola ,a Barca u 91 min dala 2 gola ,, a sad neko dize tu Barcu ,vanzemaljci ovo, ono i tihu u sebi razmisljam i postavljam pitanje ko je zaista superiorniji ?? da li ekipa koja u 2 min da 2 gola ,ili ekipa koja u 91 min samo 2 gola ?? mislim sta bi se desilo da je Milan igrao 10 minuta recimo il 91 minut kao Barca ? pa dali bi vjerovatno 91 gol ..prema tome smjesno mi je to nebesko dizanje Barce ,pored ovakvog MIlana ,nadam se da ostali dijele moje misljenjekoja logika jbt...slazem se s tobom da previse dizu barcu ali ovo je jbg, previse
ko je taj??warden je napisao/la: Thiago Alves je glavom postigao pogodak i postavio konačnih 2-2 u 92. minuti.
ma ovi degeni ne znaju osnove mogli su makar imena naucit ,ja sam copy/paste nisam obraco toliko paznju ,inace Silva je u pitanju ,sad sam ispravioadointer je napisao/la:ko je taj??warden je napisao/la: Thiago Alves je glavom postigao pogodak i postavio konačnih 2-2 u 92. minuti.
Boateng_27 je napisao/la:KOJI KRETEN MI JE BURAZ, OSTAVIM SIGNED IN ACCOUNT I ON DOĐE NA OVU TEMU I BRIŠE MOJE POSTOVE, KOJI LJUBOMORNI KRETEN, ĐUBRE !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO JE SAMO LJUBOMORAN CCCCCCC, KRME ONO GLUPO AAAAAAAA HOCU GA PREBIT AAAA KOJI KONJ![]()
![]()
![]()
Bayernwarden je napisao/la:Boateng_27 je napisao/la:KOJI KRETEN MI JE BURAZ, OSTAVIM SIGNED IN ACCOUNT I ON DOĐE NA OVU TEMU I BRIŠE MOJE POSTOVE, KOJI LJUBOMORNI KRETEN, ĐUBRE !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO JE SAMO LJUBOMORAN CCCCCCC, KRME ONO GLUPO AAAAAAAA HOCU GA PREBIT AAAA KOJI KONJ![]()
![]()
![]()
![]()
jel makar za Inter navija ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.