Osimu će se boje sigurno svidjeti, on ima kolekciju majica u tim dezenimaMaNiJaK 1312 acab je napisao/la:al fkt kakvo je ovo sarenilo bas ste usr*li sa stolicama , sto ovi kazu za gay parademislio sam da ce bit bolje
Cuj gospodina Nijaza Gracica!!!!! Je li to furka na gosp. Blekica? Svaki klub izgleda ima svoje poltrone...pabizo je napisao/la:Nista se ne raspada u OLIMPICU----gledamo svoja posla i lijepa vest da su juniori OLIMPICA dobili Borac 0-1 i sada smo prvi na tabeli,,,,nadam se da ce i ovi stariji krenut sa boljim igrama a ovo je lijepa vest za GOSPODINA NIJAZA GRACICA koga ocekujemo u toku veceri da doputuje iz Berlina,,,,,,bice lijepa prica samo da se preselimo na nas stadion Otoka,,,-A- je napisao/la:Ako je istina da im Nijaz ostaje dobro je onda![]()
Bilo bi steta da se raspadne cijela ta prica ,narocito sada pred prelazak na stadion Otoka,jer tek ce onda napokon domaci bodovi stizati
Evo ga Olimpic kao Fulham!! Uz obalu rijeke.
Opet ne kontam, iznosis kao i tvoji prethodnici samo kritike na moj post, kakva uvreda, koga sam to uvrijedio, to nije istina da skupljate igrace koji nemaju mjesta u Zelji i Sarajevu?Mancini je napisao/la:@Mirzza Tvoj post je za kolektora.Nastavio ti po starom,uvreda za uvredom.Napiši nekad nešto normalno neće ti ništa faliti!
To je najlakse, ko noj, zabiti glavu u pijesak.Mancini je napisao/la:@mirzza Bez komentara!
A još lakše budalaštine.mirzza je napisao/la:To je najlakse, ko noj, zabiti glavu u pijesak.Mancini je napisao/la:@mirzza Bez komentara!
Opet cu ti reci, dao sam ti ARGUMENTE, ali je to izgleda za tebe visi pojam, budalastine jedino iznosis ti Pabizo i herbion. Kada naucis osnovne elemente rasprave mozemo nastaviti diskusiju, a do tada uzivaj u Makedoncima, stadionu i gomilanju naseg i pitarskog otpada.Mancini je napisao/la:A još lakše budalaštine.mirzza je napisao/la:To je najlakse, ko noj, zabiti glavu u pijesak.Mancini je napisao/la:@mirzza Bez komentara!
Mozes ga naci na strani 7 ovog PDF-a, toliko o 'mojim' budalastinama.herbion je napisao/la:Stadion Otoka imace kapacitet 92oo sjedecih mjesta sa natkrivenim tribinama i nocnom rasvjetom.Predvidjena je podloga od vjestacke trave po UEFA licenci(vecina stadiona u Rusiji).Zadovoljavace kriterije UEFE i moci ce se igrati sve utakmice osim svjetskog prvenstva u fudbalu.Radovi su poceli i unutrasnjost se preuredjuje.Do avgusta se predvidja zavrsetak prve faze i odigravanje utakmica na istom.Prva faza je zapadna tribina,trava,svlacionice.Uporedo sa utakmicama nastavljaju se radovi koji se trebaju zavrsiti do kraja 2010.g.
Niko ih ne pljuje barem ja ne .Sarajevo zaslužuje u ovoj zemlji i više premijerligaša , moji zadnji postovi su samo šale.A naravno ima i loših stvari u ovom klubu koje se nemogu ignorisat.nero.piroman je napisao/la:Koji ste vi smijesni ljudi koji ismijavate Olimpic, pa ljudi grade stadion, uredjuju, dovode igrace, bore se...a vi nasli nesto napadat ih umjesto da ih svi podrzimo u tome jer ako oni budu napredovali onda je logicno da i ostali timovi moraju ih pratit sto znaci poboljsanje naseg fudbala, ali ne, vama krivo kad neko nesto pozitivno krene u nasoj drzavi, kad uspije u zivotu jer ste zavidni, kad vama nije dobro nek ni drugim ne bude. Fuj, stidite se! Nismo ni zasluzili da nam bude bolje, kad tako razmisljate
Nisam ni rekao da si ti, nego uopceno. Uglavnom likovi dodju na ovu temu da provociraju, ali neka ih, nemaju nista drugo pametno da rade, zao mi ihDRHAUSE je napisao/la:Niko ih ne pljuje barem ja ne .Sarajevo zaslužuje u ovoj zemlji i više premijerligaša , moji zadnji postovi su samo šale.A naravno ima i loših stvari u ovom klubu koje se nemogu ignorisat.nero.piroman je napisao/la:Koji ste vi smijesni ljudi koji ismijavate Olimpic, pa ljudi grade stadion, uredjuju, dovode igrace, bore se...a vi nasli nesto napadat ih umjesto da ih svi podrzimo u tome jer ako oni budu napredovali onda je logicno da i ostali timovi moraju ih pratit sto znaci poboljsanje naseg fudbala, ali ne, vama krivo kad neko nesto pozitivno krene u nasoj drzavi, kad uspije u zivotu jer ste zavidni, kad vama nije dobro nek ni drugim ne bude. Fuj, stidite se! Nismo ni zasluzili da nam bude bolje, kad tako razmisljate
pabizo je napisao/la:Ovo je lijepo procitat-volio bih da ima poštovanja izmedju OLIMPICA,ŽELJE i naravno SARAJEVA,korektno navijanje.normalan odnos a u medjusobnim susretima neka pobjedi ko bude bolji i dosta je ružnih natpisa jedni o drugima.HVALA i puno uspjeha ovim klubovima u daljem takmicenju ,,,,,,-A- je napisao/la:E hajmo sad' simpatizeri i navijaci Olimpica...organizacija,uvezite se koliko god vas malo bilo za pocetak,ovo otvaranje stadiona je odlicna prilika da se nesto pokusa napraviti.
Pa i navijaca Beogradskog Rada je prije 20 godina bilo 20,a sada su treca grupa po snazi u Beogradu![]()
Ovo je samo primjer,nebitno,ali dokaz da se moze kada se hoce.
Preporuka Gracicu,za prvu tekmu ulaznice djaba ili po simbolicnim cijenama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.