Rekonstrukcija stadiona u BiH

TheDinoRules
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la TheDinoRules » 14 sep 2011, 01:38

"Krivo" mi je zbog ove tribine što su je uredili, koliko puta, dok sam bio još mlađi, sam došao ovdje s djevojkom. Lijepe uspomene me vežu za ovu tribinu. :)
Inače, ovaj stadion će biti pravo "osvježenje" u našoj ligi i sviđa mi se što su stolice ove boje, ne znam što, valjda što nismo to do sada viđali na našim stadionima. :D
Malo me brine travnjak, ali valjda će i to biti ok. Drago mi je što je i moja opština, inače najmnogoljudnija, dobila svoj fin stadiončić (pored olimpijskog bazena kojeg imamo i x drugih stvari).
Dalje, napredujemo kao država što se stadiona tiče, svugdje se prave, dorađuju šta ja znam više. Sigurno da na to ima uticaj i naš Savez (3000 stolica na svakom stadionu) i nadam se da će ova pravila iz godine u godinu biti sve strožija i strožija i da ćemo za jedno 15-ak godina imati bar normalne stadione.
U mom svijetu važe moja pravila

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 14 sep 2011, 13:15

Alleenn je napisao/la:slika

Uploaded with ImageShack.us

slika

Svaki navijac Olimpika ce imati svoju boju stolice :lol: :lol: :P
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 14 sep 2011, 14:00

meni se osobno svijdaju stadionu koji imaju sarene stolice, mada nikad nebi pozelio da klub za koji ja navijam ima takve...razlog je jednostavan, cak i kad je stadion poluprazan djeluje ispunjeno i to igracima sigurno daje dodatnu draz za igrom :D...mozda ce nekim bit smijesno, al gledao sam par puta utakmice kad su igrali na ovom gore portugalskom stadionu i da pogledate i vi bilo bi vam jasno :D...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 14 sep 2011, 15:45

Bravo za Otoku...fin stadion,fine stolice...bit ce to dobar Stadion za nase uvjete...imal jos kakvih slika mozda iz kaknja,gradacca :)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 14 sep 2011, 16:00

gospodin Seljakovic je napisao/la:meni se osobno svijdaju stadionu koji imaju sarene stolice, mada nikad nebi pozelio da klub za koji ja navijam ima takve...razlog je jednostavan, cak i kad je stadion poluprazan djeluje ispunjeno i to igracima sigurno daje dodatnu draz za igrom :D...mozda ce nekim bit smijesno, al gledao sam par puta utakmice kad su igrali na ovom gore portugalskom stadionu i da pogledate i vi bilo bi vam jasno :D...
Slazem se sa tobom. Cesto pratim Sporting i moram dobro napregnuti oci da vidim da li ima raje ili nema na stadionu!! :D :D :D Nego da pitam zna li netko hoce li se vise Grbavica praviti? (Molim odgovor samo onih osoba koji imaju validne informacije, hvala)
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 sep 2011, 16:14

amEl_rooB je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:slika

slika

Svaki navijac Olimpika ce imati svoju boju stolice :lol: :lol: :P
Jao stolica. :shock: Mozda cu ispasti neki homofob ili sta ti ja znam, ali ove su stolice malo p e d e r s k e. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 14 sep 2011, 22:05

Eno sad se bune i za Selectove lopte! :lol:
Čelik Zenica 1945

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 15 sep 2011, 16:13

hajte molim vas sta **** i te gluposti, o ukusima se ne raspravlja vazno da stolice postoje i stadion ce biti fin i hvala ljudima koji su nam omogucili fotografije ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 15 sep 2011, 17:32

Trava im prelose izgleda...al eto valjda se to moze nekako popraviti :shock:

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 15 sep 2011, 17:42

-A- je napisao/la:Trava im prelose izgleda...al eto valjda se to moze nekako popraviti :shock:
trava je bas strava :S...valjda ce stavit novu poglogi il bar dovest nekog strucnjaka da ju mozda 'ozdravi'
moze se posijat, al onda ne mogu igrat tu

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 15 sep 2011, 18:34

sad kad sam ga vidio polu gotovog ovo sarenilo mi se skroz svidja :) i uostalom komplet je stadion fin nema sta :) jos samo da se broj gledaoca popravi i bice super :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 sep 2011, 22:07

Bit ce jedinstven, mislim da ovakav stadion sa ovakvim stolicama nema jos na balkanu :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 sep 2011, 22:30

Boze sacuvaj :D :D
A stani ne kontam dvije "kombinacije" sa stolicama..zasto ne bi sve uradili onako kako se krenuli ...
slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 15 sep 2011, 23:13

Kad bi neko postavio sliku suprotne ¨tribine¨ na otoci, čisto da vidimo na šta to liči i jesul i tu planirane neke stolice ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 15 sep 2011, 23:15

Emir ZENICA je napisao/la:Boze sacuvaj :D :D
A stani ne kontam dvije "kombinacije" sa stolicama..zasto ne bi sve uradili onako kako se krenuli ...
slika
Nivo inteligencije ti je?
Ako malo bolje pogledaš vidjet ćeš da je sve u jednom fazonu urađeno, nego od tog sektora su "krive linije stolicama" okrenute na suprotnu stranu. Valjda ćeš shvatiti, živ bio!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 sep 2011, 23:15

Ovo je zapadna tribina ako se ne varam ,zamislite ovakve jos tri tribine na istoku,jugu i sjeveru ,kakav bi to stadion bio ;) .Mislim da nebi mnogo ni kostao .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 15 sep 2011, 23:17

Lik je napisao/la:Kad bi neko postavio sliku suprotne ¨tribine¨ na otoci, čisto da vidimo na šta to liči i jesul i tu planirane neke stolice ?
Ma samo 3 reda betona, na sredini postavljeno ono za snimanje utakmica i to je to. Uglavnom, ništa specijalno. Iza onog jednog gola je onaj fini mali teren, a iza drugog je samo blato i stoje 2 pomoćna gola. Što se tiče trave, vidio sam "zemlju" u vrećama ono, i to će da stavljaju i valjda se popravi kvalitet travnjakaaa :))

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 15 sep 2011, 23:25

juznjak> je napisao/la:Ovo je zapadna tribina ako se ne varam ,zamislite ovakve jos tri tribine na istoku,jugu i sjeveru ,kakav bi to stadion bio ;) .Mislim da nebi mnogo ni kostao .
Na južnoj strani iza gola nema apsolutno ništa, a ima dosta prostora, tako da bi se tu mogla napraviti fina tribina i ne bi puno koštala, te nekako spojiti ove tribine (onom kao kućicom malom, ono što ima na Bilinom Polju odakle se vode emisije uživo kad igra repka) i to je to. Što se tiče sjeverne strane gdje je onaj mali teren, tamo ima mjesta fakat, ali sad su stavili onaj mali teren pa .. ali isto bi moglo kao na južnoj strani se uraditi. Najveći problem je istočna strana, nema ondje puno prostora, odnosno nema nikako. Ima onaj mali puteljak iza koji nije u sklopu stadiona, a tu je odmah i džamija. Jedino da se nekako ok džamije kupi jedan dio bašte i da naprave tu tribinu koja će imati ona VIP sranja i sve to i da se samo ta strana natkrije i stadion bi fakat bio jedan od najljepših i sve bi uslove ispunjavao za odigravanje UEFA utakmica i meni bi bio najljepši stadion. Ne treba zaboraviti i parking koji je u neposrednoj blizini i pomoćni stadion kojeg uz novi travnjak i malo truda mogu osposobiti za trening. Sve je ovo moguće, ali to su samo snovi, tako daa..

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 15 sep 2011, 23:27

Ah sada,nije trava dobra...vidi se da nije,ali nije bila nista bolja ,ako ne i gora ni na stadionu Buducnosti u Banovicima. A i ne samo kod njih,bilo je ,i ima jos uvijek,tih travnatih ploha po nasoj PL da te Bog sacuva :shock: :roll: . tako da ovi nece biti jedini sa polosim travnjakom,a garant ce vremenom raditi na njemu i popraviti sve to ;)

A zna li neko sta su planirali iza tog drugog gola gdje su sada ta dva pomocna gola i to blato??? Mozda tribinu neku,nekada...ili vjestacku travu kakva je i na ovom dijelu oko klupa ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.