sarajlija89 je napisao/la:Paja pozelio srecu Milanu protiv Barce:![]()
-Paja je napisao/la:U srijedu cu ga pogledam ovu utakmicu u nadi da ce moji veliki aduti u dresu Milana, istinski kreativci i velicine Van Bomel, Boateng, Gatusso odraditi nesto sto zelim da vidim vise od pobjede dominacije na westvalenu.
Hrabro i u kost izdajici zabari!![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
vidiš da nema mozga...ima tLin'est godina i pije mlijeko pred spavanjePapastathopoulos je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Paja pozelio srecu Milanu protiv Barce:![]()
-Paja je napisao/la:U srijedu cu ga pogledam ovu utakmicu u nadi da ce moji veliki aduti u dresu Milana, istinski kreativci i velicine Van Bomel, Boateng, Gatusso odraditi nesto sto zelim da vidim vise od pobjede dominacije na westvalenu.
Hrabro i u kost izdajici zabari!![]()
![]()
![]()
cuj gattuso kreativac
![]()
![]()
Sta fali mlijeku pred spavanje
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
I ja se bas pitam. Pa ne piju mlijeko samo djeca. To je univerzalan napitak..Limuntos je napisao/la:Sta fali mlijeku pred spavanje
Izdržati, to je temelj vrline!
Sa ili bez šećera !?Limuntos je napisao/la:Sta fali mlijeku pred spavanje
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
problem i jest sto on ne treba pit mlijeko, neg kakve lijekove

underground je napisao/la:sunce ti poljubim sad mi golub uleti u kucu kroz balkon
ja glupe zivotinje braco moja ja mu otvorio sve prozore al kakvi kreten upo u sudoper pa ga **** koprca se sve mi perje po kuhinji![]()
moli kumi masi maicom al kaki glup pa ga hebi.na kraju sam moro bacit maicu preko njega i iznjet ga napolje![]()
shebo se ziv!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:underground je napisao/la:sunce ti poljubim sad mi golub uleti u kucu kroz balkon
ja glupe zivotinje braco moja ja mu otvorio sve prozore al kakvi kreten upo u sudoper pa ga **** koprca se sve mi perje po kuhinji![]()
moli kumi masi maicom al kaki glup pa ga hebi.na kraju sam moro bacit maicu preko njega i iznjet ga napolje![]()
shebo se ziv!
Nemoj tako identicna mi se situacija desila samo sam ga ja metlom izubijo
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
- harebianconero
- Kontakt:
Najgore kada ko nadrogiran pocne u prozore da udara nikako da skonta da nemoze 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jbt ja mu otvorim na svu sir prozor a on uporan hoce kroz drugi ne konta da moze kroz ovaj u pm jadan sam sebe izubija a meni sve posra i ono perje ostaviharebianconero je napisao/la:Najgore kada ko nadrogiran pocne u prozore da udara nikako da skonta da nemoze
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- Papastathopoulos
- Kontakt:
tema: golub i nevolje koje on donosi

Papastathopoulos je napisao/la:tema: golub i nevolje koje on donosi![]()
![]()
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- legenda reala
- Kontakt:
zna nekad i ovaj provokator ,provaliti ,ali ovo je namjerno napiso da bi se raja smijala ,smišljeno je ovo uradioVirtu4l je napisao/la:Nadal se nudi k'o one rospije na Stupu...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
papastopulos ima logiku !Papastathopoulos je napisao/la:problem i jest sto on ne treba pit mlijeko, neg kakve lijekove![]()
Sa drugog je foruma, ali moram postavit. Pazite Einsteina sto je mislio prevarit francuze:
Narode ja sam uzeo 5 kom. i istampo od svake po 2 sad imam 10(haha).......ima onaj nakav kompjuterski broj ali nekako me strah hoceli valjat......jel jos neko stampo karte.........
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:underground je napisao/la:sunce ti poljubim sad mi golub uleti u kucu kroz balkon
shebo se ziv!
don_burza je napisao/la:hos da ti i lajkujemo sliku ili koju umotvorinu na statusu?prasovic89 je napisao/la:Ljudi bio bih Vam zahvalan kada bi na ovom linku http://dvoboj.com/220425 glasali za FC Barcelonu ...
...Hvala Vam unaprijed !
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
barbarez je napisao/la:Ima u Vrazovoj besplatan psiho test,idu raja masovno.Ovom mom komsiji,skontali da je lud,a slicno se ponasao.Haj ti na vakat,da se sta ne zakomplikuje.hordas1987 je napisao/la:ne bih se osvrtao na tvoje gluposti jer ti si samo jedan od kompleksasa koji imaju veliki i nepremostivi kompleks prema najvecem klubu u nasoj lijepoj BiH !!!!Ovoj drzavi stvarno ne trebaju takvi ljudi !!! Cao i hvala na gostoprimstvu !!!!!Seyo_TM je napisao/la:Neces ici na popravni jer na kraju godine popustaju osobama sa invaliditetom, u tvom slucaju sa mozdanim.
Da se ne bi nastavljala diskriminacija, molim da ostanes na temi posvecenoj osobama sa invaliditetom Bosne i Hercegovine, tacnije fk nanajevo...ipak mi zelimo da se svi gradjani osjecaju ugodno...