nisu ovo jos gotovi bodovi 100 %Monolog je napisao/la:Zar nije Hulk zabio gol?Devil je napisao/la:JA 12 poena,od toga Silva 7 iako mi nije bio kapiten,jos Hulk doneo 2,Bane 1 i Walcott 3,Valdes -1.
sutra vjerovatno ce biti sve uredu
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
nisu ovo jos gotovi bodovi 100 %Monolog je napisao/la:Zar nije Hulk zabio gol?Devil je napisao/la:JA 12 poena,od toga Silva 7 iako mi nije bio kapiten,jos Hulk doneo 2,Bane 1 i Walcott 3,Valdes -1.
Podebljani su u mojoj ekipi.reds je napisao/la:Koji potop.![]()
Messi,Szczęsny 1,Bosingwa 1,Srna 0,Ricardo Costa 0,Boateng 0,Willian 0,Soldado 0 = 5.![]()
Monolog je napisao/la:Podebljani su u mojoj ekipi.reds je napisao/la:Koji potop.![]()
Messi,Szczęsny 1,Bosingwa 1,Srna 0,Ricardo Costa 0,Boateng 0,Willian 0,Soldado 0 = 5.![]()
Dobro je, naljušili smo flopove. Ja još igram jednu ligu gdje će pobjednik na kraju uzeti neke novce.
Ima da se već večeras iščlanim iz iste.
sta se bunis, 2 crvena si pogodiohule_barca je napisao/la:ne znam da li postoji veći baksuz od mene: rakitsky -3, chygrinsky -2(valjda se ovako pišu)i bruno alves -2
![]()
ma kakva 2, 3 sam pogodioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sta se bunis, 2 crvena si pogodiohule_barca je napisao/la:ne znam da li postoji veći baksuz od mene: rakitsky -3, chygrinsky -2(valjda se ovako pišu)i bruno alves -2
![]()
hule_barca je napisao/la:ma kakva 2, 3 sam pogodioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sta se bunis, 2 crvena si pogodiohule_barca je napisao/la:ne znam da li postoji veći baksuz od mene: rakitsky -3, chygrinsky -2(valjda se ovako pišu)i bruno alves -2
![]()
![]()
![]()
Zamjenjuje ga igrac koji ti je stavljen kao prva rezerva, bez obzira na kojoj poziciji igra. Ali samo ukoliko u toku odigravanja kola nisi vrsio izmjene u sastavu.juventus 0244 je napisao/la:Ja mislim da nema većeg baksuza od mene, ostavim na klupi Abidala i Thiaga Silvu ( kontao haj bice tu golova pa da ne odem u minus
), a ono ljudi bili najbolji njih dvojica ukupno 22 boda
, a ja ukupno imam 25 do sad!
Sutra imam još: Lahma, Bastosa, Džeku ( kapiten), Miller i Nasri!
I da jel i ovdje ima ono ukoliko igrač sa iste pozicije ne odigra ni minut da ga zamjeni onaj sa klupe sa iste pozicije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.