Loš i bezidejan Arsenal,ne znam kako drugačije opisati ovu večerašnju utakmicu,Subotić i Humel's su dobrim djelom utakmice igrali na našoj polovici,valjda i to govori nešto,.Evidentno je da ova ekipa nije uigrana,da se ne razumiju na terenu,Benayoun je više smetao na sredini nego što je razigravao,ne znam jesul on i Arteta razmjenilli tri pasa u čitavoj utakmici,.Ovaj dvojac mora imati komunikaciju na sredini,večeras to nisu imali,kao i RVP i Gervinho,ovaj drugi bi mogao nekad pokušat i dodat nekom loptu,ili pak stat na istu pa onda odigrati neki pas,večeras mi je pokidao živce svojim soliranjem i forsiranjem nekih nemogučih prodora kroz dva pa čak i tri igrača Borusije,.Ono što je pozitivno večeras da je odbrana bila na jako dobrom nivou,osim onih prvih petnestak minuta kada je Dortmund imao i svoje najbolje prilike na utakmici,.Ako nismo imali timsku igru u napadu u odbrani sigurno jesmo,jer je kompletan tim igrao jako dobru odbranu,.Individualno gledajuči Arteta me je oduševio,sjajnu odbranu je igrao večeras,a njegova kreativnost koju sigurno posjeduje će doći do izražaja tek kada počnemo igrati kao tim,a treba vremena da se ovi igrači uklope i naviknu na stil igre koju Arsen forsira,.Kosceilnom je trebalo vremena da udje u ritam,imao je par kritičnih dodavanja ali poslije toga je igrao jako dobro,.
Nadati je se da će Wilshere se uskoro vratiti,svaka čast i Arteti ali Jack je naš glavni adut na sredini terena,.
Biče ovo dobro i naš će Arsenal opet biti kao nekada,ili neče?Optimista sam pa vjerujem u ovo prvo,.