FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Saurman
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Saurman » 13 sep 2011, 22:44

Koji je mag ovaj Guardiola proda G.Milita, Chygrynskiy, pa onda dovede Fabregasa od 40 mil koji mu sjedi na klupi te Sancheza od 37 mil da grije klupu a stopera nema ni za lijeka nego je prisiljen igrati sa Mascheranom i Busquetsom na stoperskim pozicijama...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 sep 2011, 22:44

delpiero10 je napisao/la:forsaaaaaaaaaaaa reallll barsaaaaaaaaa :oops: dobro ste krenuli sve 2-2 hahahahha
aj odbi sa teme kruha ti onog od juce'r

edit:

nije tu kriv talijanski fudbal,treba bit svejstan da tako igraju i da to treba ocekivat..krivi su igraci barce jer zadnje dvije utakmice se prave debili i kreteni,gube prednost na glup nacin..

trebaju shvatit da nema opustanja...kad su poveli trebali su im uvaljat jos jedan-dva gola i onda se zajebavat a ne ovako.. :evil:

kako su me samo naljutili :evil:
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 13 sep 2011, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 sep 2011, 22:44

Pic.kasta igra Barce i ponovno gubljenje bodova u dobijenim utakmicama. Umjesto da nastave nakon drugog gola oni povuku rucnu i zahebavaju se i na kraju je stigla zasluzena kazna. Pep Guardiola mora podhitno popraviti odredjene stvari, a to se najvise odnosi na odbranu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 13 sep 2011, 22:44

fuj kakav ste vi klub, izbiste mi iz dzepa bijesne pare

fuj fuj

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 sep 2011, 22:45

poceli smo igrati na prekid :lol:

ovo nije dobro nikako zadnje 2 tekme.. u napadu totalno bez ideje, messi ako sta uradi dobro i jest, ovako nista :roll:

afellay :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 sep 2011, 22:45

Realno, Barcelona u 2. poluvremenu nije imala neke izglednije prilike. Pada mi na pamet onaj prodor Messi-ja iii...To bi bilo to. Ok, nadigrali su ekipu Milana, al' nakon Villinog gola nisu ništa radili kako bi povećali vodstvo. Naravno, pitaju se tu i igrači Milana. Dugo nisam vidio slabijeg Alvesa. Mislim da nijednom nije nadmudrio Zambrottu (profesorski odradio svoj posao), te da je svako slanje lopte na desnu stranu Barcinog napada = usporavanje svega. Messi je uvijek bio pod pritiskom još jednog doktora odbrane (Nesta), koji ga je pratio čak i kad bi se Argentinac vratio po loptu na svoju polovinu. :mrgreen: Pedro da nije zabio gol, ne bi mog'o ništa dobrog reći za njega. :mrgreen: Njemu je svanulo što je Sanchez povrijeđen. :mrgreen:

Ništa, drago mi je zbog ovoga iz više razloga. Prvo, kladionice su potcijenile Milan i dale mizeran koeficijent na Barcelonu. Tja, pa nije Osasuna došla u Kataloniju. :mrgreen: Također, drago mi je što se pokazalo da Barca može kiksati, da nema unaprijed upisanih bodova bez obzira na stanje protivnika.

Nadam se da Iniestina povreda nije ozbiljnije prirode, jer bi to bio dvostruki udarac za Barcelonu. Gubitak 2 boda + gubitak tako važnog kotača. Uh...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 sep 2011, 22:47

najjaci smo, pokazali smo i veceras, ako ovako budemo igrali svaku utakmicu nece nas moci niko pobjediti (osim milana veceras, iako je remi)...pa momci su se sprdali sa Milanom, Messi ide kroz petoricu, ono klasicno hos da prodjem kroz tebe, i umjesto da puca, on vuce ka aut liniji..

extra utakmica, nimalo mi nije zao sto nismo pobjedili, jer smo i veceras pokazali da smo jedna od najjacih ekipa svijeta, uz United koji je stvarno trenutno najjaci...

ljudi moji, nije rezultat najvaznija stvar, naravno lijepo je pobjedivati i osvajati trofeje, ako nista bar mi to znamo, al igrati lijep fudbal je neprocjenjivo....

cestitam momcima i zelim da svaku utakmicu igramo ovako...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 sep 2011, 22:48

ZELJO DO GROBA je napisao/la:najjaci smo, pokazali smo i veceras, ako ovako budemo igrali svaku utakmicu nece nas moci niko pobjediti (osim milana veceras, iako je remi)...pa momci su se sprdali sa Milanom, Messi ide kroz petoricu, ono klasicno hos da prodjem kroz tebe, i umjesto da puca, on vuce ka aut liniji..

extra utakmica, nimalo mi nije zao sto nismo pobjedili, jer smo i veceras pokazali da smo jedna od najjacih ekipa svijeta, uz United koji je stvarno trenutno najjaci...

ljudi moji, nije rezultat najvaznija stvar, naravno lijepo je pobjedivati i osvajati trofeje, ako nista bar mi to znamo, al igrati lijep fudbal je neprocjenjivo....

mi ovako ako budemo igrali nas ce real naguzit sa 3:0
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 13 sep 2011, 22:49

Saurman je napisao/la:Koji je mag ovaj Guardiola proda G.Milita, Chygrynskiy, pa onda dovede Fabregasa od 40 mil koji mu sjedi na klupi te Sancheza od 37 mil da grije klupu a stopera nema ni za lijeka nego je prisiljen igrati sa Mascheranom i Busquetsom na stoperskim pozicijama...
Koji si ti gigant , na kojoj god temi te nadzem vazda trenere kritikujes ! Od Zelje do Barce , od Amara do Guardiole , dokazani strucnjaci ali eto opet ti bi znao bolje !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 sep 2011, 22:50

Monolog je napisao/la: Nadam se da Iniestina povreda nije ozbiljnije prirode, jer bi to bio dvostruki udarac za Barcelonu. Gubitak 2 boda + gubitak tako važnog kotača. Uh...
Navodno je pokidao tetive lijeve noge

Sta god to znacilo(ne razumijem se u ta stanja) pa sad cemo vidjeti kolka ga pauza ceka,jos se rade pretrage
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 13 sep 2011, 22:52

Nije mi jasno šta bi sa Iniestom . Je li imao neku povredu stvarno ,ili mu pozli ,ili fakat šta je u pitanju ?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 sep 2011, 22:53

Neandertalac je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Koji je mag ovaj Guardiola proda G.Milita, Chygrynskiy, pa onda dovede Fabregasa od 40 mil koji mu sjedi na klupi te Sancheza od 37 mil da grije klupu a stopera nema ni za lijeka nego je prisiljen igrati sa Mascheranom i Busquetsom na stoperskim pozicijama...
Koji si ti gigant , na kojoj god temi te nadzem vazda trenere kritikujes ! Od Zelje do Barce , od Amara do Guardiole , dokazani strucnjaci ali eto opet ti bi znao bolje !
Zar nije tačno ovo što sam napisao , možda tvoj mozak ovu informaciju ne može dovoljno brzo svariti, Guadiola kupuje igrače koji mu NISU bili potrebni (Fabregas Sanchez) a odbranu je zanemario , pa mu flopovi iz R.Sociedada i Milana daju golove iz praktično ničeg...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2011, 22:55

Auhhh,tipican primer u praksi zasto se fudbal voli i zasto je tako nepredvidiva stvar.

Sreca pa sam ranije pao inace bi ovde padale mnoge teske reci. :lol: :mrgreen:

Barca je citavo vreme drzala konce igre,forsirala svoju pas igru,ali su mi delovali iznenadjujuce sporo u tim pasovima sto od njih zaista nisam navikao i izuzetno tesko su dolazili u neku ozbiljniju priliku.Gledajuci citavu situaciju i stanje na terenu rekao bih da je Barca nezasluzeno ostala bez 2 boda,ali opet mozemo to sve raditi kroz neku dublju analizu utakmice.Masili su oni odlicne sanse Villa,Messi x2,pa onda dva sjajna suta Xavia,pa stativa Lea,pa njegovo peglanje sa loptom kada je trebao sutirati,pa Affelayeva tragikomicna reakcije i sutiranje na prvu iako je imao prostora da se u najmanju ruku useta u gol Abbiatia...dok sa druge strane Milan jedva da je napao,prvi gol nakon meni i dalje nejasne situacije i onakve konfuzije da se Pato bukvalno proseta kroz "odbranu",te drugi gol koji je u najmanju ruku sumnjiv,rekao bih da je ono cist prekrsaj bio ali opet nedostatak kvalitetnog ponovljenog snimka utice na to da nisam 100% siguran u svoje misljenje.

Ocekivao sam jbg bolju utakmicu,prvenstveno od Milana,ali jbg ovo je bio danak neigranja Ibrahimovica i Robinha na drugoj strani jer bi i time napadi Milana sasvim sigurno dobili drugu dimenziju i ne bi ovako tromo napadali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 sep 2011, 22:55

4 sedmice pauza za Iniestu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 13 sep 2011, 22:57

T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:najjaci smo, pokazali smo i veceras, ako ovako budemo igrali svaku utakmicu nece nas moci niko pobjediti (osim milana veceras, iako je remi)...pa momci su se sprdali sa Milanom, Messi ide kroz petoricu, ono klasicno hos da prodjem kroz tebe, i umjesto da puca, on vuce ka aut liniji..

mi ovako ako budemo igrali nas ce real naguzit sa 3:0
ma ljudi su dva puta presli centar i dali dva gola, a mi smo igrali lijepo, lijepo...

slazem se da treba ulaziti ozbiljnije u utakmice, a ne da se zahebavaju, al prije svega fudbal, nije mi nimalo zao sto nisamo pobjedili, vise volim lijep fudbal, nego pobjedu,
i jos nesto, jel se samo meni cini, ili je bas tako, da su fizicki pali nasi pred kraj utakmice, mislim nije bilo onog trcanja, kao sto zna biti u 90. minuti, onaj pritisak i to...
mislim, razumijem sta radi Guardiola, tempira formu za vaznije utakmice (grupu cemo sigurno proci, u to sam ubjedjen), sto je naravno bolje, jer bolje je da najbolje pruzimo u polufinalu i finalu, nego sad u ovim manje-vise nebitnim utakmicama...

u svakom slucaju cestitam Milanu, i zelim nama da uvijek fudbal bude ispred rezultata...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 sep 2011, 22:57

stvarno mi nisu jasni navijaci :S .. Pa jbt zjevanje se cuje dol :S

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 sep 2011, 22:57

milan ostecen, tko to ne vidi je neznalica.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 22:59

Izlaskom Inieste igra Barce je postala duplo sporija, koliko god Cesc volio Barcu i bio dobar igrač, nikad on neće moći nadomjestiti Iniestu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 sep 2011, 23:00

samo odbit po platu pa ces vidit sto ce se onda zajebavat i ispustat prednost dvije tekme zaredom :evil:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 23:02

Pa nije naša liga da im se odbijaju plaće, ljudi primaju po 100-150 hiljada sedmično, 10-15 hiljada ko iz džepa u džep :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.