Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 13 sep 2011, 15:22

Elegant je napisao/la:Dzeko vjerovatno startuje protiv Napolia, uz Aguera i Silvu. Sad hoce li Nasry igrati radi onog slomljenog prosta ?
Ako si gledao zadnju tekmu, onda si valjda vidio da je nasri igrao u drugom poluvremenu.
Dzeko i Aguero su u formi, to zna i budala ali niko od nas nije mancini. :)

Evo sad sam postavio na temi Manchester City. Pogledajte, mozda zakljucite ko ce igrati.

[youtube][/youtube]

Ja sam prije gledanja bio 100% siguran da ce Dzeko igrati.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 sep 2011, 15:31

SamoZeljo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dzeko vjerovatno startuje protiv Napolia, uz Aguera i Silvu. Sad hoce li Nasry igrati radi onog slomljenog prosta ?
Ako si gledao zadnju tekmu, onda si valjda vidio da je nasri igrao u drugom poluvremenu.

Evo sad sam postavio na temi Manchester City. Pogledajte, mozda zakljucite ko ce igrati.

[youtube][/youtube]

Ovaj se još zafrkava, e bice njemu kad bude "mrtvih" zbog nezadovoljstva, nadam se da ce Dijamant prezivjeti

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 sep 2011, 15:33

Ne da mi se sada gledati ovaj intervju, sta je rekao Mancini u vezi Dzeke ?

emir_

Post Postao/la emir_ » 13 sep 2011, 15:34

SamoZeljo je napisao/la:

[youtube][/youtube]

mancini rece da ce odluciti sutra poslije treninga ko ce igrati... mislim da ce edin poceti tekmu, inace i on treba da se pravi budala jer je u najboljoj formi definitvno bez obzira na aguera. jedno je sigurno, kad ne igra edin city ima navijaca manje :D :D
4-IN-A-ROW

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 sep 2011, 15:37

Ma Tevez bi sutra trebao grijat klupu...
Čelik Zenica 1945

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 sep 2011, 15:39

Goalgetter je napisao/la:Ne da mi se sada gledati ovaj intervju, sta je rekao Mancini u vezi Dzeke ?
Nešto kao ima Teveza, Džeku, Kuna, pa kao koga god stavi nece pogriješiti,sva sigurno nece igrati

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 sep 2011, 19:56

Mancini sprcim ti zenu.**** li te Tevez.Fakat sta treba Dzeko uradit da bi bio prije onog zvalje.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 sep 2011, 20:01

Alipasino je napisao/la:Mancini sprcim ti zenu.**** li te Tevez.Fakat sta treba Dzeko uradit da bi bio prije onog zvalje.
Nema Manchini zenu,on ima Teveza.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 sep 2011, 20:04

Ako ubaci Teveza koji je promašio penal u prošlom meču, onda stvarno nemam riječi.... Džeko mu da u svakom meču koji je igrao ove sezone golove i jednom čak 4 a da ga na ubaci. haj vidjećemo, valjda nije glup toliko Mancini. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 sep 2011, 20:24

Bojim se da ce biti belaja za naseg Edina u kakvoj god formi bio, jednostavno previše je napadaca i to dobrih. Svojim rotiranjem i cestim mjenjanjem samo ce ih upropastiti. Pred svaku utakmicu ce biti pod pritiskom hoce li igrati. Igrac se ne ostavlja na klupi i ako koju slabije odigra, a kamoli dobro, pa Tores nikako ne zabija ,a uvijek igra. To je Cityeva glupa politika gomilanja igraca na jednoj te istoj poziciji, jednostavno ni Dijamant ni Tevez ni Kun nisu za klupe, ovdje pod hitno Tevez treba otići na zimu, pa to je želio do nedavno

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 sep 2011, 20:26

Zagor je napisao/la:Ako ubaci Teveza koji je promašio penal u prošlom meču, onda stvarno nemam riječi.... Džeko mu da u svakom meču koji je igrao ove sezone golove i jednom čak 4 a da ga na ubaci. haj vidjećemo, valjda nije glup toliko Mancini. ;)
joj jeste i vi smješni...pa ne gleda se to tako.......treneri su to veliki i pravi stručnjaci...ne idu oni tom logikom..imaju oni neke više kombinacije u glavi i dužnosti i obaveze...i imaju mnoge informacije koje vama nisu dostupne i neke svoje prioritete kojima se vode kada nekog stavljaju ili ne stavljaju u ekipu...također, džeko je možda bolji igrač ili u boljoj formi ali oni moraju držati teveza na životu i gledati da ga izreklamiraju i prodaju, a gdje će bolje mjesto nego lp....puno je nepoznanica u igri i ne može se trener suditi po jednom potezu dal je mancini stavio džeku i dal je safet stavio misketa...ne radi se to tako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 13 sep 2011, 20:37

Goldy je napisao/la: također, džeko je možda bolji igrač ili u boljoj formi ali oni moraju držati teveza na životu i gledati da ga izreklamiraju i prodaju, a gdje će bolje mjesto nego lp....
Izvini Bogat', je li to bitnije da se neki igrac pokaze u nekom takmicenju, da se za njega uzmu dobri novci, ili je bitnija pobjeda?! Pa, normalno je da ce 'Talijan izvesti ekipu samo s jednim ciljem, a to je pobjeda, i mora izvesti najboljih 11 u tom trenutku, kako bi to ostvario. Sve ostalo su dodatni bonusi.
Izdržati, to je temelj vrline!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 sep 2011, 20:39

Dzeko bi sutra trebao poceti od pocetka utakmicu. Aguero i Tevez su igrali protiv Wigana, dok je Dijamant odmarao i logicno je da sutra pocne od pocetka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 sep 2011, 20:42

el-fighter je napisao/la:Dzeko bi sutra trebao poceti od pocetka utakmicu. Aguero i Tevez su igrali protiv Wigana, dok je Dijamant odmarao i logicno je da sutra pocne od pocetka.
Logično jeste i normalno, ali Mancini je kadkad nelogican

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 sep 2011, 20:51

Ma zna se postava...ne mijenja se pobjednički tim...
Za očekivati je sljedeći sastav:

------------------------------------Hart------------------------------------
------------------Lescott---------------------Kompany-------------------
Zabaleta-----------------------------------------------------------Kolarov

-----------------------Toure Yaya------------Berry------------------------
------------Silva-----------------------------------------Nasri------------

------------------------Dzeko----------------Aguero----------------------

Do sad su ovi pokazali najviše na terenu!
Nema šta on tu pametovati, ako hoće pobjedu mora igrati napadački.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 13 sep 2011, 22:22

ovako:

----------------Hart
Richards---Kompany--Lescott---Clichy
----------Barry-------Yaya
Aguero-------Nasri-------Silva
---------------Dzeko

Izgleda da mancini hoce da igra formaciju 4-2-3-1. Znaci Aguero mora igrati jedna vrsta Inner wing-forward. On nije klasicni krilo ali da ova formacija mora biti realna on mora igrati kao winger.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 13 sep 2011, 23:20

Pa zar je moguce da se ne moze odluciti ko ce igrati u napadu?!!! Ne mogu da vjerujem! Pa Edin nije napravio nijednu gresku u ovosezonskim mecevima u dresu Gradjana, i on se opet dvoumi... kako bi onda bilo da je Edin igrao nesto kao Baloteli, sigurno ne bi dugo, dugo igrao.
Izdržati, to je temelj vrline!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 sep 2011, 23:22

Ma Mancini želi biti misteriozan. :mrgreen: Igraće Džeko ba
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 13 sep 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 sep 2011, 23:24

rogeRF je napisao/la:Pa zar je moguce da se ne moze odluciti ko ce igrati u napadu?!!! Ne mogu da vjerujem! Pa Edin nije napravio nijednu gresku u ovosezonskim mecevima u dresu Gradjana, i on se opet dvoumi... kako bi onda bilo da je Edin igrao nesto kao Baloteli, sigurno ne bi dugo, dugo igrao.
Zamisli tek da je igrao kao Torers, pa dosad bi ga ovaj Mancini na lomaci spalio. Kako igraca ubiti psihicki da izgubi volju za igranjem samo se obratiti vrlom Manciniju. Mislim da treba još koje pojacanje da ga tuce u zdrav mozak ko našeg Dijamanta

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 sep 2011, 23:59

VanBasten je napisao/la:Ma Mancini želi biti misteriozan. :mrgreen: Igraće Džeko ba
Ma nista, standardne izjave svakog trenera. Svakog igraca treba pohvaliti, makar pred kamerama.
Ali svako ko je pratio Man City ove sezone zna ko ce sutra igrati. Osim ovih bukvalaca :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 21 gost.