@Colo Colo, ovim snimcima će se @Paja obradovati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
i poslije ovakvih i slicnih majstorija mesarskih opet se nadju mozgovi koji pricaju kako barcu guraju sudije, ovo sto je radio van bommel u nekoliko navrati radili su i realski i arsenalski mesari, inace najglasniji zagovornici teorija zavjereColo Colo je napisao/la:Ako Van Bommel bude u elementu biće ovoga:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dobro bi to bilo kad bi Milan na raspolaganju imao sve napadace(IBru prije svega ) ,a ovako nemaju bas neku prednost ,flopovi protiv flopova = 0Romariooo je napisao/la:izasao je zvanican sastav barce, odbrana:
alves....maskerano...sergio........abidal, a zadnji vezni keita, eto vam lijepe prilike da napadnate jer ovakva odbrana sa samo jednim klasicnim odbrambenim igracem pokazavila je do sada odredjene nesigurnosti
Valjda će Patak pokazat vrijednost ... al sumnjam u suradnju Cassano-Pato ... samo kad se sjetim njih dvojice protiv Palermasenad_flamin je napisao/la:Ti bi' da mi gol damo
ja sam igrao x2 na kladioniciscudetto je napisao/la:Hajde dosta vise o Ibrahimovicu,vidjet cemo sutra da li ce nastupiti ili nece,nije bitno kako god okrenes sutra cemo da dobijemu Barcu![]()
jedan sam od rijetkih optimista ali Milan to moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.