KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la braoolyo » 12 sep 2011, 23:38

Devil je napisao/la: To sam i napisao nekidan,ali onda se @neno javi i kaze da ne veruje da ce se Kari kockati tako lako sa Nemanjom na dvojci.
Ma sta neno zna. :lol: Citao sam izvjestaje sa treninga od nekih ljudi sto su na Zlatiboru bili i na treninzima Nedovic igra dvicu, imaju i akcije posebno za njega.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 sep 2011, 23:44

neno#4 je napisao/la:A sta cemo sa Igorom?

Mora Nemanja da ima veliku minutazu, a ako Igor dodje sve ispod 25 - 30 minuta je za njega neprihvatljivo.
To i mene muci. Prema izvjestajima, Covic igra ko zmaj te ce biti prvi play, tu je i Cvele a ovamo su Igor i Nedovic. Jos se Radivojevic tu svrcka te ni on nece imati malu minutazu... :)

Prema insajderu (kome ja iz nekog razloga poprilicno vjerujem) Golubovic, Rakocevic i Morrison su sigurni. Oko Askrabica se neckaju. Milicic samo ceka signal iz Amerike, dok se sa Radmanovicem situacija samo ispituje, mislim da previse para trazi i da ima bolje ponude. Takodje Kari bas zeli i Terrenca Morrisa ali je odbio vec 2-3 ponude i sanse da dodje skoro pa i ne postoje.
I da, valjda ce sva pojacanja biti zajedno predstavljena, zato se toliko i ceka.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 sep 2011, 23:49

Pa ne objasni kako ce to onda da se uklopi :lol: :lol: :lol:
Igor je klasicni bek suter.
Neko ce morati da izvisi.

Antic je u kombinaciji za krilnog centra. Morris kosta suvise.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 sep 2011, 00:03

neno#4 je napisao/la:Pa ne objasni kako ce to onda da se uklopi :lol: :lol: :lol:
Igor je klasicni bek suter.
Neko ce morati da izvisi.

Antic je u kombinaciji za krilnog centra. Morris kosta suvise.
Pa kako cu objasniti, rekao sam "to i mene muci". Ne znam ni ja, zna Pesic valjda. :)
Za Antica sam cuo od mnogih navijaca da ga zele u timu, nista konkretno da li ga Kari hoce.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 sep 2011, 00:06

Antic i Radman su u kombinacijama, ali nisu prvi izbori. ;)
Do kraja sedmice se ocekuje da se i zavrsi sa igrackim kadrom, kako sam ja nacuo, bit ce super pojacanja.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 sep 2011, 00:21

Po meni njemu ne treba Igor nikako. Jer ako je vec odlucio da ide na duze staze, onda mu ne treba Igor. Otici ce opet vani da uzme novca, a uzimat ce minute koje ove godine nasusno trebaju Nedovicu.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 sep 2011, 00:27

E jbg sad, kako moze takakv igrac da mu ne treba? Pretpostavljam da bi potpisao na minimalno 2 godine, ili 2+1 na koliko je i Pesic. Ako se vec vraca, ne vjerujem da planira opet ici. Prije bih rekao da bi na kraju sezone otisao Nedovic (za kog su imali ponudu Makabija od 400 000), jer bi te pare otisle u vracanje dugova, sto je jedan od primarnih ciljeva.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 sep 2011, 00:29

Igor jeste veliki Zvezdas, ali jos uvijek trazi mnogo para, iako je snizio malo zahtjeve.
Ako dodje Igor, onda ce se krpiti 4 sa Askrabicem, jer para vise nema.
Ili ima. :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 sep 2011, 00:57

braoolyo je napisao/la:E jbg sad, kako moze takakv igrac da mu ne treba? Pretpostavljam da bi potpisao na minimalno 2 godine, ili 2+1 na koliko je i Pesic. Ako se vec vraca, ne vjerujem da planira opet ici. Prije bih rekao da bi na kraju sezone otisao Nedovic (za kog su imali ponudu Makabija od 400 000), jer bi te pare otisle u vracanje dugova, sto je jedan od primarnih ciljeva.
Suvise bi tu bilo onda solo playera. Covic - Kari - Igor. Predsjednik, trener i na kraju najbolji igrac. Sta mislis kako bi se Igor osjecao da mu Kari kaze, eto znas Igore za dobrobit kluba cemo da ti reduciramo minutazu za toliko, jer treba da Nedovica isforsiramo. Jednostavno, takvim igracima to ne ide u prilog. Jer Igor je naucio svugdje da bude glavni.
Naravno da bi Igor bio najbolji igrac NLB lige, u to nema sumnje, nego ja samo govorim na duze vrijeme. Pa eto Kecman se u Partizan vracao toliko puta, ali cim bude mig za jos eura odmah se predomisli, sto je i logicno. Oni zive od toga.

Bas bi bilo zanimljivo vidjeti Karija sa Igorom. Kako bi to izgledalo.

Ostalo je samo ime.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 sep 2011, 02:56

Adam Morison je novo pojačanje Crvene zvezde. NBA igrač će u Beogradu provesti celu sezonu, a ne kao što se očekivalo samo period do kraja lokauta. Vest potvrdio njegov agent na Tviteru. :!: :!: :!:

slika

"Morisonov agent Mark Bartelstajn je potvrdio na svom Tviter nalogu da je Morison potpisao jednogodišnji ugovor sa Beograđanima i to bez klauzule po kojoj u slučaju završetka lokauta može nazad u NBA.Po tvrdnjama agenta, Morison želi da igra i da svojim igrama naredne sezone zaradi povratak u NBA. Njegov agent tvrdi da je upravo više vremena na parketu osnovni razlog zbog kog Morison dolazi u Evropu.Da podsetimo, Adam Morison je bio 3. pik na draftu 2006. Osvojio je 2 prstena sa Lejkersima, ali nije provodio previše vremena u igri.

Morison je draftovan od strane Šarlota gde je imao sasvim solidnu ruki sezonu sa 11 poena i 3 skoka po meču, ali od tada nije pokazao previše u najjačoj ligi sveta. Dve godine kasnije trejdovan je za Vladimira Radmanovića u Lejkerse gde je imao dve slabe sezone sa svega nekoliko minuta po meču i 2 poena. Prošle godine nije igrao, bio je na probi u Vašingtonu, ali je na kraju trening kampa pušten."

Ova bura je pocela izgleda ranije nego sto su je najavili :mrgreen: Ajde jos 2-3 dobra igraca do kraja nedelje ko sto su najavljivali pa da uzivamo kao nekad. :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 sep 2011, 11:01

Zna se za Morrisona vec par dana. :)
Nije imao karijeru kakvu je trebao imati, fantastican suter, koji je explodirao na Gonzagi, ali u NBA-u nije prikazao ni pola od ocekivanog.
Ali ono sto je frapantno je iznos za koji ce Morrison igrati, a on je vjerujte mizeran. :o
Usput ima bronhitis, te nosi pupmicu sa sobom na utakmicama.
Ako bude u formi, biti ce najbolji suter u NLB-u sigurno.

P.S Frajer ima 2 NBA prstena. 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 sep 2011, 17:32

@ Retro to za pumpicu nisam znao :?

Inace i Petar Popovic trenira sa Zvezdom 8-)

slika

A gospodin Morison je potpisao na godinu dana.

slika

A evo neke statistike sto se njega tice :arrow: U najjačoj ligi sveta odigrao je 161 utakmicu, 28 kao starter. Prosečno je igrao 20.4 minuta i beležio 7.5 poena, 2.1 skokova i 1.4 asistencija. Najbolji je bio u svojoj „ruki“ sezoni kada je na 78 utakmica beležio 11.8 poena, 2.9 skokova i 2.1 dodavanja.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 sep 2011, 20:48

Sve mi se cini da dogovr sa Golubom otpada te da ce Popovic doci. To mi se i ne svidja bas puno. :?
Neno, interesuje me tvoje misljenje? :)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 sep 2011, 23:15

Sasa Pavlovic na meti Karija.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 sep 2011, 23:25

Pobedili smo i Veneciju 102 :87. 8-) Evo nekog mini izvestaja,nema detaljan ,steta.

"Nakon bolje igre u drugom poluvremenu izabranici trenera Svetislava Pešića slavili protiv italijanske Venecije sa 102:87 i plasirali se u finale pripremnog turnira Mega Vizura. Protivnik u finalu biće ruski Nižnji Novgorod.Izabranici trenera Svetislava Pešića posle vodjstva od jednog poena na poluvremenu - 41:40, pojačali su tempo u nastavku i došli do ubedljive pobede.Najefikasniji igrač utakmice bio je Andreja Milutinović iz Zvezde sa 23 poena.
Crveno-beli će sutra u 20.00 igrati u finalu protiv ruskog prvoligaša Nižnji Novgoroda, koji je sa 64:62 pobedio domaću Mega Vizuru."

slika

Ne vredi ovo sam postavio jer nigde ne mogu da nadjem ni minutazu ,a ni koliko su ostali igraci postigli poena,tj. uopste statistiku. :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 sep 2011, 23:29

Tribalian je napisao/la: Ne vredi ovo sam postavio jer nigde ne mogu da nadjem ni minutazu ,a ni koliko su ostali igraci postigli poena,tj. uopste statistiku. :roll:
Čović 8, Cvetković 8, Marković, Ilić 14, Tubak 1, Smiljanić 9, Nedović 12, Subotić 8, Radetić 14, Milutinović 23, Lešić 5

Evo i izvjestaj sa jednog foruma jednog od gledalaca, moze se dosta toga zakljuciti:
Večeras smo gledali kombinirani sastav KKCZ u kome nije bilo Vuka, Vasića i "pojačanja" .... realno vidjelo se da nam to i fali, ali to smo svi mi i znali ....
šta smo još vidjeli?
vidjeli smo da za poziciju pleja ne trebaju brinuti jer Fića i Cvele to rade sasvim korektno.
pozicija 3 će dolaskom Morisona i "preporođenim" Milutinovićem biti zacementirana.
pozicija 2 također mami naše osmijehe i to potencijalni trio Nemanja, Rakoč, Vasić uz kombo 1-2 Vuka.
e sada dolazi na red glavobolja
pozicija 4 je rak rana jer tu imamo samo Subotića koji može zakrpi i 5, ali nema nikakav šut dalje od 3 metra.znači mora glačalo blizu ili ispod samog koša, ali ga tu **** visina ...
ovo ne znači da ga kudim, već ga naprotiv samo analiziram iz mog, osobnog kuta kao igrača koji mi je viđen u startnih 5 ..... i tu su mi se lagano otvorile oči zbog čega Kari traži Aškrabić, ovaj je mekši i ima lakšu ruku, ubada sa distance i polu distance, razvlači protivnikovu obranu .... drugim riječima, daje ekipi mogućnost raznovrsnije napadačke igre, za razliku od Subotića koji ekipi daje agresivnost i čvrstinu .... nikako ne smijemo zaboraviti i Radetića koji je odigrao vrlo korektnu utakmicu i to u oba pravca ....
pozicija 5 iziskuje klasičnu životinju pod košem, a mi je nemamo i kako stvari stoje je nećemo ni imati, tako da ćemo morati igrati brže i agresivnije uz konstantan presing po cijelom terenu koji nam je Kari i večeras servirao ... Mile ima iskustvo, igra na mozak, ali skok i obrana zabrinjavaju ... Tubak je Tubak ... Nikolić nije klasična 5 .... ako ubodemo sa pojačanjem na poziciji centra potpisujem najviše domete ove sezone, a to znači minimum 1 trofej!

večeras smo pokazali da možemo muški stisnemo, ali i da neshvatljivo padnemo i to samo u 10 minuta 3. četvrtine ....
večeras smo također pokazali da znamo da se i pobijemo s realno fizički jačom ekipom ....
večeras je Sava Lešić odigrao pretposljednju utakmicu u KKCZ, sutra će biti posljednja i sam je zato kriv ... ni obrane, ni napada, ni poena, ni građenja, ni snage, ni znanja ... jbg, matori OVOJ ZVEZDI trebaju i znalci, a ne samo fizikalci i to još vrlo nespremni i slabašni, ma koliko ti meni bio simpa lik vrijeme je za rastanak ....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2011, 23:29

Crvena zvezda: Čović 8, Cvetković 8, Marković, Ilić 14, Tubak 1, Smiljanić 9, Nedović 12, Subotić 8, Radetić 14, Milutinović 23, Lešić 5.

edit:Pretece me. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 13 sep 2011, 23:32

Hvla obojici :mrgreen: nisam ni znao da smo igrali u "limitiranom" sastavu,onda je draz ove pobede jos veca. :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 sep 2011, 00:04

braoolyo je napisao/la:Sve mi se cini da dogovr sa Golubom otpada te da ce Popovic doci. To mi se i ne svidja bas puno. :?
Neno, interesuje me tvoje misljenje? :)
To se malo Kari igra. Nije lud da njega potpise valjda.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 sep 2011, 13:47

neno#4 je napisao/la: To se malo Kari igra. Nije lud da njega potpise valjda.
Ne vjerujem bas, ne bi ovaj dzaba na treninzima bio. Valjda Popovic trazi 200 000 i oprostice dug od 150 000, a sa Golubovicem je sve bilo dogovoreno za 250 000 ali bi onda morali isplatiti i ovom 150 000.

Morrison veceras stize, sutra ide na ljekarski. Ugovor oko 250 000.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.