AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SoloJuve26
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 sep 2011, 15:13

senad_flamin je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Veceras bi moglo biti jedno velko iznenadjenje, mislim da bi ste barem bod mogli uzeti i uz malo srece i sva tri boda. ;)
Ja nevjerujem u čuda :D kvota na Milan u nekim kladionicama 12 :mrgreen:
ma pusti kvote ,, ako moze Rubin Kazan sto nebi mogo Milan? Pa jebote ja kao Juve navijac vjerujem vise u vas nego vi sami :mrgreen: ..Ima da im Pato uvali tricu ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 13 sep 2011, 15:14

amertiger je napisao/la:Ako se odbranite u prvih pola sata mozete do boda veceras ali mislim da Messi i drustvo vam nece dopustiti taj luksuz i da ce utakmica biti gotova u prvih pola sata :D

Visca el Barca :D
Ok razumijemo se a sad Allahimanet !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 sep 2011, 15:20

Biće teško, ako Milan preživi prvih 45 minuta u kojima je Barca najbolja, barem po mom nekom sudu, onda u drugom se može i probat nešto... Bitno je samo ne primit prvi gol, a ako to urade, Milanu se loše piše...
Biće zanimljivo vidjet' kako će navijači Barce pozdravit Zlatana...
Čelik Zenica 1945

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 sep 2011, 15:22

Boateng_27 je napisao/la:a može li mi neko dati sastav i formaciju Real Sociedada kada je igrao s Barsom 2:2 sad proslu tekmu ?
Evo ti sastav: Bravo, Estrada, Demidov, Iñigo, De la Bella, Illarramendi, Mariga, Zurutuza, Prieto, Griezmann, Agirretxe.
Don't hate what you don't understand.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 sep 2011, 15:42

Nimla_RZ je napisao/la:Biće teško, ako Milan preživi prvih 45 minuta u kojima je Barca najbolja, barem po mom nekom sudu, onda u drugom se može i probat nešto... Bitno je samo ne primit prvi gol, a ako to urade, Milanu se loše piše...
Zlatan ne igra ! Povrijedio se 1h vremena prije leta za Barcelonu !
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 13 sep 2011, 15:43

Nimla_RZ je napisao/la:Biće teško, ako Milan preživi prvih 45 minuta u kojima je Barca najbolja, barem po mom nekom sudu, onda u drugom se može i probat nešto... Bitno je samo ne primit prvi gol, a ako to urade, Milanu se loše piše...
Zlatan ne igra.

Milan je odlična ekipa, vrlo izbalansirana, pogotovo u odbrani. Neće Barcelona imati tako lagan posao kao što većina ovdje misli. Allegri se ipak nije trebao odlučiti za dva destruktivca u veznom redu jer takvi igrači su mnogo puta izigrani od strane Inieste i Xavija u prošlosti. Također ne vjerujem da će Pato usamljen u napadu pokazati mnogo toga, Cassano je bolji igrač u ovakvim utakmicama.

Aquilani, Nocerino, Seedorf
Boateng,
Pato, Cassano

Dobra stara božićna jelka. :mrgreen:
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 sep 2011, 16:02

Il Principe upravo napisao na Facebooku
Kevin-Prince Boateng - official site
Hey Fans,
I´m really excited about the game today evening. We´ll do our best to win that game against Barca.... :-))
Yours Kevin-Prince

EDIT: Evo čitav tekst govora Allegrija i Bommela sa zadnje presskonferencije prije Barse http://www.acmilan.com/en/news/show/135943" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 sep 2011, 16:47

Mozete li sta veceras napravit, da bacim koju paru na vas :?:
Nesto mi govori da bi mogli iznenadit' :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 sep 2011, 16:54

Adinjo je napisao/la:Mozete li sta veceras napravit, da bacim koju paru na vas :?:
Nesto mi govori da bi mogli iznenadit' :)
Manje od 3 je relana opcija....

Barca ce kontrolisat igru, ali nece imati previse prostora, zbog cvrste postavke Milana i cinjenice da nisu u najboljoj formi. Ne mogu izgubit sigurno, iz 65-70% posjeda lopte, ma koliko da nisu u formi i kakav god je protivnik u pitanju...imaju individualni kvalitet i 1-0 je moja prognoza...mozda i 2-0....uglavnom manje od 3....jedino da se bas otvori na pocetku...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 13 sep 2011, 17:02

Veceras svim srcem za Milan .. velika mrznja izmedu navijaca ,prevelike tenzije bla ,bla sve na stranu ,pa da klapite 3 boda aBd .. ako je neko postavio ovo ,halalite ..
Barcelona će večeras, u sklopu prvog kola grupe H Lige prvaka, na Nou Campu ugostiti Milan. Tom je prilikom Xavi, jedan od glavnih igrača katalonskog sastava, govorio o svom bivšem suigrači i napadaču Milana Zlatanu Ibrahimoviću.

"Ibrahimović je anarhista. U Barceloni morate igrati svih 90 minuta za momčad. Njegov stil igre bolje odgovara talijanskoj ligi. Tamo je, uglavnom, šest ili sedam igrača koji razmišljaju o svojim odbrambenim dužnostima i tri ofanzivna igrača koji ne brinu o odbrani", kazao je Xavi za Gazzettu dello Sport, dodavši:

"Još uvijek se čujemo porukama. On je sretan u Milanu. Bio je sretan i ovdje, ali Barcelonin stil igre je drugačiji".

Ibrahimović neće igrati večeras protiv svog bivšeg kluba zbog pvorede. Neće igrati ni Filippo Inzaghi, kojeg je klub otpisao za utakmice Lige prvaka.

"Inzaghijeva odsutnost iz Milana me iznenadila, ali to je bolje za nas. Žao mi je što nije registriran za utakmice Lige prvaka, jer ima impresivnu karijeru".

Španski reprezentativac za kraj je govorio i o talijanskom nogometu: "U padu je posljednjih nekoliko godina. Mislim da je to zbog Calciopoli skandala. Nekada je to bila najbolja liga na svijetu, ali to više nije tako".
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 13 sep 2011, 17:45

Radio, turneja... al sad se bacam na komp. :)
www.ulicni-muzicar.****

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 sep 2011, 17:46

Ulični Muzičar je napisao/la:Radio, turneja... al sad se bacam na komp. :)
aha
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 13 sep 2011, 17:49

Trudiću se da svaki dan uradim po jedan post "novosti sa milannews.it"...

A, zanimljivosti samo na forumu ;)
www.ulicni-muzicar.****

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 sep 2011, 17:54

Ulični Muzičar je napisao/la:Trudiću se da svaki dan uradim po jedan post "novosti sa milannews.it"...

A, zanimljivosti samo na forumu ;)
Okk
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 sep 2011, 17:57

AJMOOOO!
Veceras da dobijemo! Zelimo, hocemo, mozemo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 sep 2011, 18:38

La formazione del Milan: Abbiati, Abate, Nesta Thiago Silva, Zambrotta, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Cassano.

Dobro sam ja danas rekao da oni na gazzetti vjerovatno griješe, gdje će max emanuelsona staviti od prve, nije mu frajer lego nikako.

vjerovatno 4-3-2-1 tj. božićno drvce, pato najistureniji, iza njega cassano-kpb, nije mi toliko važna ova utakmica jer nerealno je očekivati da budemo prvi u grupi sa barcelonom, al pošto ibre neće biti sljedećih nekoliko utakmica treba iskoristiti to za uigravanje ove formacije, ja bi bio zadovoljan sa svakim rezultatom osim nekog visokog poraza i katastrofalne igre, a bod ko kuća-REALNO :mrgreen:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 sep 2011, 18:54

tony-mortale je napisao/la:La formazione del Milan: Abbiati, Abate, Nesta Thiago Silva, Zambrotta, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Cassano.

Dobro sam ja danas rekao da oni na gazzetti vjerovatno griješe, gdje će max emanuelsona staviti od prve, nije mu frajer lego nikako.

vjerovatno 4-3-2-1 tj. božićno drvce, pato najistureniji, iza njega cassano-kpb, nije mi toliko važna ova utakmica jer nerealno je očekivati da budemo prvi u grupi sa barcelonom, al pošto ibre neće biti sljedećih nekoliko utakmica treba iskoristiti to za uigravanje ove formacije, ja bi bio zadovoljan sa svakim rezultatom osim nekog visokog poraza i katastrofalne igre, a bod ko kuća-REALNO :mrgreen:
malo ce jeb biti Mesi na Zambrottu, sta je s taiwom nije spreman??

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 sep 2011, 19:00

Sretno vam večeras!

Gledat ću tekmu jer igra italijanski klub, a ne radi smrdalonaca :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Fedex
Kontakt:

Post Postao/la Fedex » 13 sep 2011, 19:10

Ajmo ih dobit veceras...^#Forza Millan

[youtube][/youtube]

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 13 sep 2011, 19:14

Ako Van Bommel bude u elementu biće ovoga:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.