FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/110913070" onclick="window.open(this.href);return false;

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- bistrikboy
- Kontakt:
Bistricanin je to,ne moze biti bezveze!To Hodza!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne znam koje si godiste, a sjecas se u dvoristu kako je braniobistrikboy je napisao/la:Bistricanin je to,ne moze biti bezveze!To Hodza!

neku vecer ga vidim na biciklu, oko pola 12 navecer

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bistrikboy
- Kontakt:
On bio najbolji golman,Bostandzija najbolji u poljusarajlija89 je napisao/la:Ne znam koje si godiste, a sjecas se u dvoristu kako je braniobistrikboy je napisao/la:Bistricanin je to,ne moze biti bezveze!To Hodza!![]()
![]()
neku vecer ga vidim na biciklu, oko pola 12 navecer

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- sarajlija89
- Kontakt:

Bila je dobra ona generacija

Ibro, Bostandzija, Hiros, ko je vec sve bio

Ti si vec zavrsio tad skolu.

On topic...
Sutra vjerovatno sa nesto izmjenjenim sasatavom, a i Vucina ce biti na raspolaganju.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
stara garda se skupila na forumu.
i to na pdfu sarajeva

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zato imaju mjesto adilovic i karic i slicni
Kako ce ih Suljic na Grbavici na nos sve pobacati
PS kakav sastav sutra ocekujete ? Ja kontam da bi plisani mogao ovakav izvesti:
...............Pantelija................
......Zrnanovic......Dupovac.......Torlak.......Beli...
...Smigalovic......Bajraktarevic......Sesar.....Kojasevic....
.................H.Handzic............Haskic..........

PS kakav sastav sutra ocekujete ? Ja kontam da bi plisani mogao ovakav izvesti:
...............Pantelija................
......Zrnanovic......Dupovac.......Torlak.......Beli...
...Smigalovic......Bajraktarevic......Sesar.....Kojasevic....
.................H.Handzic............Haskic..........
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma očekujem najjači, možda neke minimalne izmjene, da se to završi u prvom poluvremenu. Onda ubaciti zamjene da se dokazuju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
I ja isto. S tim da bih volio da Pantelija , Zrnanović i Šmigalović pokažu šta znaju , ovo im je idealna prilika.VanBasten je napisao/la:Ma očekujem najjači, možda neke minimalne izmjene, da se to završi u prvom poluvremenu. Onda ubaciti zamjene da se dokazuju.
P.s. Avatar ti je boli glava- Sabe u "rijetkim" trenucima rastrojstva.
ma sutra moramo pobjediti, trebinje bi moralo biti u drugom planu...
-
- Kontakt:
Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11
Strucnjak nema sta 

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ima on svog Smajića,koji nije ništa pokazao otkad je došaoadnan_hzsa je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11Strucnjak nema sta

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
To samo treba da bude kompliment Suljicu !!adnan_hzsa je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11Strucnjak nema sta

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.adnan_hzsa je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11Strucnjak nema sta
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.FK Sarajevo je napisao/la:Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.adnan_hzsa je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11Strucnjak nema sta
ne zavaravajte se ,nije ni "mrvica" toliko slabasna koliko se misli...nime_tm87 je napisao/la:U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.FK Sarajevo je napisao/la:Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.adnan_hzsa je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11Strucnjak nema sta

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
NEK SE NE VRACAJU SUTRA BEZ 4 POSTIGNUTA GOLA ! Doboj cijeli bice bordo bijeli ! 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
U ovoj nasoj ligi u kojoj nekih u vrh glave 5 klubova ne igraju krkanski fudbal i da uzima onu mrvicu od 13 kila da ga neka sirovina cuhne u reklame da ode.[/quote]mma_hz je napisao/la:Dao bi Osim sada Zebu,Smajica i Bogicevica(jedina tri igraca u Zelji sto znaju igrati fudbal,mozda im mozemo jos dodati Stanica i Niyemu) zajedno za Suljica.Strucnjak je shvatio kakvu je gresku napravio kada mu je rekao da nije za Zelje,ali to ne zeli da prizna.nime_tm87 je napisao/la:Cuj Osima hehe kaze Suljic mu ne bi nikad igrao u prvih 11Strucnjak nema sta
ne zavaravajte se ,nije ni "mrvica" toliko slabasna koliko se misli...

nezz sta vama smeta Amarova izjava? Jednostavno se ne uklapa u Amarovu taktiku. Mali je zvijer i vi cete na njemu masne pare zaradit mozda ce to biti i rekordni transfer u PL, ali jbg tako je kako je
NO PYRO NO PARTY
tako nekako. nije njegov tip, ili nije prepoznao potencijal, dešava se stalno..
nije i da nama nisu neki igrači na isti način izmakli.
NA kraju krajeva, zaboli me uVo šta misli ovaj ili onaj trener o nekom našem igraču.
nego, da je sutra Slogu s mirom apsolvirat, naloženi su dole max. garant, ne dolazi Sarajevo svaki dan u grad. Pa onda lakapo u Trebinje po nova 3 boda!
nije i da nama nisu neki igrači na isti način izmakli.
NA kraju krajeva, zaboli me uVo šta misli ovaj ili onaj trener o nekom našem igraču.
nego, da je sutra Slogu s mirom apsolvirat, naloženi su dole max. garant, ne dolazi Sarajevo svaki dan u grad. Pa onda lakapo u Trebinje po nova 3 boda!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.