Eh sada si pretjerao da bi milan izgubio 5-6 nula ja navijam za milan i kada bi igrali manchester i milan garantiram da bi to bila jako zanimljiva utakmica i rezultatski neizvjesnaeric_cantona je napisao/la:jel igra itko PES i jeste li probali PES 2012, ovaj prvi demo?
zašto je kvragu Manchester (OPET) tako loš (Kad kažem loš, mislim na to da je Man Utd iza Barce daleko najbolja ekipa u europi zadnje 3-4 godine, a u igrici je jedva u prvih 10)? Chicharito ima ocjenu ukupnu 72.. :O, Welbecka i Cleverleya nema nikako, a ako ih i bude imat ce ocjene vjerojatno 50-55, a Jones, Smalling nula bodova, samo je Young (relativno) pristojan, al nista posebno, opet losiji od (ionako jako podcjenjenog na igrici) Nanija.
Samo za usporedbu, Milan ima sve ocjene A, dok Man Utd ima jedno A (brzina) i sve ostalo B, znaci Milan je bolji u 5 od 6 kategorija. Smiješno. Da igraju međusobno, Milan bi u 2 utakmice izgubio sa 5 razlike min.
Zna li itko imaju li ti likovi iz Konamija ikakvu namjeru to popravljati ili je to to?
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
meho-medo je napisao/la: Eh sada si pretjerao da bi milan izgubio 5-6 nula ja navijam za milan i kada bi igrali manchester i milan garantiram da bi to bila jako zanimljiva utakmica i rezultatski neizvjesna

Celik!3,2,2.
aha bi malo sutraAllGunsBlazing je napisao/la:meho-medo je napisao/la: Eh sada si pretjerao da bi milan izgubio 5-6 nula ja navijam za milan i kada bi igrali manchester i milan garantiram da bi to bila jako zanimljiva utakmica i rezultatski neizvjesna![]()
![]()
Kad igraju Englezi i Italijani nema rezultatske neizvjesnosti, pa zadnjih godina jedino Inter uspio izbaciti Chelsea, pa jedan Tottenham izbacio Milan, United bi ih rasuo..
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Milan se previse digao ove godine.. spustit ce ih oni katalonci mali samo takomeho-medo je napisao/la:aha bi malo sutraAllGunsBlazing je napisao/la:meho-medo je napisao/la: Eh sada si pretjerao da bi milan izgubio 5-6 nula ja navijam za milan i kada bi igrali manchester i milan garantiram da bi to bila jako zanimljiva utakmica i rezultatski neizvjesna![]()
![]()
Kad igraju Englezi i Italijani nema rezultatske neizvjesnosti, pa zadnjih godina jedino Inter uspio izbaciti Chelsea, pa jedan Tottenham izbacio Milan, United bi ih rasuo..
U Italiji se igra toliko sporo, da ih svaka engleska ekipa razbije bez problema. Mournho je malo popravio to u Interu, ali sad je to sve po starom. Pa zato ih i izbacuju nekakvi slovaci, slovenci i ostala bagra. Tottenham 5. u PL i izbacio Milana prosle sezone. Da ne pricam kako je United razvalio Romu, Milan i donekle Inter. Bundesliga ih prestigla...Totalni raspad, koji ce se nastavit ako nastave sa sporom i dosadnom igrom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
samo ti pricaj a de ti meni reci koji je to od engleskih klubova osvoio ligu sampiona samo man.utd i liverpolCartman je napisao/la:U Italiji se igra toliko sporo, da ih svaka engleska ekipa razbije bez problema. Mournho je malo popravio to u Interu, ali sad je to sve po starom. Pa zato ih i izbacuju nekakvi slovaci, slovenci i ostala bagra. Tottenham 5. u PL i izbacio Milana prosle sezone. Da ne pricam kako je United razvalio Romu, Milan i donekle Inter. Bundesliga ih prestigla...Totalni raspad, koji ce se nastavit ako nastave sa sporom i dosadnom igrom.

italijanski klubovi imaju vise titula lige prvaka od engleskih

(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Aston Villa? Notthingham Forest?meho-medo je napisao/la:samo ti pricaj a de ti meni reci koji je to od engleskih klubova osvoio ligu sampiona samo man.utd i liverpol![]()
![]()
italijanski klubovi imaju vise titula lige prvaka od engleskih![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
I to je opet negdje oko deset titula lige prvakaTrasimaco je napisao/la:Aston Villa? Notthingham Forest?meho-medo je napisao/la:samo ti pricaj a de ti meni reci koji je to od engleskih klubova osvoio ligu sampiona samo man.utd i liverpol![]()
![]()
italijanski klubovi imaju vise titula lige prvaka od engleskih![]()
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
samo ti pricaj a de ti meni reci koji je to od engleskih klubova osvoio ligu sampiona samo man.utd i liverpol
[/quote]
Trenutno francuzi bolje ekipe imaju od italijana.. englezi su objasnili sta je foodball

Trenutno francuzi bolje ekipe imaju od italijana.. englezi su objasnili sta je foodball
Ti si izjavio da su samo United i Liverpool osvajali taj trofej. Ne moras nista vise reci. Dokazao si se.meho-medo je napisao/la:I to je opet negdje oko deset titula lige prvaka
I kakve to uostalom veze ima s tim kako bi Milan prosao protiv Uniteda? Vjerujem da se sjecas zadnjeg susreta.
Trenutno francuzi bolje ekipe imaju od italijana.. englezi su objasnili sta je foodball[/quote]
Imaju malo sutra Francuzi bolju ekipu od Italijana
Imaju malo sutra Francuzi bolju ekipu od Italijana
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Isto ste mala djeca,a ti Medo vracaj se u svoju jazbinu i okani se engleza i francuza.
T'ham izbaci Milan,pokaz'o Interu šta je fudbal. Manchester je kako @Cartman reče izbacio Milan, a Romu je pošteno osramotio, Arsenal je takodje redom osramotio Inter, Milan ponizio na San Siru,izbacio Juventus,Romu. To su sve skorašnji rezultati i u tome se najbolje vidi "komparativna prednost" Engleza. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
To su skorasnji rezutati a de mi reci prijasnje sta je bilo 2007-dme godineArnelinho je napisao/la:T'ham izbaci Milan,pokaz'o Interu šta je fudbal. Manchester je kako @Cartman reče izbacio Milan, a Romu je pošteno osramotio, Arsenal je takodje redom osramotio Inter, Milan ponizio na San Siru,izbacio Juventus,Romu. To su sve skorašnji rezultati i u tome se najbolje vidi "komparativna prednost" Engleza.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja sto ne mogu ove djece rodjene nakon 2000 godine,AllGunsBlazing je napisao/la:meho-medo je napisao/la: Eh sada si pretjerao da bi milan izgubio 5-6 nula ja navijam za milan i kada bi igrali manchester i milan garantiram da bi to bila jako zanimljiva utakmica i rezultatski neizvjesna![]()
![]()

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Aj reci mi šta je to bilo? Reći ću ne znam i sačekati tvoj odgovor.Pa da čujem...meho-medo je napisao/la:To su skorasnji rezutati a de mi reci prijasnje sta je bilo 2007-dme godineArnelinho je napisao/la:T'ham izbaci Milan,pokaz'o Interu šta je fudbal. Manchester je kako @Cartman reče izbacio Milan, a Romu je pošteno osramotio, Arsenal je takodje redom osramotio Inter, Milan ponizio na San Siru,izbacio Juventus,Romu. To su sve skorašnji rezultati i u tome se najbolje vidi "komparativna prednost" Engleza.

Govori se o tome sta bi se desilo da se sad sastanu Milan i United. U tom slucaju su puno relevantniji skorasnji rezultati i stanja timova, nego oni iz proslog vijeka.JuveSissoko je napisao/la:ja sto ne mogu ove djece rodjene nakon 2000 godine,
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tim za Lisabon :
De Gea, Lindegaard
Evans, Evra, Fabio, Jones, Smalling
Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Nani, Park, Valencia, Young
Berbatov, Hernandez, Owen, Rooney
De Gea, Lindegaard
Evans, Evra, Fabio, Jones, Smalling
Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Nani, Park, Valencia, Young
Berbatov, Hernandez, Owen, Rooney
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Zašto tako malo defanzivaca? Da nisu povrede? 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Rio odmara i za Chelsea ce biti spreman, Vidica nema kao ni Rafaela .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.