Pink,cujes kad Dzeko kaze,"dobar dan tebi i gledaocima Pinka"thulkazal je napisao/la:koja je ovo televizija ? xD ... za koji kanal se radi intervju ? xD

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pink,cujes kad Dzeko kaze,"dobar dan tebi i gledaocima Pinka"thulkazal je napisao/la:koja je ovo televizija ? xD ... za koji kanal se radi intervju ? xD
jbg nisam gledao od početka nego preletio začas xDjocker92 je napisao/la:Pink,cujes kad Dzeko kaze,"dobar dan tebi i gledaocima Pinka"thulkazal je napisao/la:koja je ovo televizija ? xD ... za koji kanal se radi intervju ? xD
Ja bi tebi savjetovao da pregledas interviju pa onda pricas.thulkazal je napisao/la:jbg nisam gledao od početka nego preletio začas xDjocker92 je napisao/la:Pink,cujes kad Dzeko kaze,"dobar dan tebi i gledaocima Pinka"thulkazal je napisao/la:koja je ovo televizija ? xD ... za koji kanal se radi intervju ? xD
a nikakvo čudo, kako loše urađen intervju i sam Džeko se počeo zaje*avati kad ju je čuo xD
SamoZeljo je napisao/la: Ja bi tebi savjetovao da pregledas interviju pa onda pricas.
Taj isti goal.com ga je u subotu stavio u prvih 11.ZOI84 je napisao/la:http://www.goal.com/en/match/65906/man- ... li/preview
Ovi smjestiše našeg Dijamanta oprt na klupu
Jako pouzdan izvorZOI84 je napisao/la:http://www.goal.com/en/match/65906/man- ... li/preview
Ma ne mislim ja da su oni pouzdani, nekad pogode sastav, a nekad ne. Ono što mene plaši je Mancini i zaista jaka konkurencija i nepravedno je bilo koga ostaviti na klupi Edina, Aquera ili Teveza, a bojim se da njegovo stalno rotiranje nece nikome pomoći i da ce tu biti nezadovoljstvaxaviesta je napisao/la:Jako pouzdan izvorZOI84 je napisao/la:http://www.goal.com/en/match/65906/man- ... li/preview
To je jarane bilo prosle sezone.ZOI84 je napisao/la:Ne volim ni ja Teveza, ali budimo realni ipak njegovim golovima su došli do LP, pa ne bi sad pravedno bili izbaciti ga, a i po Mancinijevim izjavama vidi se da racuna na njega. Najbolje bi bilo kad bi na zimu otišao
Ako Bog da, da tako budeEdo_77 je napisao/la:To je jarane bilo prosle sezone.ZOI84 je napisao/la:Ne volim ni ja Teveza, ali budimo realni ipak njegovim golovima su došli do LP, pa ne bi sad pravedno bili izbaciti ga, a i po Mancinijevim izjavama vidi se da racuna na njega. Najbolje bi bilo kad bi na zimu otišao
Tevez je ove dao 0 golova.
Dzeko 8 a Aguero 5. Od starih zasluga se n e zivi.
Mancini je rekao nisu mu noge slomjene, nego prst, a nije golmanElegant je napisao/la:Dzeko vjerovatno startuje protiv Napolia, uz Aguera i Silvu. Sad hoce li Nasry igrati radi onog slomljenog prosta ?
Potpis !floyd je napisao/la:Da sam moderator, donio bih odluku da se citiranje opskurnog goal.coma, kaznjava Banom. Pa taman Dzeku proglasili igracem utakmice svako kolo.
Kojim, mozda Kulinom Banom? Na osnovu krsenja kojih propisa? Goal.com ima pravo da pise sta hoce i da se provaljuje do mile volje... Njima na cast. Dzeko ce aBd igrati sutra od pocetka, a da nece igrati svaku u premier league je i vise nego jasno, jer City ima viska kvalitetnih napdaca...floyd je napisao/la:Da sam moderator, donio bih odluku da se citiranje opskurnog goal.coma, kaznjava Banom. Pa taman Dzeku proglasili igracem utakmice svako kolo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.