FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dule 078
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dule 078 » 12 sep 2011, 19:58

Dobro,takav je nostradamus,malo preozbiljno shvata fudbal i nervira se. Evo,snimio sam ga sad kad smo bili u Travniku.
[youtube][/youtube]
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Tyson
Kontakt:

Post Postao/la Tyson » 12 sep 2011, 20:13

Dule 078 je napisao/la:90% sudija bi zaustavilo onu situaciju,i zato nema svrhe da pisemo vise o tom golu. Niti nam je bio neophodan,pobjedili bi i bez njega,ovako su samo hejteri dosli na svoje.
Kako vas nije stid,opet vam pomazu da dodjete do 3 boda,ovaj puta kuci,fakat vam ofirno stele,ja da navijam za Borac bilo bi em stid,svega mi :oops: Neprovociram,samo kazem kako jeste,pozz

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 12 sep 2011, 20:15

Eto nas nije sramota...Naprotiv.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 12 sep 2011, 22:01

jubitubi je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la: Jubitubi jesi li to ti majketi.Stvarno si nevjerovatan :lol: :lol: :lol:
O ja bolesna covjeka.Prvo @zeljovac a sad ovo valjda da svi budu zastupljeni :lol:
Bravo stvarno si ovim prevazisao samog sebe :lol:
Jesi ti dobro? :cry: Prvo sam se zezao za ono,da si bio u nekoj ustanovi,ali nakon ovog posta,stvarno pocinjem ozbiljno razmatrati tu opciju...

Meni je moj nostradamuse,samo smijesno,sto ti vec evo,koliko dana,koliko sedmica,provodis na forumu,koristeci svaku priliku da oblatis Borac,da osporis snagu ekipe Borca,da omalovazavas sve vezano za Borac,i da Borcu pozelis sve najgore.Ja mogu shvatiti da ti je krivo sto je tvoj klub izgubio 3 boda,ali ne mogu shvatiti,da ti je moj klub nanio toliku traumu,i toliko zlo,da evo vec duzi period ne mozes doci sebi.

Ima vecih stvari,i ozbiljnijih u zivotu,kao i gorih.Fudbal najvaznija sporedna stvar u zivotu,a ovo sporedna nemoj preskociti u definiciji,i shvati da nije vrijedno tolikog gubljenja zivaca.Meni ovaj forum dodje kao neka zezancija,cisto opustanje,a ti,i tebi slicni ocigledno sve ovo,pa i sport,shvatate preozbiljno.

Izgubili ste bodove kod kuce,posteno ili neposteno,shvati kako hoces,ako nista smatraj ovo kao neku vrstu povratne sprege na sva namjestanja i kradje koje ste vi tokom svih ovih godina radili.Polako,udahni fino,popij pivce,kafu,popusi cigaru,smiri se,i nemoj se nervirati bezveze,nije dobro za zdravlje.
Sta je opet ste izgubili zivce :lol: :lol: :lol: hajde necu vise evo kunem vam se :lol:
I ti meni kazes da ovo ozbiljno svatam.Pa procitaj sta si sve napisao gore i sve ce ti biti jasno... pa popizdio si covjece smiri se :lol:
Pa kakvi ste vi to mozgovi da ne skontate da vas danima namjerno iz zajebancije provociram i da ste toliko ozbiljno svatili da vise ne znate sta cete od samih sebe...
Pa jeste li vi stvarno toliko nenormalni da ste i pomislili da sam se i jedne sekunde nazivcirao i da me profil ljudi sa takvim mentalnim sklopom kakav je vas mogao dovesti u to stanje...Koliko ste smjesni najbolje pokazuje Dule O78,koji sebe smatra natprirodno inteligentnim, ovim zadnjim postom koji pokusava da me ko bajagi isprovovocira i postavlja nesto cega bi i djeteta od 8 godina bilo sramota...i ono bi pomislilo da je prevazislo te stvari...ali tako je to kad ostanes bez teksta...
Jubitubi za kraj naseg druzenja da ti kazem da si ti toliko isfrustrirana licnost,da je to stvarno za razmatranje.Ja Nostradamus mozda jesam bio a mozda i nisam :D ali to sto ti radis sa otvaranjem tih profila je stvarno za umobolnicu.I siguran sam sada 100 posto da samu pravu u vezi sa tim...A ja se za razliku od tebe pivom i cigaretom ne oslobadjam od stresa ,nego cugam i uzimam ostale dopinge iz zadovoljstva i zato sto to volim....
Hajde budite pozdravljeni ahbabi Banjalucki sve vas voli vas Nos ovaj @vidovitadjemila....Necu vas vise muciti evo kunem se BORCA MI....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 12 sep 2011, 22:54

Budala i krivih drva nikad nece nestati.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 12 sep 2011, 23:47

vidovitadjemila je napisao/la: Sta je opet ste izgubili zivce :lol: :lol: :lol: hajde necu vise evo kunem vam se :lol:
I ti meni kazes da ovo ozbiljno svatam.Pa procitaj sta si sve napisao gore i sve ce ti biti jasno... pa popizdio si covjece smiri se :lol:
Pa kakvi ste vi to mozgovi da ne skontate da vas danima namjerno iz zajebancije provociram i da ste toliko ozbiljno svatili da vise ne znate sta cete od samih sebe...
Pa jeste li vi stvarno toliko nenormalni da ste i pomislili da sam se i jedne sekunde nazivcirao i da me profil ljudi sa takvim mentalnim sklopom kakav je vas mogao dovesti u to stanje...Koliko ste smjesni najbolje pokazuje Dule O78,koji sebe smatra natprirodno inteligentnim, ovim zadnjim postom koji pokusava da me ko bajagi isprovovocira i postavlja nesto cega bi i djeteta od 8 godina bilo sramota...i ono bi pomislilo da je prevazislo te stvari...ali tako je to kad ostanes bez teksta...
Jubitubi za kraj naseg druzenja da ti kazem da si ti toliko isfrustrirana licnost,da je to stvarno za razmatranje.Ja Nostradamus mozda jesam bio a mozda i nisam :D ali to sto ti radis sa otvaranjem tih profila je stvarno za umobolnicu.I siguran sam sada 100 posto da samu pravu u vezi sa tim...A ja se za razliku od tebe pivom i cigaretom ne oslobadjam od stresa ,nego cugam i uzimam ostale dopinge iz zadovoljstva i zato sto to volim....
Hajde budite pozdravljeni ahbabi Banjalucki sve vas voli vas Nos ovaj @vidovitadjemila....Necu vas vise muciti evo kunem se BORCA MI....
Ja popizdio? :) Ja nikad smireniji,nemam razloga,klub mi u vrhu,borba za titulu opet,stvarno ni najmanjeg razloga nemam...Sto se tih profila tice,ja imam samo ovaj,ako ne vjerujes neka administrator potvrdi.A mozes i sam provjeriti,da je nick @Grdan,za kojeg mislis da sam ja,veoma aktivan na temi Brotnja,a ja o tom klubu ne znam nista.A ti jesi nostradamus. ;)

I ovo boldovano mi je otvorilo oci.Dakle ipak nije psihicki poremecaj kod tebe,nego je alkohol i ostali "dopinzi". 8-)

Budi pozdravljen nostradamuse,ali ja vjerujem da ces se ti nama vratiti,jer traume od Borca ostaju dugo dugo vremena,bar u tvom slucaju.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 sep 2011, 23:59

Elmir Pilav sudi kup utakmicu Borac-Brotnjo.

http://www.nfsbih.net/pdf/16k.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 sep 2011, 00:10

Nakon Mrkovica u Travniku i Aleckovica protiv Zrinjskog,opet Sarajlija,toooooooooo 8-) ...ako ne krene kako treba ima da nam navuce neki out!

Jel to onaj sto sam ga gonjao prije dvije godine?

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 14 sep 2011, 22:33

Borac-Brotnjo 3:1
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 sep 2011, 23:39

A jesu šaprtljavi ti vaši, smotali se ko sajle kod indirekta sa 4 metra i nisu ga uspjeli zavući Marčetiću :D

Brotnjo is past tense

next please

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 15 sep 2011, 11:15

Kako smo po vama odigrali, je li se isticao neko u Brotnja?
Zadnja izmjena: HNKBrotnjo, dana/u 15 sep 2011, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 15 sep 2011, 11:36

HNKBrotnjo je napisao/la:Je li se isticao netko u Brotnja slucajno, kako smo odigrali?
Prosjecna utakmica. Borac izasao sa drugim timom u kom je bilo 5 juniora, jedini prvotimac od pocetka Vidakovic i nakon povrede oporavljeni Markovic.Brotnjo se solidno drzao dok je bilo snage tj 45 min, poslije su pali.Cini mi se da imate kvalitet za veci rang od onog u kom ste sad.
"JOŠ OD 1926"

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 15 sep 2011, 15:20

[quote="IgorBL"]Budala i krivih drva nikad nece nestati.[/quote]

za bukve nisam siguran
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 sep 2011, 13:35

Popravi mi dan ovaj Zeljin penal protiv Leotara kad sam ga maloprije vidio 8-) ...Ajte u qrac,pa sta je ono? :D :D :D

koja loooolcina!!!!

Najmanje sto mozete uraditi je da dodjete na temu sampiona i sami pobrisete sve ove svoje postove sto ste pisali o sudjenju Borcu zadnjih dana!...

Da vas nema,tacno bi vas trebalo izmisliti,da nam popravljate raspolozenje 8-)

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 16 sep 2011, 14:40

Dule 078 je napisao/la:Popravi mi dan ovaj Zeljin penal protiv Leotara kad sam ga maloprije vidio 8-) ...Ajte u qrac,pa sta je ono? :D :D :D

koja loooolcina!!!!

Najmanje sto mozete uraditi je da dodjete na temu sampiona i sami pobrisete sve ove svoje postove sto ste pisali o sudjenju Borcu zadnjih dana!...

Ma i vi i Seljo ste u 5 deka sto se tice stimanja, tu i tamo se i Listica moze prikljucit.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 sep 2011, 15:51

FMBosnia Admin je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Popravi mi dan ovaj Zeljin penal protiv Leotara kad sam ga maloprije vidio 8-) ...Ajte u qrac,pa sta je ono? :D :D :D

koja loooolcina!!!!

Ma i vi i Seljo ste u 5 deka sto se tice stimanja, tu i tamo se i Listica moze prikljucit.
a Zrinjski, pa njih su izvukli penali prošle sezone.. Da dodam i Travnik i Slaviju koji su osumnjičeni od UEFE, pa Leotar i Rudar Prijedor koji stalno sa Željom štimaju.. Velež da ne spominjem, kad su loši prvu polusezonu u drugoj kupe opstanak, kad su dobri u prvoj drugu sve prodaju. Olimpic je i osnovan za štele, to se zna, pa onda ona Zvijezda- otkud njima pare za stadion?!- ŠTELA! Zaboravih Čelik i Slobodu, zna se kako se njima šteli za opstanak.. A Kozara da ne šteli ne bi ni ušla u PL BiH, što vrijedi i za GOŠK, još su oni filijala od Širokog, šta reći..

Tako da je po mom mišljenju jedini pošten klub i to bez ikakve sumnje Sarajevo, ne samo u ovoj ligi, nego i šire!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 16 sep 2011, 15:53

spielführer_21 je napisao/la:
FMBosnia Admin je napisao/la:

koja loooolcina!!!!

a Zrinjski, pa njih su izvukli penali prošle sezone.. Da dodam i Travnik i Slaviju koji su osumnjičeni od UEFE, pa Leotar i Rudar Prijedor koji stalno sa Željom štimaju.. Velež da ne spominjem, kad su loši prvu polusezonu u drugoj kupe opstanak, kad su dobri u prvoj drugu sve prodaju. Olimpic je i osnovan za štele, to se zna, pa onda ona Zvijezda- otkud njima pare za stadion?!- ŠTELA! Zaboravih Čelik i Slobodu, zna se kako se njima šteli za opstanak.. A Kozara da ne šteli ne bi ni ušla u PL BiH, što vrijedi i za GOŠK, još su oni filijala od Širokog, šta reći..

Tako da je po mom mišljenju jedini pošten klub i to bez ikakve sumnje Sarajevo, ne samo u ovoj ligi, nego i šire!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a penal protiv Borca na kosevu?

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 16 sep 2011, 15:55

Ma to je sve posteno i preposteno.... Jedino je Borac taj. Predlazem da se bodovi oduzmu Borcu i poklone Zelji i Sarajevi proporcionalno postenju i casti.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 sep 2011, 16:09

IgorBL je napisao/la:Ma to je sve posteno i preposteno.... Jedino je Borac taj. Predlazem da se bodovi oduzmu Borcu i poklone Zelji i Sarajevi proporcionalno postenju i casti.
utvrdili smo da Željo šteli, samo Sarajevu bodovi!

@ovaj iznad: penal je bio čist kao suza!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 16 sep 2011, 16:18

@ovaj iznad: penal je bio čist kao suza!
Ocito si pogrijesio,jer ovo si trebao napisati u temi "Najsmjesniji postovi na forumu" 8-)

Neka vas,bilo bi dosadno bez vas. :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.