NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
kakav bola Olimpic.. muslimanski mančester siti.. ne zamarajte se tim. Cestitke na pobjedi
jucer opet puna mala tribina oko 1000 simpatizera i stotinjak vatrenih,mislim da su uz zvijezdu ostali samo vijerni i navijaci i simpatizeri,mislim da je bolje ovakvih 1000 nego 3000 onih sto samo kritikuju i mole boga da zvijezda izgubi pa da kasnije mogu pricat necemo nikad vise ic gledat zvijezdu.u par navrata pritisak sa tribina je urodio plodom osjetilo se kao da su se olimpicovi igraci malo prepali
bilo je merak biti jucer na tekmi.poruka ostalim neka slusaju zvijezdu preko radia to im je dzaba

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Kadeti: Zvijezda-Željo 0:2
Juniori: Zvijezda Željo 4:4
Juniore želje je poraza spasio sudija.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
naravno gdje bi se grbavica propustilaCurva_SUD je napisao/la:Jel dolaze vasi RED DRAGONSIna Grbavicu u subotu?

u koliko sati je utakmica u subotuFatko je napisao/la:naravno gdje bi se grbavica propustilaCurva_SUD je napisao/la:Jel dolaze vasi RED DRAGONSIna Grbavicu u subotu?
...
Zadnja izmjena: seven, dana/u 13 sep 2011, 07:39, ukupno mijenjano 1 put.
sta si sad uradio... ili to opet lozir raju....seven je napisao/la:eeee sevene, sevene uspio si naljutiti pola uprave Zvijezde
-
- Kontakt:
[quote="seven"]eeee sevene, sevene uspio si naljutiti pola uprave Zvijezde[/quo
naporan si...ako si upućen zvijezda nema upravu samo čika Fadil i čika Nurdo...a to ti vazda imaš neke informacije heh bože dragi...p.s.ofiran si previše :ugeek:
naporan si...ako si upućen zvijezda nema upravu samo čika Fadil i čika Nurdo...a to ti vazda imaš neke informacije heh bože dragi...p.s.ofiran si previše :ugeek:
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
znali neko kakva je situacija sa djelmicem kolko je opasna povreda 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Sevene, sevene sta si to uradio??
mislim da igra u nedjelju protiv zelje tako je reko meniastra1922 je napisao/la:znali neko kakva je situacija sa djelmicem kolko je opasna povreda
super, ja sam cuo da je ozbiljnija povreda,ipak to je dobra vijest mislim da je djelmic igro protiv olimpica da bi ih sigurno pobijedili sa vecom razlikomFatko je napisao/la:mislim da igra u nedjelju protiv zelje tako je reko meniastra1922 je napisao/la:znali neko kakva je situacija sa djelmicem kolko je opasna povreda

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Komšije, sretno sutra u kupu pa neka pobijedi bolji ! Mislim da vi imate tu prednost sto ste domacini, ali nikad se ne zna, Sloboda ima bolji skor u medjusobnim duelima pa cemo vidjeti sutra.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
zna se ko je bolji 3-0 za zvijezdu
A ko je spasio kadete Zelje poraza?husein veličanstveni je napisao/la:Kadeti: Zvijezda-Željo 0:2

Cuva Bog Zelju svog!
Druze, malo realnosti nebi skodilommmirza je napisao/la:zna se ko je bolji 3-0 za zvijezdu

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
jos malo pa na tekmu.ocekujem pobjedu bez primljenog gola 2-0,uz malo srece moglo bi se kroz kup daleko dogurat 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako smo igrali... ko je dao golove...
Jakovljevic i Husic dali golove,Husić majstorski.U prosječnoj utakmici puno bolji od Slobode.I dalje nemamo napadača.
2-0 pa bio sam prilicno realanfukara87 je napisao/la:Druze, malo realnosti nebi skodilommmirza je napisao/la:zna se ko je bolji 3-0 za zvijezdupozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.