Camac znas li kada ce dresovi da se puste u prodaju?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Imaju "kaki-crvenu" boju i twix od proslog susretačamac je napisao/la:Ne znam buraz za dresove. Ako šta saznam javnem.
Mislio sam na Koševo, a i to što kažeš. Nemaju oni ništa svoje.
Oni igraju na Koševu ali Koševo nije njihov stadion! podstanari!!!amerosm je napisao/la:Za ovoga Pitara sto kaze da su oni pustili drugima da grade. Ko vam je izgradio stadion, gdje se nalazi itd. Vi imate samo vase prostorije kluba i to je to.
nema straha...pobjeda ne dolazi u obzir....kec ko Bosmal...atmosfera ce biti opaka i tu nema nikome bodova...Široki respektujem jer su vazda bili dobra ekipa,ali u subotu im nema ni boda sa Grbavice.dolina cupova je napisao/la:mene Bgm nesto strah ove tekme protiv sirokog ali nadam se uz veliku podrsku navijaca da mogu momci pobijediti,samo zaustaviti vareu...
3-0SINE je napisao/la:Hajmo prognozu rezultata u nedelju protiv Širokog, bit će teško...ali....
jeli se utakmica igra u subotu ili u nedjelju i u kolkiko sati!?drop je napisao/la:nema straha...pobjeda ne dolazi u obzir....kec ko Bosmal...atmosfera ce biti opaka i tu nema nikome bodova...Široki respektujem jer su vazda bili dobra ekipa,ali u subotu im nema ni boda sa Grbavice.dolina cupova je napisao/la:mene Bgm nesto strah ove tekme protiv sirokog ali nadam se uz veliku podrsku navijaca da mogu momci pobijediti,samo zaustaviti vareu...
pa valjda subota u 20,15Mukiol je napisao/la:jeli se utakmica igra u subotu ili u nedjelju i u kolkiko sati!?drop je napisao/la:nema straha...pobjeda ne dolazi u obzir....kec ko Bosmal...atmosfera ce biti opaka i tu nema nikome bodova...Široki respektujem jer su vazda bili dobra ekipa,ali u subotu im nema ni boda sa Grbavice.dolina cupova je napisao/la:mene Bgm nesto strah ove tekme protiv sirokog ali nadam se uz veliku podrsku navijaca da mogu momci pobijediti,samo zaustaviti vareu...
ne shvatas ti neke stvari ocigledno...niko ne ocekuje da zeljo ove godine bude prvi bitna je promjena na bolje i da se nesto radi i to je dovoljno za pocetak...deni_m1312 je napisao/la:uh jesu navalili da uzimate te karte...a i trebaju jer ce euforija brzo splasnut nakon sljedece gostujuce utakmice,pa sto se dosad proda i prodace se
2-0fanatikos je napisao/la:3-0SINE je napisao/la:Hajmo prognozu rezultata u nedelju protiv Širokog, bit će teško...ali....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa i 47 gostiju.