Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ima u League One boljih, nego de me podsjeti koji je genijalac uopšte izjavio da je on samo prosječan golman.AllGunsBlazing je napisao/la:Jel tako Bosco jes nam taj golman prosjecan, kakav on ne moze ni u top 20 golmana EPL-a![]()
![]()
Il je Monolog ili neko od Crvenih(Liverpool)Bosco je napisao/la:Ima u League One boljih, nego de me podsjeti koji je genijalac uopšte izjavio da je on samo prosječan golman.AllGunsBlazing je napisao/la:Jel tako Bosco jes nam taj golman prosjecan, kakav on ne moze ni u top 20 golmana EPL-a![]()
![]()
Ma mozda onaj njegov crno-bijeli Gloryhunter znam da je on omalovazavao nakon one utakmice.. Ne znam ugl. neko rece da je prosjekBosco je napisao/la:Ma nije Monolog, meni se čini da je neko od onih dežurnih pljuvača koji nisu nikad ni pogledali utakmicu Arsenala i koji porede igrače prema FM-u.
Neko je spomenuo rijec prosjek, a to nismo bili mi, najizglednije opcije su ili navijaci Reala ili @arogantni ili onaj tvojMonolog je napisao/la:Nemoj da kopam svoje postove sa ove teme nakon prošlogodišnjeg meča sa Newcastleom. Rekoh da će Šžčššrof (tako nekako sam napis'o) biti odličan golman i da se tad moglo vidjeti koliko je prešiš'o Almuniu (ako se dobro sjećam, tada je još bio zamjena Fabianskom).
A, ove godine sam rek'o da nije WC igrač/golman. Sad, to što su neki pomislili da to znači prosjek, to je do njih.
Tako je ja sam nabrojo pet golmana u EPL koji su bolji od njega tad ,i Bosco me napo i ja otišo reko mi da sam provokator (jesam ja malo njega pecno namjerno ,reko Poljak je kantaMonolog je napisao/la:
A, ove godine sam rek'o da nije WC igrač/golman. Sad, to što su neki pomislili da to znači prosjek, to je do njih.
Remzi nam usporava igru, nikako mi se ne svidja kako igra ove sezone, bolje ce nam biti bez njega... Ona povreda ga s**bala, nadam se da ce uspjeti vratiti formu koju je imao prije te nezgode.bega_afc je napisao/la:remzi ne igra protiv dortmunda,neko sranj.e sa clankom,nije mi drago sto je povrijedjen al mozda je i bolje jer ce sredina bit cvrsca sa onom dvojicom mesara
Nek ja nemam pojma bitno je da ti imaš ,šta ti si stručnjak ako kažeš da je on najbolji ja nisam ako kažem da nije ,on nije world class za mene još uvjek ,vidjećemo hoće li bitiBosco je napisao/la:Drži se ti rukometa i rukometnih golmana jer o fudbalskim očito pojma nemaš. Doduše možda ti ipak znaš bolje od jednog Olivera Khana koji kaze da je Poljak već world class golman.
Claus je napisao/la:Arsenal je u problemima, to je i više nego evidentno i uočljivo. Nažalost, sada je kasno da se nešto više promijeni; čelnici kluba su davno trebali razmišljati o posljedicama nastalih odlascima Nasrija i Fabregas. Wenger nije toliko kriv koliko neki govore, mada je i on morao uzeti konce u svoje ruke i zadržati barem jednog od 2 najbolja igrača. Ovako, Arsenal se, nažalost, može svrstati u prosječni engleski klub koji će se boriti za Evropsku ligu (ja ih, iskreno, u utrci za plasman u Ligu prvaka ne vidim). Wilshere je trenutno, uz RvP-a, jedini igrač koji se koliko-toliko ističe kvalitetom. Ostali su sve prosjek, nedovoljno kvalitetni i neiskusni momci koji ne mogu napraviti nešto više u Premiershipu (daj Bože da me demantuju i da neki od njih eksplodira). Ostaje nam da vidimo može li sadašnja klupska politika, koja defitivno ide u krivom smjeru, dovesti u klub s Emiratesa jednog ili dva prijeko potrebna i kvalitetna igrača.
i onda su se nadovezali Monolog ja i drugiAllGunsBlazing je napisao/la:Vermaelen prosjek![]()
Sagna prosjek
![]()
Song prosjek
![]()
Szczesny prosjek
![]()
pa cak i Koscielny prosjek
![]()
Šta je Oli rek'o?legenda reala je napisao/la: pa nek priča Kahn šta hoće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.