Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne znam jesi li pratio ali vece su sanse da nece Theo igrati nego Shava, prvo Gervinho je bolji na desnom krilu, drugo Shava je bio bolji zadnju utakmicu, a Theo osim golova nista nije uradio ove sezone, ne bi me cudilo da bude na klupi, mada ko ce ga znat..
Celik!3,2,2.
- -Paja
- Kontakt:
treba glupana walcotta spustiti na zemlju, engleski mediji napuhuju svoje igrace do te mjere da je on vec objavio svoju neku knjigu ko da je Bergkamp a nije nista znacajno postigao u karijeri.
Dio Arsenala
U potpunosti se slazem sa tobom. Pa to je nevjerovatno koliko englezi dizu svoje igrace. Pa Theo nemoze meda. Lose koristi i ono najbolje sta zna - trcanje. Da je Gerva englez novinari bi mu duvali racku-Paja je napisao/la:treba glupana walcotta spustiti na zemlju, engleski mediji napuhuju svoje igrace do te mjere da je on vec objavio svoju neku knjigu ko da je Bergkamp a nije nista znacajno postigao u karijeri.
@AGB nisam gledao zadnje utakmice pa nemogu pricat o igri Arshe, ali ako gledamo prosle utakmice Gervinho je daleko ispred njega i Thea. Samo mi nije jasno zasto pojedini ljudi toliko omalozavaju Gervinha? Jer covjek je stvarno beton.
- _karabaja_
- Kontakt:
Pa zaigrao je za nadjdominantniji klub na svijetu-Paja je napisao/la:treba glupana walcotta spustiti na zemlju, engleski mediji napuhuju svoje igrace do te mjere da je on vec objavio svoju neku knjigu ko da je Bergkamp a nije nista znacajno postigao u karijeri.

'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Igraci koji su otputovali u Dortmund:
Andrey Arshavin
Mikel Arteta
Yossi Benayoun
Marouane Chamakh
Johan Djourou
Gervinho
Kieran Gibbs
Lukasz Fabianski
Emmanuel Frimpong
Laurent Koscielny
Per Mertesacker
Ju Young Park
Andre Santos
Bacary Sagna
Alex Song
Wojciech Szczesny
Robin van Persie
Theo Walcott
vjerovatni pocetni sastav:
---------------Szczesny-------------
Sagna--Mertersacker--Kosciency--Gibbs
----------Song-------Ramsey----------
--------------Arteta---------------
Gervinho-----Van Persie----Arshavin---
Andrey Arshavin
Mikel Arteta
Yossi Benayoun
Marouane Chamakh
Johan Djourou
Gervinho
Kieran Gibbs
Lukasz Fabianski
Emmanuel Frimpong
Laurent Koscielny
Per Mertesacker
Ju Young Park
Andre Santos
Bacary Sagna
Alex Song
Wojciech Szczesny
Robin van Persie
Theo Walcott
vjerovatni pocetni sastav:
---------------Szczesny-------------
Sagna--Mertersacker--Kosciency--Gibbs
----------Song-------Ramsey----------
--------------Arteta---------------
Gervinho-----Van Persie----Arshavin---
.............Šezni
Sagna - Merta - Kos - Gibbs (veoma moguće i Santos)
-----Song - Frimpong
Gervinho - Arteta - Theo(ili Arsha)
----------RvP
Vjerovatno ovaj sastav sutra.
-----Song - Frimpong
----------RvP
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa ne omalovazavam ja Gervinha, on je meni zakon
Covjek dribla predobro, a nema viska poteza i driblinga, mislim ne preserava se sa tim, slomi igraca i ide na asistenciju i gol a ne kao neki slomi pa opet i opet i izgubi loptu

Celik!3,2,2.
AbouAllGunsBlazing je napisao/la:slomi igraca i ide na asistenciju i gol a ne kao neki slomi pa opet i opet i izgubi loptu![]()
![]()

Nebi me cudilo da zaigraju PongSong jer je AW najavljivao da ce posebno treba pripaziti na Gotzea. A sumnjam da ce Santos poceti, iako bi ga rado vidio na djelu. A svakako bi Arshu prije stavio u pocetni sastav, a Thea poslat u igru u nekoj 70. minuti.Bosco je napisao/la:.............Šezni
-----Song - Frimpong
----------RvP
@AGB Nisam mislio na tebe, kad sam rekao za Gerva. Nego na neke ovdje forumase i raju iz moga real zivota

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa dobro zna mu se desiti, ali meni je covjek sasvim dobar na svojoj poziciji, kad treba zagraditi loptu dobar je, zna driblati, ima i finih pasova, u odbrani i nije toliko los, sasvim dobar igrac za sve potrebe, samo ga povrede unistise..Bosco je napisao/la:AbouAllGunsBlazing je napisao/la:slomi igraca i ide na asistenciju i gol a ne kao neki slomi pa opet i opet i izgubi loptu![]()
![]()
Celik!3,2,2.
upravo procitah na sportintackaba, da je AW zainteresiran za Thiaga Alcantaru i da ce ga pokusati dovesti u zimskom prjelaznom roku
Prije ce Gotze u Arsnl nego ova katalonska pi*ckica. Stvarno mrzim kad je Arsenal stavljen u istu recenicu sa Barsom. Uglavnom zbog ove sapunice sa Cescom i jos par "detalja"

Prije ce Gotze u Arsnl nego ova katalonska pi*ckica. Stvarno mrzim kad je Arsenal stavljen u istu recenicu sa Barsom. Uglavnom zbog ove sapunice sa Cescom i jos par "detalja"

Nikako ne mozemo pocet susret bez Songa i Gervinha.
Song----Pong
----Arteta
arsha----gervinho
------rvp
ovako to mora izgledat. i pobjeda je neupitna.
a ove zime dovest hazarda, i ocekivat borbu za naslov
Song----Pong
----Arteta
arsha----gervinho
------rvp
ovako to mora izgledat. i pobjeda je neupitna.
a ove zime dovest hazarda, i ocekivat borbu za naslov
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 12 sep 2011, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Gunners, welcome to the capital of football
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zao mi je sto Rosa nece igrati, ovo je utakmica u kojoj bih mu ja dao da igra, cisto radi navijaca, i jednih i drugih..
Celik!3,2,2.
Jel kod Rose ozljeda u pitanju?AllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto Rosa nece igrati, ovo je utakmica u kojoj bih mu ja dao da igra, cisto radi navijaca, i jednih i drugih..
p.s.
na jednom forumu sam procito da je igrac koji se je zabavljo sa kokom igrao u Arsenalu

u tom slucaju to je Adebayor

Ma Rosicky ljudi
, čovjek je kile ušmrko toga u sebe.
Znate da se govorilo da su ga zatekli ne reprezentativnom okupljanju sa kokainom i kurvama u sobi, nakon toga ide ona povreda od dvije godine (navodno nije povreda nego bio o komuni
), onda on kost i koža i triput lošiji igrač. Ima smisla, ali kao što već napisah vjerovatno je neki levat u pitanju.
A za Rosu nikada nećemo saznati.

Znate da se govorilo da su ga zatekli ne reprezentativnom okupljanju sa kokainom i kurvama u sobi, nakon toga ide ona povreda od dvije godine (navodno nije povreda nego bio o komuni

Bosco je napisao/la:Ma Rosicky ljudi, čovjek je kile ušmrko toga u sebe.
![]()
Znate da se govorilo da su ga zatekli ne reprezentativnom okupljanju sa kokainom i kurvama u sobi, nakon toga ide ona povreda od dvije godine (navodno nije povreda nego bio o komuni), onda on kost i koža i triput lošiji igrač. Ima smisla, ali kao što već napisah vjerovatno je neki levat u pitanju.

Dobro si poslozio sve te kockice.
Bosco ------------->

Ja samo kažem što sam pročitao jednom.
Koliko je ovo istinito sto Bosco napisa imal tu abrem ikakve istine da su ga zatekli sa kujama i koksom ...
BvB Echte Liebe !!!
Ma vjerovatno je šuplja, ali jedno vrijeme je bilo baš aktuelno. Meni on ne djeluje kao takav, on je mrtvi profesionalac, uz malo sreće mog'o je postat ikona Arsenala ali povrede ga syebaše. Meni i dalje jedan od najdražih uprkos što u zadnje dvije godine nije pokazao mnogo toga.Damir_BvB je napisao/la:Koliko je ovo istinito sto Bosco napisa imal tu abrem ikakve istine da su ga zatekli sa kujama i koksom ...

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.