@spizz, ja ne pokusavam ispast' smijesan samo mi je cudno vase razmisljanje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Naravno da nije grijeh. I ja se radujem remijima Reala i razumijem vasu radost. Sad bi iskreno volio 15 kola da zaredate pobjedama da vidim kako ce Barcelona da reaguje. Pun mi kur.c vise kurcenja Ville i njemu slicnih. Sinoc nikad gori Keita glavni u veznoj liniji i svaka lopta prekok njega a on nikad gori nego sinoc. Ne znam sta misle ali umjesto 4-5 razlike primaju dva bezze gola. Jos kad sam vidio Valdesa okrenutih ledza a lopta mu skoro pa udze u gol e stvarno mi nisu jasni.... Min 15 kola u ledza Realu.Nail for Real je napisao/la:Otkad je to grijeh osjetit' zadovoljstvo nakon kiksa najveceg rivala...mora i ja da sam iskompleksiran.
xaviesta je napisao/la:Atkinson nam sudi protiv Milana. Lako daje kartone, znaci ne moramo previse strahovati zbog Gatusa
xaviesta je napisao/la:Amin.
Jbo njih, nego igral' Seedorf?meho-medo je napisao/la:Ali zato ce igrati Ambrosini i M.V. Bommel
Kako zasada najavljuju cini se da ce igratixaviesta je napisao/la:Jbo njih, nego igral' Seedorf?meho-medo je napisao/la:Ali zato ce igrati Ambrosini i M.V. Bommel
bezveze ti je komentaribra_barca je napisao/la:zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo...
Robinho, Boateng, Thiago Silva, Pato, Ibra, Abateibra_barca je napisao/la:zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo...
El Shaarawi 18 godina ....a ova dvojica su cak i registrovani za utakmice lige prvaka Valloti 18g i de sciglio oko 20gxaviesta je napisao/la:Robinho, Boateng, Thiago Silva, Pato, Ibra, Abateibra_barca je napisao/la:zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo...
pa imati tri mlada igraca ne znaci imati mlad tim, pa sve 30-godisnjaci igraju..pravi mladi tim je United, gdje djeca igraju prvu...meho-medo je napisao/la:El Shaarawi 18 godina ....a ova dvojica su cak i registrovani za utakmice lige prvaka Valloti 18g i de sciglio oko 20gxaviesta je napisao/la:Robinho, Boateng, Thiago Silva, Pato, Ibra, Abateibra_barca je napisao/la:zar nije umro ovaj mark vam bomel, jbt, pa covjek ima 500 godina, ovaj milan nikad da se podmladi, makar malo...
onda tu imaju jos taiwo 26 g mexes 29 aquilani 27 nocerino 26,
uredi:emanuelson 25 flamini 27
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.