Jesi ti dobro?

Prvo sam se zezao za ono,da si bio u nekoj ustanovi,ali nakon ovog posta,stvarno pocinjem ozbiljno razmatrati tu opciju...
Meni je moj nostradamuse,samo smijesno,sto ti vec evo,koliko dana,koliko sedmica,provodis na forumu,koristeci svaku priliku da oblatis Borac,da osporis snagu ekipe Borca,da omalovazavas sve vezano za Borac,i da Borcu pozelis sve najgore.Ja mogu shvatiti da ti je krivo sto je tvoj klub izgubio 3 boda,ali ne mogu shvatiti,da ti je moj klub nanio toliku traumu,i toliko zlo,da evo vec duzi period ne mozes doci sebi.
Ima vecih stvari,i ozbiljnijih u zivotu,kao i gorih.Fudbal najvaznija sporedna stvar u zivotu,a ovo sporedna nemoj preskociti u definiciji,i shvati da nije vrijedno tolikog gubljenja zivaca.Meni ovaj forum dodje kao neka zezancija,cisto opustanje,a ti,i tebi slicni ocigledno sve ovo,pa i sport,shvatate preozbiljno.
Izgubili ste bodove kod kuce,posteno ili neposteno,shvati kako hoces,ako nista smatraj ovo kao neku vrstu povratne sprege na sva namjestanja i kradje koje ste vi tokom svih ovih godina radili.Polako,udahni fino,popij pivce,kafu,popusi cigaru,smiri se,i nemoj se nervirati bezveze,nije dobro za zdravlje.