Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ja sam zelio jako dugo odlazak xabija iz liverpoola ali sada mislim da u ovom trenutku to nije nikako pametan potez. ali vidjecemo ako dođe aquilani umjesto njega mozda bas on malo razbudi liverpool ove sezone. iako sam pesimistican poprilino i kada je rafina transfer politika u pitanju i kada je plasman naredne sezone u pitanju. nadam se da grijesim
You are someone else I am still right here
Ja mislim da je on htio da kaze da je cijena Alonsa 27mil, a ne Akvilanija... Njegova je oko 17-18mil euraGerrard je napisao/la:Akvilani nije nista potpisao(nigdje nema potvrde jos uvijek) , a pogotovo nece potpisati za 27 miliona funti , koliko nece iznositi transfer ako uopste bude realiziran !OTNYS_YNWA je napisao/la:Aquilani je potpisao cetverogodisnji ugovor sa Liverpoolom .. To znaci da ubrzo treba ocekivati prodavanje Alonsa , cijena je 27 miliona funti kako pisu britanski i spanski mediji . Sto znaci da ce ostati dosta dosta novca za dovodjenje jos jednog igraca

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- reds_forever
- Kontakt:
Former Roma midfielder Giuseppe Giannini believes Giallorossi midfielder Alberto Aquilani would be the perfect signing for Liverpool, should Rafael Benitez successfully lure him to Anfield.
The 25-year-old - who has previously been linked with Arsenal - has made more than 100 league appearances for the Stadio Olimpico outfit since making his debut in 2002, scoring nine times.
And with Liverpool confirming on Monday that they are in talks with Real Madrid over the sale of Spanish international Xabi Alonso, Anfield boss Benitez is believed to be eyeing up the Italian, who has 11 caps for the Azzurri, as a replacement.
According to Spanish daily Marca, the Reds will soon complete a £15.3 million deal for the Italian playmaker, who is currently recovering from recently undertaken ankle surgery.
And Giannini, who made more than 300 league appearances for the Eternal City side from 1982-96, is confident Aquilani would fit right in on Merseyside.
"Aquilani would do well at Liverpool," he told Goal.com.
"He would not have any problems adapting to the Premier League. English football is perfect for Aquilani.
"He has all the right characteristics to do well there. He will show Liverpool what he is all about.
"I have no doubts that Liverpool will sign a great player in Aquilani. I think his future will be in the Premier League."
ima i onih koji kazu da ce aquilani na kraju biti dossena,ja se ipak nadam da je giannini upravu
cudno mi je i sto je rafa prodao (ako je prodao)alonsa samo nekoliko sati nakon sto je rekao da hoce da ga zadrzi 
The 25-year-old - who has previously been linked with Arsenal - has made more than 100 league appearances for the Stadio Olimpico outfit since making his debut in 2002, scoring nine times.
And with Liverpool confirming on Monday that they are in talks with Real Madrid over the sale of Spanish international Xabi Alonso, Anfield boss Benitez is believed to be eyeing up the Italian, who has 11 caps for the Azzurri, as a replacement.
According to Spanish daily Marca, the Reds will soon complete a £15.3 million deal for the Italian playmaker, who is currently recovering from recently undertaken ankle surgery.
And Giannini, who made more than 300 league appearances for the Eternal City side from 1982-96, is confident Aquilani would fit right in on Merseyside.
"Aquilani would do well at Liverpool," he told Goal.com.
"He would not have any problems adapting to the Premier League. English football is perfect for Aquilani.
"He has all the right characteristics to do well there. He will show Liverpool what he is all about.
"I have no doubts that Liverpool will sign a great player in Aquilani. I think his future will be in the Premier League."
ima i onih koji kazu da ce aquilani na kraju biti dossena,ja se ipak nadam da je giannini upravu

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
Ma sve je ovo sumnjivo,,cini mi se da je i Aquilani vise puta izjavio da nigdje ne bi igro osim Rome 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- reds_forever
- Kontakt:
Phill Jackson je napisao/la:Ma sve je ovo sumnjivo,,cini mi se da je i Aquilani vise puta izjavio da nigdje ne bi igro osim Rome
i dolazak aquilanija je dosta rizican,ko zna i hoce li imati dovoljno vremena da se uklopi,ovo trenutno nije nista zvanicno,kada bi liverpoolfc.tv objavio transfer ili demantovao,bilo bi puno lakse....razvuklo se ovo dosta,valjda je znao rafa sa cim se igra

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
eto izgleda aquilani u liverpoolu, benitez je dobar posao uradio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
danas se bas zakuhalo tako da je najpametnije ne pametovati puno nego sacekati sluzbenu potvrdu bilo cega. ovo sve sto se stavlja ovdje su nesluzbene informacije. takođe dodao bi jos nesto, neumjesno je porediti Aquilanija sa Dossenom. Za Dossenu je prije dolaska u Liverpool culo samo par ljudi a ko nije cuo za Aquilanija onda on i nema sta pricati o fudbalu. Alonso i Aquilani... razlika je u tome da je Aquilani mlađi 3 godine,ofanzivniji,ima bolji kratki pas ali slabije duge lopte,bolji je tehnicar,puno kreativniji igrac od Xabija tako da bi se njegovim dolaskom morala promijeniti i koncepcija igre Liverpoola u nesto ofanzivniju sto bi se meni sviđalo jer vec imamo Mascha koji i vise nego dobro obavlja taj prljavi posao na sredini tako da bi po meni bilo bolje imati jos jednog ofanzivnijeg veznog uz gerrarda jer nam krila nisu bogzna kakva Kuyt se tuce i bori i njemu se ne moze mnogo progovoriti ali ne moze se reci ni da je prodoran igrac ali tu bi trebao na scenu da stupi Glen Johnson sa svojim prodorima i centarsutevima, s druge strane imamo Rieru koji je sve ono sto Kuyt nije dobar tehnicar ima dobar sut ali je lijen,konstantno van forme i umoran i preskrt a Babel nece igrati opet garant ili ce ga baciti u napad kad vidi da Voronin ne moze teglu meda otvoriti. Tu po lijevoj stani cemi u odbrani imati gadnih problema Aurelio je povrijeđen, Dossena i ako ostane slab i previse ofanzivan dok Insua po meni treba vec ove sezone da bude starter bolji je u defanzivi od Dossene odlican tehnicar zna ubaciti za razliku od talijana jedini problem je kod njega neiskustvo tako da ako bude imao neku vecu minutazu vjerovatno cemo da vidimo i neke greske koje dolaze sa neiskustvom.
ja sada ne bi volio da se prave neki transferi jer prkekasno je za to ali ako vec ode Xabi onda od svih igraca koji se spominju ja sam apsolutno za Aquilanija jer nedaj boze da nam dođe Lee Catermole pa da igra u prvoj.... Da se ikako moze ja bi vec davno prodao Rieru,Dossenu i Xabija i doveo Aquilanija,Distina i Silvu ili Capela. desno se trebao sacuvati pennant. ali **** ga nije ovo Football manager
btw da vas podsjetim Židov i Lucas su jos tu
i oni ce dobiti minutazu dok neki mladi i perspektivni igraci opet presjediti citavu sezonu.
ja sada ne bi volio da se prave neki transferi jer prkekasno je za to ali ako vec ode Xabi onda od svih igraca koji se spominju ja sam apsolutno za Aquilanija jer nedaj boze da nam dođe Lee Catermole pa da igra u prvoj.... Da se ikako moze ja bi vec davno prodao Rieru,Dossenu i Xabija i doveo Aquilanija,Distina i Silvu ili Capela. desno se trebao sacuvati pennant. ali **** ga nije ovo Football manager

btw da vas podsjetim Židov i Lucas su jos tu

Akvilani je kvalitetan igrac i ako dodje ili je doso bit ce to veliko pojacanje
- TheScouser
- Kontakt:
Bez ikakve sumnje.Torres_9 je napisao/la:Akvilani je kvalitetan igrac i ako dodje ili je doso bit ce to veliko pojacanje
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- reds_forever
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... adrid-this
http://www.insidefutbol.com/2009/08/04/ ... on-alonso/
http://www.guardian.co.uk/football/2009 ... d-transfer
svi razlicito pisu
http://www.insidefutbol.com/2009/08/04/ ... on-alonso/
http://www.guardian.co.uk/football/2009 ... d-transfer
svi razlicito pisu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja juce gledao vijesti i onaj s cvikama rece da su se Liverpool i Real dogovorili oko Xabia i da ce Real platiti 32 miliona eura za Spanca .. Znas Aquilani je placen 18 ostace jos 14 i od Arbeloa , Dossene pare dovesti jos jednog igraca . Na koju poziciju veze nemam ( Lucas ne moze biti zamjena ako Aquilani bude povrijedjen
)

ako je aqvilani stvarno potpisao,onda je to veliko pojacanje ili bi barem trebalo biti
Citam ove komentare i 90 % navijaca ovdje procjenjuju transfere na osnovu karakteristika igraca u igri Manager. Samo mi nije jasno zasto Babel kao zvijer sa Managera propada pod Rafom, zasto ga ovaj drzi na klupi, tolike pare pljunuo za njega da mu grije klupu, ne vidim da se kritikuje Rafa zbog toga.
Nevezano za manager, mislim da je Babel imao potencijal da bude jedan od najboljih igraca svijeta, kloc ga je upropastio, ali ne smije niko u Rafu sumnjat, ee mooji redsi, valja vam s klocem jos 5 godina minimalno deverat, ako ranije ne dodjete tobe i cjepnete ga.
Nevezano za manager, mislim da je Babel imao potencijal da bude jedan od najboljih igraca svijeta, kloc ga je upropastio, ali ne smije niko u Rafu sumnjat, ee mooji redsi, valja vam s klocem jos 5 godina minimalno deverat, ako ranije ne dodjete tobe i cjepnete ga.
- reds_forever
- Kontakt:
belafonte je napisao/la:Citam ove komentare i 90 % navijaca ovdje procjenjuju transfere na osnovu karakteristika igraca u igri Manager. Samo mi nije jasno zasto Babel kao zvijer sa Managera propada pod Rafom, zasto ga ovaj drzi na klupi, tolike pare pljunuo za njega da mu grije klupu, ne vidim da se kritikuje Rafa zbog toga.
ne znam koliko pratis ovu temu,ali tokom citave prosle sezone rafu smo kritikovali zbog babela,jer je i nama dosadilo gledati rieru kako sebicno pokusava sve sam pa upropasti,znamo da je babel talenat i ocekujemo ga u ovoj sezoni,osim ako mu benitez jos ne uzima za zlo olimpijadu...nikada nije ni trebao
ocigledno nisi dovoljno citao temu posebno gerrardove i moje postovebelafonte je napisao/la:Citam ove komentare i 90 % navijaca ovdje procjenjuju transfere na osnovu karakteristika igraca u igri Manager. Samo mi nije jasno zasto Babel kao zvijer sa Managera propada pod Rafom, zasto ga ovaj drzi na klupi, tolike pare pljunuo za njega da mu grije klupu, ne vidim da se kritikuje Rafa zbog toga.
ee svaka cast onda 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A ljudi moji pa na svakoj stranici pise da je Aquilani potpisao za Liverpool
Valjda je logicno da se prvo proda Xabi pa dovede Aquilani odakle pare 

samo ne pise na onoj kojoj vjerujemOTNYS_YNWA je napisao/la:A ljudi moji pa na svakoj stranici pise da je Aquilani potpisao za LiverpoolValjda je logicno da se prvo proda Xabi pa dovede Aquilani odakle pare
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
Steven Defour's agent has confirmed that Liverpool are keen on the Belgian star.
Standard have insisted that they will not be parting company with their prized asset but, Defour feels that is not the case.
"I have an agreement with Standard Liege that I could go to a top club, and Liverpool fit the bill," the 21-year-old is quoted by the English press.
And his agent, Paul Stefani, has confirmed that Liverpool are keen on Defour.
"Steven's name has been mentioned not only at Real Madrid, but also at Liverpool - they are looking at him too," he told the Daily Mail.
"Normally he would stay for another year, but nobody could say no to clubs like those - and Liege would not stand in his way."
Joj da hoce on doc..po meni je bolji i od Aquilanija i Cattermolea...lik je belgijski Gerrard..ko da Gerrarda gledas..uvijek trci..dobar u svim segmentima igre,,od 19 je cini mi se kapiten Standarda
Standard have insisted that they will not be parting company with their prized asset but, Defour feels that is not the case.
"I have an agreement with Standard Liege that I could go to a top club, and Liverpool fit the bill," the 21-year-old is quoted by the English press.
"Steven's name has been mentioned not only at Real Madrid, but also at Liverpool - they are looking at him too," he told the Daily Mail.
"Normally he would stay for another year, but nobody could say no to clubs like those - and Liege would not stand in his way."
Joj da hoce on doc..po meni je bolji i od Aquilanija i Cattermolea...lik je belgijski Gerrard..ko da Gerrarda gledas..uvijek trci..dobar u svim segmentima igre,,od 19 je cini mi se kapiten Standarda
http://liverpool.bosnianforum.com/
extra igrac. mogli bi se dovesti i on i aquilani. o lee cattermoleu i ne razmisljamPhill Jackson je napisao/la:Steven Defour's agent has confirmed that Liverpool are keen on the Belgian star.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.