mirza_rd je napisao/la:komsije cestitke na osvojenim bodovima cak sad se pribojajem da i nas u srijedu nenabiju i prode dalje
Jako tesko prijatelju , jako tesko .
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mirza_rd je napisao/la:komsije cestitke na osvojenim bodovima cak sad se pribojajem da i nas u srijedu nenabiju i prode dalje
harry_90 je napisao/la:Kadeti i juniori Slobode ove nedelje sastaju se sa ekipom Zrinjski.
slani grad je napisao/la:jel dobra ova tabela na ss.ba....mi 5. na njoj![]()
...jos jednom cestitke djeci na pobjedi..igra naravno,nikakva
![]()
sto se vise kuka sve ste bolji.cestitke za vase igrace,vidimo se u srijeduSaltCityAttack je napisao/la:slani grad je napisao/la:jel dobra ova tabela na ss.ba....mi 5. na njoj![]()
![]()
ja ne mogu da vjerujem da smo 5 na tabeli...sa svim problemima u klubu ipak 9 osvojenih bodova je vise nego odlicno
Mislim da je to već Šabović kaparisao .harry_90 je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi .. Sloboda dobila obestecenje za Jaganjca u vrijednosti od 10.000 eura .. Sljedece kolo sa Zrinjskim.
u koliko je sati utakmica kupa u srijedu...interesuje me zbog posla....nadam se da cu stic ako je u 5astra1922 je napisao/la:sto se vise kuka sve ste bolji.cestitke za vase igrace,vidimo se u srijeduSaltCityAttack je napisao/la:slani grad je napisao/la:jel dobra ova tabela na ss.ba....mi 5. na njoj![]()
![]()
ja ne mogu da vjerujem da smo 5 na tabeli...sa svim problemima u klubu ipak 9 osvojenih bodova je vise nego odlicno
harry_90 je napisao/la:Juniori : Zrinjski - Sloboda 0:1
Kadeti : Zrinjski - Sloboda 2:1
Trener kadeta Sadikovic nije prisustvovao danasnjem mecu,jer se nalazi u Velikoj Kladusi na pregovorima sa Krajisnikom !
Daj boze.seven je napisao/la:hoćel neko u Gradačac u srijedu
Trenutno su na 7 mjesto kadeti i juniori u svojim konkurencijamaSaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Juniori : Zrinjski - Sloboda 0:1
Kadeti : Zrinjski - Sloboda 2:1
Trener kadeta Sadikovic nije prisustvovao danasnjem mecu,jer se nalazi u Velikoj Kladusi na pregovorima sa Krajisnikom !
treba dodat da u tim juniorima i kadetima ne igraju danasnji prvotimci koji mogu igrati za njih...mislim tesko ce sad odbraniti titulu bez njih jer sad je premier liga i oni ne igrju zanjih i nema onog doigravanja ko nekad, pa da mogu uletiti samo da odigraju te utakmice...bez obzira i ti momci pruaju odlicne partije... nego kako tabela izgleda u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji?
trebalo bi..seven je napisao/la:hoćel neko u Gradačac u srijedu
Prvo to se ne pita a drugo to se ne priča pogotovo ne na forumu.Fkr.87 je napisao/la:trebalo bi..seven je napisao/la:hoćel neko u Gradačac u srijedu
de ba ne rise, napraviće vam apači sačekušu možda, puno se ta gostovanja preozbiljno shvataju pogotovo u krugu redovne autobuske linijeVolimTz je napisao/la:Prvo to se ne pita a drugo to se ne priča pogotovo ne na forumu.Fkr.87 je napisao/la:trebalo bi..seven je napisao/la:hoćel neko u Gradačac u srijedu
Mozda ne znas da u Gradaccu ima dosta The Monkeysa, a mogu ti Gaucosi Lukavac napraviti zasjedu na petlji. Puno se toga moze desiti. Ako zelis nekog pitat pitaj drugara na fb-u, imas makar jednog koji bi znao taj podatak.seven je napisao/la:de ba ne rise, napraviće vam apači sačekušu možda, puno se ta gostovanja preozbiljno shvataju pogotovo u krugu redovne autobuske linijeVolimTz je napisao/la:Prvo to se ne pita a drugo to se ne priča pogotovo ne na forumu.Fkr.87 je napisao/la: trebalo bi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.