Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Neko zna igrati fudbal, kao npr. Suarez i postigne pogodak, a neko misli da zna, kao npr. Persil pa promaši.AllGunsBlazing je napisao/la:A vidi ovo, Robin je uz tih 18 golova imao i 7 asistencija![]()
![]()
![]()
Faul nad Kellyem nije direktno utjecao na igru, jer Arsenal nije dao gol, tako da greska kao da se i niej desila, a najgore u fubalu je kad sudija pokusa nesto kompenzirati.. Drugo Wenger se ne zali na sudijske odluke u jednom kolu, a da je kolo ili dva prije toga njegov klub profitirao iz sudijskih gresaka.. RvP je zavrsio u klubu njegovih snova, dok Suarez???
![]()
Rizo, sto se prepires sa ovim wannabe-Pajom? Vidis da momak lupa gluposti. Cuj nije greska jer onaj kloc nije dao gol. A da je dao gol, onda bi bila greska, ali jbg 1:0 je i cao. Liverpool je zasluzeno okupao Arsenal i kraj price.Rizah je napisao/la:
Neko zna igrati fudbal, kao npr. Suarez i postigne pogodak, a neko misli da zna, kao npr. Persil pa promaši.
A Suarez nije dao golRizah je napisao/la: Neko zna igrati fudbal, kao npr. Suarez i postigne pogodak, a neko misli da zna, kao npr. Persil pa promaši.
Suarez 2 gola u četiri kola, Arsenal 3 gola u četiri kola.AllGunsBlazing je napisao/la:A Suarez nije dao golRizah je napisao/la: Neko zna igrati fudbal, kao npr. Suarez i postigne pogodak, a neko misli da zna, kao npr. Persil pa promaši.![]()
![]()
Nego sta ono bi kod Stoke Citya??? Ti najavi pobjedu, a ono ni remi..
@Igorbljak O djesi stari kompleksasu nema te nesto na temi Arsenala da bubnes koju glupost..
... Dok je nekima vrhunac da budu nešto iznad zone ispadanja.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da sa Liverpoolom ce se takmiciti za tu Evropsku ligu.. Cuj nije bio njihov dan, sta mislis da ova ekipa Liverpoola moze bolje??? Pobjeda nad povredama unistenim i to tek nakon crvenog kartona i sudijske greske je vrhunac ove ekipe Liverpoola..
Jimmy from the hood je napisao/la: ... Dok je nekima vrhunac da budu nešto iznad zone ispadanja.
Postovi su ti loši kao Arsenalova gol razlika.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da sa Liverpoolom ce se takmiciti za tu Evropsku ligu.. Cuj nije bio njihov dan, sta mislis da ova ekipa Liverpoola moze bolje??? Pobjeda nad povredama unistenim i to tek nakon crvenog kartona i sudijske greske je vrhunac ove ekipe Liverpoola..
Pa o tome cemo raspravljati nesto kasnije, kad dodje vrijeme za to, jer ako Liverpool u tako dobroj formi i sa tako dobrim igracima ne moze pobijediti onako jadan Arsenal, pitanje je koliki je domet kome.. Neko najavljuje svake godien borbu za titulu, pa u 20 godina jednom bio blizu, nekome najavljuju ispadanje iz top4 pa skoro svake godine u borbi za titulu..Jimmy from the hood je napisao/la:... Dok je nekima vrhunac da budu nešto iznad zone ispadanja.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da sa Liverpoolom ce se takmiciti za tu Evropsku ligu.. Cuj nije bio njihov dan, sta mislis da ova ekipa Liverpoola moze bolje??? Pobjeda nad povredama unistenim i to tek nakon crvenog kartona i sudijske greske je vrhunac ove ekipe Liverpoola..
Rizah je napisao/la: Postovi su ti loši kao Arsenalova gol razlika.
Ne znam što se mučiš bespotrebno, četiri kola iza nas a 34 ispred. Ako krene po zlu kupićemo nekog da se popravimo, a Arsenal će dovesti Talala Ben Haima na posudbu.
izgleda samo u belgiji i moze pogadjatiJimmy from the hood je napisao/la:Jovanovic pogodio za Anderlecht. Mislim da se dobro prisjetiti legende sa Anfielda.
Mi cemo Ben Haima i jos levatina dovest i opet biti bolji od vasRizah je napisao/la:Postovi su ti loši kao Arsenalova gol razlika.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da sa Liverpoolom ce se takmiciti za tu Evropsku ligu.. Cuj nije bio njihov dan, sta mislis da ova ekipa Liverpoola moze bolje??? Pobjeda nad povredama unistenim i to tek nakon crvenog kartona i sudijske greske je vrhunac ove ekipe Liverpoola..
Ne znam što se mučiš bespotrebno, četiri kola iza nas a 34 ispred. Ako krene po zlu kupićemo nekog da se popravimo, a Arsenal će dovesti Talala Ben Haima na posudbu.
Limuntos je napisao/la:Mi cemo Ben Haima i jos levatina dovest i opet biti bolji od vasRizah je napisao/la:Postovi su ti loši kao Arsenalova gol razlika.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa da sa Liverpoolom ce se takmiciti za tu Evropsku ligu.. Cuj nije bio njihov dan, sta mislis da ova ekipa Liverpoola moze bolje??? Pobjeda nad povredama unistenim i to tek nakon crvenog kartona i sudijske greske je vrhunac ove ekipe Liverpoola..
Jedino navijaci Liverpoola nakon 4 kola mjere ko je bolji, onaj nece da prica sa ''navijacima'' Cska jer su ispred njih na tabeli, ovaj sd ovo spominjeSenaid L.F.C je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ako bolji znaci u 1 tekmi primit 8 golova i u 4 kola pobijediti jedino Swense minimalno 1:0 i biti na 11 mjestu EPL sa gol razlikom -7(najgorom do sada)slobodno budite nitko vam ne brani
Ne slavim, nisam ja kao neki da cekaju pobjedu 10-15 godina, a osvajanje prvenstva nisu vidjeli ocima svojim, vec se moraju preko nekakvih historijskih programa uciti kako izgleda.. Arsenal fans watch Arsenal Tv,United watch United tv,Chelsea watch Chelsea tv, but why do Liverpool fans watch History Channel???Han!$;Lfc je napisao/la:Ma pustite AllGunsBlazing-a, vidite da slavi prvu pobjedu nad ekipom koja briljira, Swensea, i to kako su došli do pobjedeNaravno da mi navijači Liverpoola ne znamo kako se on osjeća, zaista je teško biti navijač Arsenala u ovom trenutku.
Okano, iskreno mi reci, šta tebe zapravo muči ?AllGunsBlazing je napisao/la:Ne slavim, nisam ja kao neki da cekaju pobjedu 10-15 godina, a osvajanje prvenstva nisu vidjeli ocima svojim, vec se moraju preko nekakvih historijskih programa uciti kako izgleda.. Arsenal fans watch Arsenal Tv,United watch United tv,Chelsea watch Chelsea tv, but why do Liverpool fans watch History Channel???Han!$;Lfc je napisao/la:Ma pustite AllGunsBlazing-a, vidite da slavi prvu pobjedu nad ekipom koja briljira, Swensea, i to kako su došli do pobjedeNaravno da mi navijači Liverpoola ne znamo kako se on osjeća, zaista je teško biti navijač Arsenala u ovom trenutku.
Necu vise pisati ovdje dosadilo mi, sretno u vasem pohodu na titulu![]()
![]()
jesi nas nasmijo,bar smo u zadnjih 10 godina sve zivo osvojili osim premijer lige,gdje vama lp,kup uefa,2 super kupa evrope..pametniji si kad sutisAllGunsBlazing je napisao/la:Ne slavim, nisam ja kao neki da cekaju pobjedu 10-15 godina, a osvajanje prvenstva nisu vidjeli ocima svojim, vec se moraju preko nekakvih historijskih programa uciti kako izgleda.. Arsenal fans watch Arsenal Tv,United watch United tv,Chelsea watch Chelsea tv, but why do Liverpool fans watch History Channel???Han!$;Lfc je napisao/la:Ma pustite AllGunsBlazing-a, vidite da slavi prvu pobjedu nad ekipom koja briljira, Swensea, i to kako su došli do pobjedeNaravno da mi navijači Liverpoola ne znamo kako se on osjeća, zaista je teško biti navijač Arsenala u ovom trenutku.
Necu vise pisati ovdje dosadilo mi, sretno u vasem pohodu na titulu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.