EDIT:
Ebem ti sudija mater neuvazi nam TD ovo, a bio je majkemi... cist TD allahami ovo su nam ukrali evo i ovi kazu

Zato Cutler sad baci za Davisa TD evo im kita

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Zeljovac_1921 je napisao/la:joj sta radimo Colts-ima hahahahahahahah. Bez obzira sto nema Manninga, ubijamo.
34-0
Go Texans!
Taktičar je napisao/la:Ja ću samo brzinski uletiti da kažem da Ravensi totalno dominiraju SteelerseIznenađujuće ali divno
Odoh dalje uživati
![]()
Salty, pratiš li na stattrackeru kako ide sa tvojom fantasy ekipom? Sjećeš li se kad meni neko na draftu napisa da je Urlacher old man walking?
kad_kako je napisao/la:DAAAA BEARS!!!!!
Bravo, bravo!!!!
I ja to isto kontam brate, bas radi Cutlera ...SaltCityAttack je napisao/la:Ejs steta ovo pokvari utkamicu Cutleru... blokira mu covjek loptu i ovja pokupi za TD
... haj nema vezze idemo dalje... samo kazem steta jer je Cutler imao odlicnu utkamicu
Istog sam misljenja ... netreba srati sad, na kraju. 73ca, kriv za faul. Jel ono kraj njega proslo i kad su sekovali Cutlera, prva dva puta?SaltCityAttack je napisao/la:ej ebem ti penalty beze ga pravimo...poceli smo se zezat pravo...hajde ebovas nije gotovo, ali steta odlicno Bell uhvati loptu od Cutlera i otrca, ali ebeni penalty ccccc...mi smo izgleda svatili da je ovo gotovo, ali ima jos 8 minuta ne treba se zezati treba ovo zavrsiti
evo ti rodjak link pa trazibear grylls je napisao/la:**** ga chikago pascu na kladionici zbog njih a ova atlanta napuhali je ko manchester city. Imali ko kakav stream za chargerse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.