Hehe ovaj Sturm pored Dzeke je kepec.Thunderstruck je napisao/la:Vidi se da je bosanska kuća. Nema u cipelama.soccerfan je napisao/la:
) Felix Sturm je juce bio u Manchesteru kod Edina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hehe ovaj Sturm pored Dzeke je kepec.Thunderstruck je napisao/la:Vidi se da je bosanska kuća. Nema u cipelama.soccerfan je napisao/la:
Jadnik, nema sitno da kupi par papi kod Kineza.Thunderstruck je napisao/la:Vidi se da je bosanska kuća. Nema u cipelama.soccerfan je napisao/la:
Nema ni za cilima izgledaharishp je napisao/la:Jadnik, nema sitno da kupi par papi kod Kineza.Thunderstruck je napisao/la:Vidi se da je bosanska kuća. Nema u cipelama.soccerfan je napisao/la:
A sta je sa carapama.Ipak mora Kineze posjetiti.Mont0 je napisao/la:Ma sta ce mu tepih, ima covjek da sebi priusti samocisteci parket
Hari, da ti nisi kinez?harishp je napisao/la:A sta je sa carapama.Ipak mora Kineze posjetiti.Mont0 je napisao/la:Ma sta ce mu tepih, ima covjek da sebi priusti samocisteci parket
pa zar zna češki .. svaka častProbisvjet je napisao/la:Vidi ga sto prica![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pljuvaci da imaju obraza, sad bi se crvenili, pregorili bi im obrazi. Njihova sreca u nesreci je sto nemaju obraza.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jok, ja sam rodjeniMOZAK je napisao/la:Hari, da ti nisi kinez?harishp je napisao/la:A sta je sa carapama.Ipak mora Kineze posjetiti.Mont0 je napisao/la:Ma sta ce mu tepih, ima covjek da sebi priusti samocisteci parket
dobra, dobra, nema štaharishp je napisao/la:Jok, ja sam rodjeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.