Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 11 sep 2011, 13:13

Pa Carra uvijek ostane 1 na 1 sa golmanom pa mu je lahko :mrgreen:

Hvala Majestic na pp, ali sam već bio otišao sa foruma kada si je poslao.

Sedam dana živiš za utakmicu i onda te Begović razočara :mrgreen:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 sep 2011, 13:20

Rizah je napisao/la:Pa Carra uvijek ostane 1 na 1 sa golmanom pa mu je lahko :mrgreen:

Hvala Majestic na pp, ali sam već bio otišao sa foruma kada si je poslao.

Sedam dana živiš za utakmicu i onda te Begović razočara :mrgreen:
mene je najvise razocarao suarez kad je fulio prazan gol u 94. minuti :D
You are someone else I am still right here

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 11 sep 2011, 13:21

fera je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Kviz pitanje: Koji je Englez dao najvise golova Liverpoolu ?
Carra... samo ja ne mogu da vjerujem da vi njega gledate kao nekog ko je nastetio liverpoolu.
Ne gledam ja na njega kao nekog ko je nastetio Liverpoolu, vec ga gledam kao i bilo kojeg drugog igraca.Usao je u godine i trenutno su Agger i Coates bolja rjesenja po meni.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 sep 2011, 13:22

Meni je samo drago što je ova ekipa za razliku od proteklih sezona spremna i može da pruži dobre partije na gostovanjima.Pa onaj jučerašnji meč je fenomenalan u usporedbi sa onim u protekloj sezoni.

I da,ja sam rekao na početku sezone 4.mjesto i jedan od kupova i taman. :D
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 sep 2011, 13:27

Ne možete još govoriti da je Coates bolji od Carre kada čovjeka niste ni vidjeli kakav je...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 11 sep 2011, 13:29

fera je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Kviz pitanje: Koji je Englez dao najvise golova Liverpoolu ?
Carra... samo ja ne mogu da vjerujem da vi njega gledate kao nekog ko je nastetio liverpoolu.
Nije nastetio, nego na njega se vec godinu i kusur ne moze racunati. Pravi greske cesce nego prije, a "greske prije" su mu donijele tu laskavu titulu najboljeg engleskog strijelca protiv Liverpoola. Carra je legenda, meni veoma drag igrac, i volio bih da je on sposoban da bude nama u prvih XI, ali nije.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 sep 2011, 13:34

Odigrali smo dobro ali na nasu nesrecu Stoke je imao covjeka koji je svaki sut uspio da odbrani,naravno nesto se i fulilo ali netreba biti nezadovoljan..Penal se svakom moze desiti,Stoke je odigrao dobro odbranu i imao puno srece i na kraj udosao do 3 boda nezasluzeno al ista je tu je idemo dalje bice bolje ...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 11 sep 2011, 13:54

Carra je do sada kriv za 2/3 gola u sezoni (Protiv Boltona kad mu se odbila lopta od nogu kao od panj, i jucer penal) i to dovoljno govori o tome da svoje iskustvo moze zaboravit jer nas precesto to iskustvo kosta.. Skrtel i Agger su makar opasni po protivnicki gol kada mi imamo prekid al Carra nikad.

Jucerasnja tekma nas je samo spustila na zemjlju i dala nam do znanja da ce bitka za 4to mjesto biti velika..

Meireles jucer asistirao za pogodak, isto kao i Aquilani. Nasi bivsi vezni igraci dobro napreduju (:

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 11 sep 2011, 14:33

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 50610.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 sep 2011, 15:12

Red Assassin je napisao/la:Carra je do sada kriv za 2/3 gola u sezoni (Protiv Boltona kad mu se odbila lopta od nogu kao od panj, i jucer penal) i to dovoljno govori o tome da svoje iskustvo moze zaboravit jer nas precesto to iskustvo kosta.. Skrtel i Agger su makar opasni po protivnicki gol kada mi imamo prekid al Carra nikad.

Jucerasnja tekma nas je samo spustila na zemjlju i dala nam do znanja da ce bitka za 4to mjesto biti velika..

Meireles jucer asistirao za pogodak, isto kao i Aquilani. Nasi bivsi vezni igraci dobro napreduju (:
A po čemu to ?

Pa ni Chelsea se nije proslavio na Britanni,jednostavno manjak sreće/znanja te sudijske odluke u nekim momentima su izbili bod/ove Liverpoolu.
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 sep 2011, 15:16

Borba za 4 mjesto bit ce velika ja bi tu cak dao i najminimalnije sanse Stoku jer i oni i ako daju malo golova primaju malo a i jedna su od najsretnijh ekipa u prvenstvu i nebi me cudilo da negdje do 15 kola budu u konkurenciji za LP a nakon 15 kola ocekujem nijhov postepeni pad u igri
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2011, 17:13

Rizah je napisao/la:
Allgunners, spominješ tamo nekakvog Jacka a u isto vrijeme porediš statistiku Persija i Suareza od prošle sezone i pričaš o igranju od januara do maja, a zaboravljaš da je Suarez nastupio samo 20 minuta protiv Stoka a protiv Cheslija nije ni igrao. Dakle, tebi je uradu kada igrač odigra 160 minuta manje da porediš njihovu statistiku a kada se poredi 270 minuta tebi nije uredu.
Ako se dobro sjecam ti si rekao da Suarez uradi za 10 minuta ono sto Robin uradi za 90, tako da nedostatak vremena ne bi trebao biti problem.. ja sam poredio proslu polusezonu i jednog i drugog, 19 utakmica, 18 golova, 12 utakmica 4 gola, hajd razumijem da je 10 golova, ili tako nesto, ali 4 :lol: :lol: :lol: Uzeo sam i u obzir to da ste govorili kako se savrseno prilagodio... Ti poredis igraca sa 4 utakmice sa igracem koji nije odigrao minute, i kazes nema razlike, hajd da je Jack odigrao 1-2 ali ni jednu i nesto pricas..
edit: koje licemjerstvo Kennya, prosle godine kad je Liverpool Arsenalu uzeo bodove radi sudijske greske nije nista rekao, ove godine kad je Liverpool uzeo bodove Arsenalu radi sudijske greske opet nije nista rekao, a cim se Liverpoolu uzmu bodovi nesto prica :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 11 sep 2011, 18:57

AllGunsBlazing je napisao/la:
Rizah je napisao/la:
Allgunners, spominješ tamo nekakvog Jacka a u isto vrijeme porediš statistiku Persija i Suareza od prošle sezone i pričaš o igranju od januara do maja, a zaboravljaš da je Suarez nastupio samo 20 minuta protiv Stoka a protiv Cheslija nije ni igrao. Dakle, tebi je uradu kada igrač odigra 160 minuta manje da porediš njihovu statistiku a kada se poredi 270 minuta tebi nije uredu.
Ako se dobro sjecam ti si rekao da Suarez uradi za 10 minuta ono sto Robin uradi za 90, tako da nedostatak vremena ne bi trebao biti problem.. ja sam poredio proslu polusezonu i jednog i drugog, 19 utakmica, 18 golova, 12 utakmica 4 gola, hajd razumijem da je 10 golova, ili tako nesto, ali 4 :lol: :lol: :lol: Uzeo sam i u obzir to da ste govorili kako se savrseno prilagodio... Ti poredis igraca sa 4 utakmice sa igracem koji nije odigrao minute, i kazes nema razlike, hajd da je Jack odigrao 1-2 ali ni jednu i nesto pricas..
edit: koje licemjerstvo Kennya, prosle godine kad je Liverpool Arsenalu uzeo bodove radi sudijske greske nije nista rekao, ove godine kad je Liverpool uzeo bodove Arsenalu radi sudijske greske opet nije nista rekao, a cim se Liverpoolu uzmu bodovi nesto prica :lol: :lol:
veze ti nemas...

kakva sudijska greska protiv arsenala ? sta je s tobom :?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 11 sep 2011, 19:00

slika
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 sep 2011, 19:08

bimbrlica je napisao/la:
Rizah je napisao/la:
veze ti nemas...
misli na zaledje Suareza kod 1 gola
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 11 sep 2011, 19:29

[youtube][/youtube]
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 11 sep 2011, 20:21

Jovanovic pogodio za Anderlecht. Mislim da se dobro prisjetiti legende sa Anfielda.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2011, 20:24

bimbrlica je napisao/la: veze ti nemas...

Rece ti momak sta je bilo, to je bio prvi gol i direktno je utjecao na igru, i nije bilo ni rijeci o njemu, ili prosle godine kad ste slavili ono ''fuck off '' ili ''piss off'' sta je vec bilo, ni tad nije bilo rijeci o tome da je Liverpool dao gol u 111. minuti a produzeno 8 ako nije, ugl. 2 minute nakon sto je sudija trebao svirati kraj.. Da ne bude da imam nesto protiv Liverpoola, nemam, jednostavno samo odgovaram na stvari koje je rekao @Rizah i na izjavu Kennya..
Celik!3,2,2.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 sep 2011, 20:37

bimbrlica je napisao/la: veze ti nemas...

Rece ti momak sta je bilo, to je bio prvi gol i direktno je utjecao na igru, i nije bilo ni rijeci o njemu, ili prosle godine kad ste slavili ono ''fuck off '' ili ''piss off'' sta je vec bilo, ni tad nije bilo rijeci o tome da je Liverpool dao gol u 111. minuti a produzeno 8 ako nije, ugl. 2 minute nakon sto je sudija trebao svirati kraj.. Da ne bude da imam nesto protiv Liverpoola, nemam, jednostavno samo odgovaram na stvari koje je rekao @Rizah i na izjavu Kennya..
to je sve bilo pa prosle nemate razloga se svadjati oko toga ovu zadnju tekmu protiv Arsenala sam gledao i znam da je bio offsajd a vecina navijaca liverpoola je priznla da bez tog 1 kola ne bismo pobijedili a ovu drugu tekmu nisam gledao
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 11 sep 2011, 20:38

Kada je Arshavin napravio faul nad Kellyjem koji sudija nije svirao, onda se niste žalili. U sljedećem napadu mi smo naš poklon iskoristili. To je razlika između Suareza i Persila, ovaj prvi zna igrati fudbal, a ovaj drugi misli da zna.
Kada sam rekao da Suarez učini za 10 minuta duplo više nego Persil, mislio sam na njegovih 10 minuta provedenih na terenu i pogodak i silovanje odbrane Arsenala kod prvog gola, a ovaj drugi je upisan samo za zapisničkim stolom da je igrao.
Treće Suarez, 10 utakmica 4 gola i 7 asistencija. To je timski igrač i igrač kakav svaka ekipa želi. Persil je sa druge strane, da nije bilo povreda, sigurno završio u nekom velikom evropskom klubu.
Kao što rekoh, jedan zna igrati fudbala a drugi je tu kao medicinki ekperiment.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.