NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Taktičar
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Taktičar » 10 sep 2011, 19:27

kad_kako je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Ofanzivno jedna od boljih utakmica u zadnjim godinama. Defanzivno i jedna i druga ekipa su bile bezidejne. Mislim da je Brees pogrijesio, sto jos ranije u driveu, nije spike loptu.
Odbrana Packersa je bila daleko bolja samim time da su zaustavili onaj 4. down i onu zadnju akciju Saintsa. Brees je majstorski disponiro vrijeme. I vremenski i prostorno je Saintse u zadnjem driveu doveo u pravo izglednu situaciju.
Reci daleko bolja, a primila 34 boda neide nikako. Obje odbrane nisu mogle meda citavu utakmicu.

Drive je bio odlican, ali sam ipak misljenja, da je trebao spike loptu ranije, a ne tek na 3sec do kraja. Brees uz Payton-a, najbolji u no huddle napadu.
Zaustavili su 2 situacije sa velikim izgledom za TD, tako da nije daleko od istine što rekoh da su bili daleko bolji, ali ne moramo se sada zamarati nijansama riječi. Ja mislim da Brees namjerno nije zaustavljo vrijeme jer nije htio dozvoliti odbrani da se pregrupira pošto ih je u nekoliko prethodnih akcija uspio sasjeći. Ja sam čak mislio da će i u zadnjem driveu bacati. Pošto na onom 4. downu nisu uspjeli poentirati bacanjem bilo je jasno da će u zadnjem driveu na utakmici iz one pozicije igrati konvencionalno i trčati. Ali ja sam razmišljo da će opet ići na faktor iznenađenja i bacati, a možda trčati na 2 point conversionu. Ali to je sada sve samo teorijsko nagađanje.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 11 sep 2011, 14:08

znal ko kakve streamove za vecerasnje utakmice posto ja neam arene?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 18:11

the_packer je napisao/la:znal ko kakve streamove za vecerasnje utakmice posto ja neam arene?

evo druze imas ovdje i naravno nadji tu Americki fudbal i vidi gdje pise live streaming
http://www.livescorehunter.com/Livescor ... otball.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ako ti je lekse evo ti i direktan link da ne trazis :)

http://www.lshunter.tv/other-live-streaming-video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 11 sep 2011, 18:19

sretno bears fan , trebala bi dobra tekma bit

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 18:30

FKS-Falcons je napisao/la:sretno bears fan , trebala bi dobra tekma bit
ako kojim slucajem dobijemo mi cemo imati dobru sezonu onda je obecavajuce :)...pa valja zaustaviti 2 recivera u pm :)...ja znam da nece moci trcati kao i niko do sad, ali eto pass kao i uvjek nasa losa strana
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 19:13

Ovaj OL izgleda sve bolje i bolje :)...Cutleru zaista daju sad vremena da baca :)... tu smo na 24 yarda hajde nadam se da cemo napraviti TD :)

Edit:

Ebiga ovja novi nam reciver vracen anzad haman 7 yardi tako da cemo ipak pogoditi ovaj FG za 3:0 :).... Dobro je nema veze idemo dalje, sad odbranu stisnuti i bice odlicno :)... raduje me ova OL...ebeno dobar offense kod Atlante..pa imas trojicu gdje moras imati dvojicu na njima ebiga. Johns ,White i Gonzalez grrrr

Takticar zato ja imam Goulda u fantasy ekipi :)

Eidt :

Nekako smo i zaustavili Atlantu, ali samo do FG :)...ebiga ne mozes trojicu cuvat nikako jedva :)...ebiga ali ovaj dade FG u pm odakle, ja sam mislio da ce profulat ovo jer ipak velika je bila udaljenost

Bears 3 - 3 Falcons
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 19:38

Taman sam posao reci d ane mozemo nista zaustaviti trcanjem, kad "MACKA" Urlacher pokupi loptu i uze je :)... joj kako se baci na loptu ko reciver :)...bravo majstore uvjek je bio car, a oni anonimusi sto su ga prozivali prije pocetka sezone za njega su uvjek bili i bice mace, bez obzira sto je on u godinama :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 11 sep 2011, 19:41

Sezona cao.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 19:41

TDDDDDDDDDDDDDDD Cutler za Fortea 45 yardi :).... hajmo momci pokazite da ipak grijese oni koji su vma davali male sanse da mozete napraviti playoff bas kao i prosle sezone :).

Forte ima vec 80 reciving yardi :).. doduse nije nista trcao mozda 2 yarda, ali zato nam je najbolji reciver u ekipi :)

edit:

hahahaa opet uzesmo loptu :).... bravo majstoriiiiiii bravoooooooo..jest da nam secondary skripi i d anam baca covjek, ali djaba im tu je nasa odbrana :)

Bears 10 - 3 Falcons

Edit:

Cutlera su doduse vec 2 puta oborili, ali za ovo zadnji put on je kriv, ali ebiga nije bilo nikog otvorenog...ali zaista do sada ima odlicnu utkamicu i kad ima vremena da baci on to radi odlicno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 11 sep 2011, 19:52

Eaglesi vode 14-7 nakon prve četvrtine iako su Ramsi poveli 7-0 zahvaljujući Jacksonu (TD trčanjem od 50-ak yardi :roll: ). Nakon toga odličan drive Vicka od 80-ak yardi i TD pas za Mccoya. Juqua Parker je donio trenutnu prednost zahvaljujući fumble returnu od 60 yardi. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 19:55

Bearsi su sad na red zone :)... nadam se da ce napokon postici taj TD na red zone , jer tu smo zaista lose radili evo zadnjih par sezona.... medjutim opet Cutlera oborise ovo je treci put, ali ebiga OL je ovdje dozvolila ovo :)

Edit:

Joj Hester kako ovo nisi uhvatio :(...pa TD u pm jos mu se odbi od ruku mogli su ljudi uzeti loptu...hajde valjda cemo postici barem FG, kad vec u ovim situaicjama mi ne mozemo postici TD to je za nas haman postlao nemoguce...nas TD kojeg smo postigli bio je 50 yardi jer mi samo takve TD postizemo, a na RED ZONE smo katastrofa

EDIT:

ipak FG Gould za prednost Bearsa od 13-3.... Za sada odlicno i ako smo mogli napraviti 2 TD, ali za ans red zone je postala misterija koja se mora proucavati...jest da smo sad bili blizu TD, ali sta je tu je ipak nismo s eodlucili za 4th down, jer bilo bi previse izgubiti i ova 3 poena

EDIT:

secondary u odbrani ne tako los danas i ako su dozvoljavali da puno Rayan baca svojim reciverima...maloprije su nas izradili uveli 3 recivera i nasi kontali da ce bacat, a Turner nam otrca 20 yardi :)...bez obzira na to Peppers je presjekao jednu loptu gdje su oni izgubili 6 yardi tako da smo se ponovo odbranili i nasa je lopta :)... hajmo do kraja jos makar 3p napraviti i onda otici sa 2td prednosti u drugi dio utakmice sto bi bilo odlicno znajuci da je ansa odbrana ovako dobra

EDIT:
Hester napusti mjesto recivera i prepusti ovo Knoxu :)...kako se lik otvara svaka mu cast majkemi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 20:21

Bravo Roy Williams :)... covjek je dvije uhvatio fenomenalne ... bravooooo... hajmo jedan TD za kraj hajmo momciii... ako nista moze i FG nema veze, ali opet smo na red zone, pa se nadam da cemo napokon dole napraviti taj TD.... ovo nas najvise ebe tu gubimo utkamice, ali sto je najgore desava nam se da gubimo lopte, pa nekako budem sretan i da postignemo FG... ovo nam je 5 put da smo na red zone danas, a tek imamo 13p, za ralziku od Atlante koja je bila jednom na 35 yardi i postigli su taj FG...ne mogu da vjerujem da ne mozemo dole napraviti TD :(... pa ebemu mater sta se ovo desava...pa nedo bog da izgubimo utakmicu u kojoj mi dominiramo i u kojoj smo bili 5 puta u prvom poluvremenu na red zone, neracunajuci onaj TD gdje nismo imali poziciju takvu, jer je Forte primio loptu na 56 yardi od gol line

EDIT:

Joj Davisa u pm :(... cist TD kako Cutler mu baci on nije haman praito ili nije vidjeo od sunca sta li vec ... ipak nismo uspjeli napraviti TD i ponovo FG :).... 16:3

Takticar meni Gould vec 10p napravio u ovoj utkamici :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 20:31

Ovome se nisma nadao da ce ovako i secondary igrati dobro, ali kazem dozvolili smo puno yardi da se baci, jer SP. je raido dobar posao i Gould je dobro ispucavao, ali ebiga ipak Atlanta nije nista napravila...prava je sesta sto Bearsi nemaju i vecu prednost nad Atlantom, jer zaista morao je barem jednom biti TD,a posebno u ovom nasem zadnjem drivu, kad Davis nije pratio loptu koju mu je Cutler bacio.

Sta reci za Cutlera odlican nema sta i covjek baca odlicno kad god ima vremena da baci...oboren je 3 puta jednom je on kriv ili su reciveri koji s enisu otvorili, za druga dva puta to je OL kriva jer nije mogoa izbjeci obaranje...ipak trebam biti zadovoljan prikazanim OL koji su zaist amu davali priliku da baca, koju nije imao prosle sezone

Cutler 16/21 1TD. 0 INT. za 222 yarda...moglo je biti i bolje samo da mu Hester nije jednu ispustio za TD, zatim i jos par situacija gdje reciveri ga nisu razumjeli.... odlicno nema sta idemo u nastavak utkamice sa prednosti od 16-3 sto se nisam nadao, kao i vecina...valja zaustaviti 3 vrsna recivera odnosno 2 recivera i jednog TE :)...ako ovo zaustavimo do kraja treba biti opstimistican u nastavku sezone :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 sep 2011, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 11 sep 2011, 20:35

coltsi leš a i titansi me neugodno iznenađuju... ostalo sve prema očekivanjima...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 20:39

the_packer je napisao/la:coltsi leš a i titansi me neugodno iznenađuju... ostalo sve prema očekivanjima...
brate pa Bearsi bas i nisu prema ocekivanjima :...mozda jest rezultat, ali ne i ovako dobra odbrana secondariy def...ja sam mislio da ce ovi napraviti mnogo vise u napadu...kazem jednom su bili na 35 yardi i odatle su postigli FG... samo hajde da se nastavi ovako bice dobro
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 11 sep 2011, 20:43

ja još juče na sistemu na bearse stavio keca. nisu se jos falconsi opravili od one duse sto smo im dali na kraju prosle sezone a oni su ionako home field tim. al evo u fiksu me zeza broj poena browns - bengals. stavio manje od 36 a vec 27. il je ovaj Dalton lud il je odbrana u brownsa leš...

edit: moram dodat i za ove steelerse. izgleda da im odbrana ipak stari... ravensi ih gaze...
Zadnja izmjena: the_packer, dana/u 11 sep 2011, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 sep 2011, 20:46

Imaju li Chiefsi šanse za pobjedu protiv Billsa. Zaostaju 20-7 na poluvremenu, sve mi ostalo na listiću dobro ide, čekao bi još PSG i Serenu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 20:47

Kako nam sad Turner otrca ebeno :)... samo spor je jer njega Jennings stize brate i obori ga a vec je prosao ja mislio TD :)...Jennings ga brzi ebiga onda :)

Ebiga 3down 10 yardi i ljudi nam uzese 1st down :(...valjda cemo se sad odbraniti oni su po prvi put na nasih 20 yardi danas
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 sep 2011, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 11 sep 2011, 20:48

Ted Mosby je napisao/la:Imaju li Chiefsi šanse za pobjedu protiv Billsa. Zaostaju 20-7 na poluvremenu, sve mi ostalo na listiću dobro ide, čekao bi još PSG i Serenu
care slaba nafaka. ja sam tu igro na bufalo jer sa chiefsima nesto nije uredu. oni su imali jedan td pas u 4 utakmice predsezone. ali ipak u nfl se nikad ne zna...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 sep 2011, 20:50

to je ta odbrana :)... odbranismo se , ali uzet ce Atlanta FG tako da ce sad smanjiti rezultat na 16:6

Edit:
sta je ovo koji klinac kad god na kick off mi penalty pravimo i vracamo se...vec peti put evo...ebiga sami sebe ebemo evo do sada citavo vrijeme sa ovim, ali na svu srecu nije puno uticalo na igru
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.