Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
stvarno ne znam kako ovaj kloc ima prednost ispred cocalica
Mi normalni smo vidjeli i svi sportski novinari i strucnjaci ono što ti nisi.DRHAUSE je napisao/la:Ti si vidio nešto a ja vidim da ti slabo vidiš .Lik je okretan ko pokvaren tramvaj na Iliđzi.ZOI84 je napisao/la:bas nas briga šta su oni skontali ,mi smo vidjeli da je fantasticno odigrao za reprezentaciju,ponavljam FANTASTICNODRHAUSE je napisao/la:Evo skontali su i u SPARTAKU kakav je ovo šarlatan i fudbalski neznalica pa u zadnje vrijeme bira između klupe i trbina .Rekao je doktor da če ovaj propasti ko asfalt u Sarajevu.
Jel tebi Cocalić dođe nešto u rodu?! Pa gdje god da si pisao, spominješ Cocalića...hege je napisao/la:stvarno ne znam kako ovaj kloc ima prednost ispred cocalica

Čelik Zenica 1945
cocalic je za ovog licno essien,pa ovaj zahirovic ne igra u najgorem klubu ruske ligeNimla_RZ je napisao/la:Jel tebi Cocalić dođe nešto u rodu?! Pa gdje god da si pisao, spominješ Cocalića...hege je napisao/la:stvarno ne znam kako ovaj kloc ima prednost ispred cocalica
Da, al za reprezentaciju u ove tri utakmice je bio odličan... To što tebi smeta, što ne guraju tvog Cocalića, to je tvoj problem!hege je napisao/la: cocalic je za ovog licno essien,pa ovaj zahirovic ne igra u najgorem klubu ruske lige
Čelik Zenica 1945
eto neka zove i dragana blatnjaka hahaha cuj odlican bio najgori na terenu,ps cocalic mi nije nista licno vec je samo dobar fudbalerNimla_RZ je napisao/la:Da, al za reprezentaciju u ove tri utakmice je bio odličan... To što tebi smeta, što ne guraju tvog Cocalića, to je tvoj problem!hege je napisao/la: cocalic je za ovog licno essien,pa ovaj zahirovic ne igra u najgorem klubu ruske lige
- BH Patriot
- Kontakt:
@Hege
Ne mogu vjerovati koji si ti "hejter", koji god sam pročitao post "blatiš" naše nogometaše. Mislim koji ti je qrac, ako ne možeš fino diskutovati odlazi sa foruma, jer sa ovakvim postovima nisi dobrodošao !
Ne mogu vjerovati koji si ti "hejter", koji god sam pročitao post "blatiš" naše nogometaše. Mislim koji ti je qrac, ako ne možeš fino diskutovati odlazi sa foruma, jer sa ovakvim postovima nisi dobrodošao !
Livin' La Vida Loca ;)
ej burazeru, cuvaj zivceBH Patriot je napisao/la:@Hege
Kad si clan jednog foruma trebao bi da kroz citanje postova skontas ko je vrijedan razgovora a ko je forumska budala prije nego li pocnes voditi rasprave.
Odgovarati na postove ovog klauna je smijesno i trosenje vremena, tastature i zivaca.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Čovjek samo iznosi istinu , Zahirović je jedan naj običniji kloc.BH Patriot je napisao/la:@Hege

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znamo ko je jos bio kloc, a sta je sad, a ovaj momak moze isto postici kao i navedeni, samo mu treba utakmica..
Celik!3,2,2.
Ovaj može samo nazad u Čelik nigdje više .AllGunsBlazing je napisao/la:Znamo ko je jos bio kloc, a sta je sad, a ovaj momak moze isto postici kao i navedeni, samo mu treba utakmica..

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
rezerva u nelcniku a pricaju o njemu ko da je gattuso hahahahahahahha
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
iz ugla reprezentacije, ovo pomalo djeluje zabrinjavajuce, igrac koji je saasvim solidno se predstavio u dresu reprezentacije izgubio mjesto u klubu, ma da je meni malo cudno da je mjesto u klubu izgubio nakon utakmice protiv grcke!??
Volim te Bosno!!!
hege aka Jacky09 aka milion nickova koji pljuju po bh. reprezentativcima je trajno banovan.
Ovaj klub je samo odskočna daska.xavi26 je napisao/la:iz ugla reprezentacije, ovo pomalo djeluje zabrinjavajuce, igrac koji je saasvim solidno se predstavio u dresu reprezentacije izgubio mjesto u klubu, ma da je meni malo cudno da je mjesto u klubu izgubio nakon utakmice protiv grcke!??
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije realno ocekivati da neko ko ode direkt iz nase lige bude svo vrijeme standardan vec u prvoj sezoni u tako jakoj ligi kao sto je ruska.
Jbga, nadamo se da ce Zaha ubrzo ponovo zaigrati u prvoj ekipi , i onda sto prije se nabiti nogom iz iste , za njegovo dobro 

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Dečko ima 21. godinu, praktično je tek počeo profesionalnu karijeru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BH Patriot
- Kontakt:
Upravo to, mnogi forumaši od njega već očekuju da zaigra za Real Madrid. Polako, doći će vrijeme i za Lige 5 Zaha ima talenta i vjerujem da će ga pozitivno iskoristiti.Virtu4l je napisao/la:Dečko ima 21. godinu, praktično je tek počeo profesionalnu karijeru.

Livin' La Vida Loca ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.