Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
zgembo89
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:zgembo89 je napisao/la:Treba nam vezni desni ofanzivni i napadac ne mogu da shvatim Zec i Ibricic pa i Stilic da dosad nisu impresionirali u dresu repke,a imali su bezbroj sansi..Trebali smo na vrijeme regrutovati nekog mladog igraca kao Zahirovica
Stevanovic

Baš je Štilić imao bezbroj šansi da se dokaže, odigrao poluvrijeme protiv Bjelorusije i maximalno 15 minuta u ostalim utakmicama u kojima je dobivao "priliku".
Kvalitet se vidi odma ne treba odigrat 10 citavih utakmica pa da se pokaze..

-
D€LUX
-
Kontakt:
Imaa jedan mali skoro otisao u Dinamo zagreb , radi se o Ademu Hozdicu , iz TOSK-a (Tešanj) otisao koliko sam cuo radi se o veznom igracu kreatoru igre sjajan pas , ekstreman sut ... eh sad neznam mozda neko ko je gledao malog zna nesto vise , ajd fino ako nece PL klubovi ( Zeljo , Olimpic , Sa) ima ko hoce .. zalosno da svi nasi talenti odma idu vani ako hoce napravit nesto vise

>>No body likes us but we dont care<<
-
hege
-
Kontakt:
D€LUX je napisao/la:Imaa jedan mali skoro otisao u Dinamo zagreb , radi se o Ademu Hozdicu , iz TOSK-a (Tešanj) otisao koliko sam cuo radi se o veznom igracu kreatoru igre sjajan pas , ekstreman sut ... eh sad neznam mozda neko ko je gledao malog zna nesto vise , ajd fino ako nece PL klubovi ( Zeljo , Olimpic , Sa) ima ko hoce .. zalosno da svi nasi talenti odma idu vani ako hoce napravit nesto vise

sta ce u zelji,sarajevu pa da odu sa 23-24 godine u mersin i slicne klubove,nego neka se hvataju hrvatske,cesce,poljske,srpske lige ako zele nesto napraviti.zalosno ali je tako.
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 sep 2011, 13:28
Definitivno je Seferovic trebao dobiti poziv od Jagodica ili od Susica (ako vise ne moze igrati za BiH U21).
Definitivno se moraju Susic i njegovi saradnici aktivno baciti u potragu za nekim dobrim napadacem. Muslimovic u zadnje vrijeme nije u formi i nema klub a Zec se nije bas najbolje pokazao u utakmici protiv Grcke, a ni u ono malo utakmice protiv Bjelorusije.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
-
bagrcavi
-
Kontakt:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Definitivno je Seferovic trebao dobiti poziv od Jagodica ili od Susica (ako vise ne moze igrati za BiH U21).
Definitivno se moraju Susic i njegovi saradnici aktivno baciti u potragu za nekim dobrim napadacem. Muslimovic u zadnje vrijeme nije u formi i nema klub a Zec se nije bas najbolje pokazao u utakmici protiv Grcke, a ni u ono malo utakmice protiv Bjelorusije.
Treba zvati Đurića iz Italije, ili Mahmutovića iz Teplica.A što se tiče u21 pozvati Čajića,Bičakčića kad se oporavi, i mladog Hajrovića.Ima puno tih talenata u inostranstvu samo treba malo scouting popraviti

DRUG NEBI TI PUNCA
-
hege
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Definitivno je Seferovic trebao dobiti poziv od Jagodica ili od Susica (ako vise ne moze igrati za BiH U21).
Treba zvati Đurića iz Italije, ili Mahmutovića iz Teplica.A što se tiče u21 pozvati Čajića,Bičakčića kad se oporavi, i mladog Hajrovića.Ima puno tih talenata u inostranstvu samo treba malo scouting popraviti

taj đurić samo leta po posudbama u 3. i 4. ligu i zabija svaki 20 meceva,nista od njega.
mahmutovic 25 godina jos igra u teplicama dosta za mene,bicakic jednom igrao za stutgart katastrofalno bio kriv za 3-4 gola,od cajica bi moglo biti nesto
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 10 sep 2011, 14:06
hege je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:ne_znam_ko_sam je napisao/la:Definitivno je Seferovic trebao dobiti poziv od Jagodica ili od Susica (ako vise ne moze igrati za BiH U21).

taj đurić samo leta po posudbama u 3. i 4. ligu i zabija svaki 20 meceva,nista od njega.
mahmutovic 25 godina jos igra u teplicama dosta za mene,
bicakic jednom igrao za stutgart katastrofalno bio kriv za 3-4 gola,od cajica bi moglo biti nesto
Slazem se da je odigrao katastrofalno. Samo treba malo ovako u pricu ubaciti da je to bila utakmica protiv Bayerna, da je igrao na neprirodnoj poziciji - desnog beka i da je imao zadatak da cuva Riberya. To onako samo da se zna protiv koga je on to "jednom" igrao...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 10 sep 2011, 14:23
Bicakcic je kratko pred povredu dobro odigrao, i da se bas na toj utakmici nije povredio igrao bi i dalje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
STEVIE
-
Kontakt:
na SVT dokumentarac o onome tankovicu sto je otisao u fulham, mozda i bude nesto od njega..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
Seferović zabio za Xamax, 66 minuta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
Strauss
-
Kontakt:
-
TKC
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Seferović zabio za Xamax, 66 minuta.
imas li video highlights:?
-
nihco
ima li dobar link za hasadica i viscu ,istanbul-galata?
Sent from my Commodore 64
-
TKC
-
Kontakt:
nije valjda sehic postao backup za onog Hakan Balta..?
-
santos
-
Kontakt:
TKC je napisao/la:nije valjda sehic postao backup za onog Hakan Balta..?
jeste
-
DRHAUSE
-
Kontakt:
Fenomenalan Hasagić , Višća borben i opasan.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
-
DRHAUSE
-
Kontakt:
santos je napisao/la:TKC je napisao/la:nije valjda sehic postao backup za onog Hakan Balta..?
jeste
Bolji je Šeha od onog hadalja valjda če to shvatiti i u Mersinu.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House