Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BH Patriot
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Može li mi tko reći kakav je naš Miralem bio u prvom poluvremenu? Nisam bio u mogućnosti da gledam radi obaveza pa može li mi tko reći tko je na terenu dominantniji i ima više šansi?
Hvala unaprijed .
Hvala unaprijed .
Livin' La Vida Loca ;)
evo rekli su tiBH Patriot je napisao/la:Može li mi tko reći kakav je naš Miralem bio u prvom poluvremenu? Nisam bio u mogućnosti da gledam radi obaveza pa može li mi tko reći tko je na terenu dominantniji i ima više šansi?
Hvala unaprijed .
katastrofa
dobar
pa biraj
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- tyler durden
- Kontakt:
realno Pjana - solidan u prvom nastupu!
mislim da bi Roma puno bolje funkcionisala da nema ovog Tottija,svaka lopta mora njega dotaknut i sve on mora.Sto mi je prilicno arogantno i iritantno
Pjana igra malo povucenije sto mi je isto malo cudno,al et,nije los za sada.
Kad se uigraju ,Roma ce biti jaka ekipa,ali trebace im dobrih 5-10 kola da dode ova ekipa do izrazaja.

mislim da bi Roma puno bolje funkcionisala da nema ovog Tottija,svaka lopta mora njega dotaknut i sve on mora.Sto mi je prilicno arogantno i iritantno

Pjana igra malo povucenije sto mi je isto malo cudno,al et,nije los za sada.
Kad se uigraju ,Roma ce biti jaka ekipa,ali trebace im dobrih 5-10 kola da dode ova ekipa do izrazaja.

- BH Patriot
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ides dole gdje pise soccer-futbol
Roma - cagliari
i onda pocece
BH Patriot je napisao/la:Dakle, Totti je novi Tevez.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Po komentarima izgleda il je crno ili bjelo.
Pjana trzi sebe u ekipi, trazi povrsinu al nije je lako naci pored ovih par starih Romaaa u sredini. Cini mi se do sada Roma pravo tanka u spicu nema ko dati gola e tu je Pjanina najveca sansa imao je par puta dobre tendencije razmjene pasova sa Bojanom. Nece ovdje biti problema za Pjanu naci ce sibi nish u ekipi. Samo sta mi pada na pamet da igra puno rezerviranije u timu nego u repci . Nema klizecih i to , cuva se. Veoma veoma pametno !!!!!!!
Pjana trzi sebe u ekipi, trazi povrsinu al nije je lako naci pored ovih par starih Romaaa u sredini. Cini mi se do sada Roma pravo tanka u spicu nema ko dati gola e tu je Pjanina najveca sansa imao je par puta dobre tendencije razmjene pasova sa Bojanom. Nece ovdje biti problema za Pjanu naci ce sibi nish u ekipi. Samo sta mi pada na pamet da igra puno rezerviranije u timu nego u repci . Nema klizecih i to , cuva se. Veoma veoma pametno !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- BH Patriot
- Kontakt:
Roma je u drugo poluvrijeme ušla mnogo bolje, tačnije Cagliari nije prešao centra. Nadam se da će pasti i taj pogodak što zbog Miralema, ali i tiketa. 
Izlaskom Tottija igra bi se još više ubrzala, vidno usporava igru !

Izlaskom Tottija igra bi se još više ubrzala, vidno usporava igru !
Livin' La Vida Loca ;)
Za Teveza su i Englezi skontalki ono što i mi, pa to smo vidjeli i na onim karikaturama, a Toti se prije Pjaninog dolaska poceo svadati, vjerovatno zbog ovog što i mi vidimoBH Patriot je napisao/la:Dakle, Totti je novi Tevez.
Totti Tevez a DeRosi Silva ...BH Patriot je napisao/la:Dakle, Totti je novi Tevez.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pa Bojankimbo je napisao/la:Totti Tevez a DeRosi Silva ...BH Patriot je napisao/la:Dakle, Totti je novi Tevez.samo jos moramo naci Kolarova i Johnsona
- BH Patriot
- Kontakt:
I kao što sam očekivao, ako Roma nije iskoristila šanse onda će "slabiji" u ovom meču. Potpuno nezasluženo, ali šta je tu je. Predstoji težak nastavak i uz to karton sada dobio krilni igrač Jose Angel. 

Livin' La Vida Loca ;)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koja dobrodošlica za Miralema od strane defanzivaca Cagliarija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sto ih ukopa ovaj Angel za sekund. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
neda Toti pjani da osuta slobodni 

koji je ovaj totti idiot, isto ko da je Totti=Roma
previše uzima sebi za pravo, već treći put ga moli Pjanke da izvede slobodni, ovaj svinja

previše uzima sebi za pravo, već treći put ga moli Pjanke da izvede slobodni, ovaj svinja
Nil Satis Nisi Optimum
Pa zna se neki red. Totti odlicno izvodi slobodne, plus sto je kapiten i alfa i omega Rome. Ne moze Pjanic nista izvodit dok je Totti na terenu.Number1 je napisao/la:koji je ovaj totti idiot, isto ko da je Totti=Roma![]()
![]()
ama nek je osnovo romu, ako vidi da ga neće, treba prepustit malo, ako je kapiten treba razmišljati za dobrobit ekipe, svaka ide na njega, iako učestalo griješiCartman je napisao/la:Pa zna se neki red. Totti odlicno izvodi slobodne, plus sto je kapiten i alfa i omega Rome. Ne moze Pjanic nista izvodit dok je Totti na terenu.Number1 je napisao/la:koji je ovaj totti idiot, isto ko da je Totti=Roma![]()
![]()
Nil Satis Nisi Optimum
Uh koji pas Pjanica za Boriella, ali ovaj kloc ima primanje lopte na nivou zida.