Amar Osim najuspješniji je trener Željezničara u njegovoj historiji. Osvojio je ukupno 6 trofeja a ekipu je vodio ukupno 214 puta u zvaničnim utakmicama. Ostvario je ukupno 124 pobjede, 47 remija i 43 poraza.
pročitajte malo ovaj članak, vi koji mislite da Amar treba da ode (nedo Bog).
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Protiv Zvijezde vraca se, nadam se, Smajic i Adilovic. Mog'o bi Amar malo i Drakula probati ...nadam se da ce Jamak igrat ... Mozda je dobra tekma u zenici bila samo slucajnost.
THC je napisao/la:Ma ljudi samo sabura kako vrijeme bude odmicalo bit će bolje...
Željo je igr'o 4 utakmice u gostima (Široki,travnik,,olimpik,čelik)
Sarajevo je igralo 4 utakmice kući (sloboda,čelik,velež,kozara)
Borac je 3 utakmice igrao na strani (kozara,široki,travnik)
Realno pogledajte naš raspored i raspored ova 2 konkurenta...
Iako su svi otpisali Željezničar, opet se očekuje plavo proljeće !!!
Ovo po meni nije gostovanje a osim Širokog sa ovih gostovanja se moralo vracati sa bodom/vima.
nime_tm87 je napisao/la:Protiv Zvijezde vraca se, nadam se, Smajic i Adilovic. Mog'o bi Amar malo i Drakula probati ...nadam se da ce Jamak igrat ... Mozda je dobra tekma u zenici bila samo slucajnost.
nime_tm87 je napisao/la:Protiv Zvijezde vraca se, nadam se, Smajic i Adilovic. Mog'o bi Amar malo i Drakula probati ...nadam se da ce Jamak igrat ... Mozda je dobra tekma u zenici bila samo slucajnost.
OTPIŠI ADILOVICA!
ON NI ZA FAMOS NE MOZE IGRAT!
e ti znas za sta moze igrat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Visca igrao 65 minuta u pobjedi Istanbulspora nad Galatom,svaka cast!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kako ide pjesma naša, mislim drugi dio pjesme, prvi ide ovako
ti si moja prva ljubav, ti si moja zakletva, tebe volim srcem cijelim, volim te ja ko nikoga, kako ide dalje, jel zna neko ?
Hajde sad vi mene ubjedite u nesto.Dakle prije 2 godine govorilo se o evropskom Zelji.To podrazumjeva jakog Zelju koji ce igrat evropsku ligu.Dakle prosle su te 2 sezone uzela se titula i kup.Super.Ali sta je problem.Zeljo umjesto da ide naprjed kada je osvojio titulu on ide nazad.Dakle titula,pa gubis titulu ali uzimas kup ali to je ipak nesto manje i sad pocetak sezone ne obecava nista extra.Sta to znaci.Znaci da su obecanja lazna i da mi umjesto nakon titule idemo ka tom evropskom Zelji mi postajemo slabija ekipa.Dakle mi smo trenutno kao tim losiji nego prije 2 godine umjesto da budemo bolji.Zasto je to tako pa zato jer nemamo vise igraca tipa Bekrica a trenutno imamo samo jednog kvalitetnog igraca Zebu.Mi nemamo bekova,nemamo golmana nemamo spica.Kako vi onda molim vas mislite sa ovim stvoriti evropskog Zelju.
Alipasino je napisao/la:Hajde sad vi mene ubjedite u nesto.Dakle prije 2 godine govorilo se o evropskom Zelji.To podrazumjeva jakog Zelju koji ce igrat evropsku ligu.Dakle prosle su te 2 sezone uzela se titula i kup.Super.Ali sta je problem.Zeljo umjesto da ide naprjed kada je osvojio titulu on ide nazad.Dakle titula,pa gubis titulu ali uzimas kup ali to je ipak nesto manje i sad pocetak sezone ne obecava nista extra.Sta to znaci.Znaci da su obecanja lazna i da mi umjesto nakon titule idemo ka tom evropskom Zelji mi postajemo slabija ekipa.Dakle mi smo trenutno kao tim losiji nego prije 2 godine umjesto da budemo bolji.Zasto je to tako pa zato jer nemamo vise igraca tipa Bekrica a trenutno imamo samo jednog kvalitetnog igraca Zebu.Mi nemamo bekova,nemamo golmana nemamo spica.Kako vi onda molim vas mislite sa ovim stvoriti evropskog Zelju.
ja bih stvarno diskutovo sa tobom da si ti pregledo ijednu utakmicu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...