NK Troglav 1918 Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la badblueboylivno » 10 sep 2011, 19:17

Pobjeda protiv Klisa od 4-1. Dva gola Semrena, po jedan Kaića i Krivića.

Troglav očekivano bio bolji, u prvih 10ak minuta dva gola, onda malo stali. Primili gol iz jedine šanse gostiju. Pogodili su naši momci dvije prečke, a i gostujući golman se iskazao skupivši desetak obrana, od kojih su 4-5 bile bravure. :D

Sve u svemu, moglo je bolje, da su pružili malo jači effort bila bi pobjeda s većom razlikom nego protiv Sloge, ali s obzirom da nam je nedostajala nekolicina igrača, među njima i prvi topnik kluba (do danas) Boško Peraica, dobro je.

Utakmicu je gledalo 200-tinjak navijača.
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 10 sep 2011, 19:28

badblueboylivno je napisao/la:Pobjeda protiv Klisa od 4-1. Dva gola Semrena, po jedan Kaića i Krivića.

Troglav očekivano bio bolji, u prvih 10ak minuta dva gola, onda malo stali. Primili gol iz jedine šanse gostiju. Pogodili su naši momci dvije prečke, a i gostujući golman se iskazao skupivši desetak obrana, od kojih su 4-5 bile bravure. :D

Sve u svemu, moglo je bolje, da su pružili malo jači effort bila bi pobjeda s većom razlikom nego protiv Sloge, ali s obzirom da nam je nedostajala nekolicina igrača, među njima i prvi topnik kluba (do danas) Boško Peraica, dobro je.

Utakmicu je gledalo 200-tinjak navijača.
Cestitke!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 sep 2011, 20:05

Hvala.

Nestrpljivo vas čekamo. ;)
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 10 sep 2011, 22:09

badblueboylivno je napisao/la:Hvala.

Nestrpljivo vas čekamo. ;)
Ma mozete vi nas i dobit, nista to ne znaci, mi u 2. dijelu imamo najbolji raspored i ocekujemo setnju ligom... :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 sep 2011, 22:11

A vidjet ćemo. Naravno, ne govorim ni ja da smo prvaci ako pobijedimo u subotu.

Nego, kako ste vi odigrali?
Hayley <3

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 10 sep 2011, 22:33

badblueboylivno je napisao/la:A vidjet ćemo. Naravno, ne govorim ni ja da smo prvaci ako pobijedimo u subotu.

Nego, kako ste vi odigrali?
Sutra :)

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 sep 2011, 02:36

badblueboylivno je napisao/la:A vidjet ćemo. Naravno, ne govorim ni ja da smo prvaci ako pobijedimo u subotu.
I da nas pobjedite,Brotnjo će ostati na 1. mjestu jer vi nećete dobiti u Uskoplju protiv Sloge u 5. kolu,a Brotnjo će dobiti Klis pa će biti razlika 4 boda u slučaju remija ili 5 bodova u slučaju pobjede Sloge.Možete nas pobjediti i doći na 1 boda ako bude nerješeno protiv Sloge ili na 2 ako izgubite.To je vaš doseg,jer Brotnjo više neće ispuštati prvo mjesto do kraja prvenstva.Lijepo vam kažemo da ćemo se prošetati ligom. :D
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 sep 2011, 08:27

Gospon,Vi će te nas gledati u leđa ako bog da za dva kola i mislim da će te to dugo raditi,a Vaša je prednost u ovoj ligi što Vaša uprava ništa ne prepušta slučaju u odnosu na našu koja sa nogometom ima malo zajedničkog i mislida se prvenstvo osvaja igrom na terenu te smatram da ste tu u prednosti nad nama i to debeloj,a pšosebno bih istakao da Vi Hercegovci će te naći između sebe zajednički jezik a mi ovamo gledamo kako jedni druge da povalimo.Sretno i jednima i drugima i da neizvjesnost traje što duže.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 11 sep 2011, 10:46

plavobijeli je napisao/la:Gospon,Vi će te nas gledati u leđa ako bog da za dva kola i mislim da će te to dugo raditi,a Vaša je prednost u ovoj ligi što Vaša uprava ništa ne prepušta slučaju u odnosu na našu koja sa nogometom ima malo zajedničkog i mislida se prvenstvo osvaja igrom na terenu te smatram da ste tu u prednosti nad nama i to debeloj,a pšosebno bih istakao da Vi Hercegovci će te naći između sebe zajednički jezik a mi ovamo gledamo kako jedni druge da povalimo.Sretno i jednima i drugima i da neizvjesnost traje što duže.
Troglav nema šanse da pobjedi u Uskoplju,pa ne šanse da mi vama gledamo u leđa.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 sep 2011, 13:40

Pazi ti malo što i kako pišeš. Previše si arogantan i umišljen po pitanju kvalitete Brotnja i (ne)kvalitete Troglava.
Hayley <3

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 11 sep 2011, 14:27

Nemoj ga bolan prekucali su oni i Premier Ligu nije im ni u HNL-u Dinamo ravan kao ni u Srbiji Partizan,da ne spominjem druge. :roll:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 11 sep 2011, 19:43

plavobijeli je napisao/la:Gospon,Vi će te nas gledati u leđa ako bog da za dva kola i mislim da će te to dugo raditi,a Vaša je prednost u ovoj ligi što Vaša uprava ništa ne prepušta slučaju u odnosu na našu koja sa nogometom ima malo zajedničkog i mislida se prvenstvo osvaja igrom na terenu te smatram da ste tu u prednosti nad nama i to debeloj,a pšosebno bih istakao da Vi Hercegovci će te naći između sebe zajednički jezik a mi ovamo gledamo kako jedni druge da povalimo.Sretno i jednima i drugima i da neizvjesnost traje što duže.
X

Igman, Čapljina, Branitelj niko nije ušao zbog igre ;) možda je branitelj najviše zaslužio ;)

U idućem kolu očekujem pobjedu Troglava od 2:3 ili tako nešto 8-)
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2011, 12:29

Sutra gostovanje u Uskoplju. Bit će teško, ali očekujem donošenje sva tri boda. :)
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 17 sep 2011, 14:44

badblueboylivno je napisao/la:Sutra gostovanje u Uskoplju. Bit će teško, ali očekujem donošenje sva tri boda. :)
Jedino ako se platili :lol: .

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 sep 2011, 15:02

Jesmo, platili smo... klub koji se bori za financijski opstanak, koji nije isplatio igračima tri plaće, kojemu je glavni i primarni cilj financijska konsolidacija je odlučio trošiti novac koji nema na kupnju utakmice, i to plaćanjem klubu kojem novac sa strane nije potreban.

Lijepo si to zaključio. Koliko vaši igrači traže za utakmicu, da ih kupimo za sljedeće kolo?
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2011, 17:27

Sloga - Troglav 2-0, poluvrijeme.
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 sep 2011, 17:36

badblueboylivno je napisao/la:Sloga - Troglav 2-0, poluvrijeme.
U subotu riješavamo prvenstvo u Livnu :D .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 sep 2011, 17:39

Da se ne svadjate bezveze, nije uopce stvar toliko o kvaliteti, nekvaliteti, nego je stvar o spremnosti ulaska u visi ranga, odnosno novca i mogucnosti. Moglo je Jedinstvo dosad, Capljina, itd., ali, nisu htjeli. Nije ni GOŠK htio, pa na kraju su ipak domogli se potrebnih sredstava.
...Život za Široki...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 sep 2011, 17:46

Da, slažem se. Iz naše Uprave stižu oprečne informacije, jedan dan je važna konsolidacija - situacija je stvarno teška, tri se plaće igračima nisu isplatile, nema sponzora... drugi dan se jave da žele odmah u Prvu ligu. :D

Jeb'iga, ako se uđe gore, uđe, ako ne, ne. Meni osobno nije problem čekati. Ali sigurno se neću svađati ovdje i kmečati da je prvenstvo riješeno kad Brotnjo prvu utakmicu prospe bodove.
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 sep 2011, 18:13

badblueboylivno je napisao/la:Da, slažem se. Iz naše Uprave stižu oprečne informacije, jedan dan je važna konsolidacija - situacija je stvarno teška, tri se plaće igračima nisu isplatile, nema sponzora... drugi dan se jave da žele odmah u Prvu ligu. :D

Jeb'iga, ako se uđe gore, uđe, ako ne, ne. Meni osobno nije problem čekati. Ali sigurno se neću svađati ovdje i kmečati da je prvenstvo riješeno kad Brotnjo prvu utakmicu prospe bodove.
Naša uprava je izabrana u 5. mjesecu,odmah su našli sponzore,odmah su najavljene ambicije ulaska u viši rang.Tu je najveća razlika,jer se vidi da je vaša uprava nesposobna po pitanju pronalaska sponzora ;) .

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.