Hvala Majestic na pp, ali sam već bio otišao sa foruma kada si je poslao.
Sedam dana živiš za utakmicu i onda te Begović razočara

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
mene je najvise razocarao suarez kad je fulio prazan gol u 94. minutiRizah je napisao/la:Pa Carra uvijek ostane 1 na 1 sa golmanom pa mu je lahko![]()
Hvala Majestic na pp, ali sam već bio otišao sa foruma kada si je poslao.
Sedam dana živiš za utakmicu i onda te Begović razočara
Ne gledam ja na njega kao nekog ko je nastetio Liverpoolu, vec ga gledam kao i bilo kojeg drugog igraca.Usao je u godine i trenutno su Agger i Coates bolja rjesenja po meni.fera je napisao/la:Carra... samo ja ne mogu da vjerujem da vi njega gledate kao nekog ko je nastetio liverpoolu.the scouser je napisao/la:Kviz pitanje: Koji je Englez dao najvise golova Liverpoolu ?
Nije nastetio, nego na njega se vec godinu i kusur ne moze racunati. Pravi greske cesce nego prije, a "greske prije" su mu donijele tu laskavu titulu najboljeg engleskog strijelca protiv Liverpoola. Carra je legenda, meni veoma drag igrac, i volio bih da je on sposoban da bude nama u prvih XI, ali nije.fera je napisao/la:Carra... samo ja ne mogu da vjerujem da vi njega gledate kao nekog ko je nastetio liverpoolu.the scouser je napisao/la:Kviz pitanje: Koji je Englez dao najvise golova Liverpoolu ?
A po čemu to ?Red Assassin je napisao/la:Carra je do sada kriv za 2/3 gola u sezoni (Protiv Boltona kad mu se odbila lopta od nogu kao od panj, i jucer penal) i to dovoljno govori o tome da svoje iskustvo moze zaboravit jer nas precesto to iskustvo kosta.. Skrtel i Agger su makar opasni po protivnicki gol kada mi imamo prekid al Carra nikad.
Jucerasnja tekma nas je samo spustila na zemjlju i dala nam do znanja da ce bitka za 4to mjesto biti velika..
Meireles jucer asistirao za pogodak, isto kao i Aquilani. Nasi bivsi vezni igraci dobro napreduju (:
Ako se dobro sjecam ti si rekao da Suarez uradi za 10 minuta ono sto Robin uradi za 90, tako da nedostatak vremena ne bi trebao biti problem.. ja sam poredio proslu polusezonu i jednog i drugog, 19 utakmica, 18 golova, 12 utakmica 4 gola, hajd razumijem da je 10 golova, ili tako nesto, ali 4Rizah je napisao/la:
Allgunners, spominješ tamo nekakvog Jacka a u isto vrijeme porediš statistiku Persija i Suareza od prošle sezone i pričaš o igranju od januara do maja, a zaboravljaš da je Suarez nastupio samo 20 minuta protiv Stoka a protiv Cheslija nije ni igrao. Dakle, tebi je uradu kada igrač odigra 160 minuta manje da porediš njihovu statistiku a kada se poredi 270 minuta tebi nije uredu.
veze ti nemas...AllGunsBlazing je napisao/la:Ako se dobro sjecam ti si rekao da Suarez uradi za 10 minuta ono sto Robin uradi za 90, tako da nedostatak vremena ne bi trebao biti problem.. ja sam poredio proslu polusezonu i jednog i drugog, 19 utakmica, 18 golova, 12 utakmica 4 gola, hajd razumijem da je 10 golova, ili tako nesto, ali 4Rizah je napisao/la:
Allgunners, spominješ tamo nekakvog Jacka a u isto vrijeme porediš statistiku Persija i Suareza od prošle sezone i pričaš o igranju od januara do maja, a zaboravljaš da je Suarez nastupio samo 20 minuta protiv Stoka a protiv Cheslija nije ni igrao. Dakle, tebi je uradu kada igrač odigra 160 minuta manje da porediš njihovu statistiku a kada se poredi 270 minuta tebi nije uredu.![]()
![]()
Uzeo sam i u obzir to da ste govorili kako se savrseno prilagodio... Ti poredis igraca sa 4 utakmice sa igracem koji nije odigrao minute, i kazes nema razlike, hajd da je Jack odigrao 1-2 ali ni jednu i nesto pricas..
edit: koje licemjerstvo Kennya, prosle godine kad je Liverpool Arsenalu uzeo bodove radi sudijske greske nije nista rekao, ove godine kad je Liverpool uzeo bodove Arsenalu radi sudijske greske opet nije nista rekao, a cim se Liverpoolu uzmu bodovi nesto prica![]()
bimbrlica je napisao/la:veze ti nemas...AllGunsBlazing je napisao/la:Ako se dobro sjecam ti si rekao da Suarez uradi za 10 minuta ono sto Robin uradi za 90, tako da nedostatak vremena ne bi trebao biti problem.. ja sam poredio proslu polusezonu i jednog i drugog, 19 utakmica, 18 golova, 12 utakmica 4 gola, hajd razumijem da je 10 golova, ili tako nesto, ali 4Rizah je napisao/la:
Allgunners, spominješ tamo nekakvog Jacka a u isto vrijeme porediš statistiku Persija i Suareza od prošle sezone i pričaš o igranju od januara do maja, a zaboravljaš da je Suarez nastupio samo 20 minuta protiv Stoka a protiv Cheslija nije ni igrao. Dakle, tebi je uradu kada igrač odigra 160 minuta manje da porediš njihovu statistiku a kada se poredi 270 minuta tebi nije uredu.![]()
![]()
Uzeo sam i u obzir to da ste govorili kako se savrseno prilagodio... Ti poredis igraca sa 4 utakmice sa igracem koji nije odigrao minute, i kazes nema razlike, hajd da je Jack odigrao 1-2 ali ni jednu i nesto pricas..
edit: koje licemjerstvo Kennya, prosle godine kad je Liverpool Arsenalu uzeo bodove radi sudijske greske nije nista rekao, ove godine kad je Liverpool uzeo bodove Arsenalu radi sudijske greske opet nije nista rekao, a cim se Liverpoolu uzmu bodovi nesto prica![]()
misli na zaledje Suareza kod 1 gola
kakva sudijska greska protiv arsenala ? sta je s tobom
Rece ti momak sta je bilo, to je bio prvi gol i direktno je utjecao na igru, i nije bilo ni rijeci o njemu, ili prosle godine kad ste slavili ono ''fuck off '' ili ''piss off'' sta je vec bilo, ni tad nije bilo rijeci o tome da je Liverpool dao gol u 111. minuti a produzeno 8 ako nije, ugl. 2 minute nakon sto je sudija trebao svirati kraj.. Da ne bude da imam nesto protiv Liverpoola, nemam, jednostavno samo odgovaram na stvari koje je rekao @Rizah i na izjavu Kennya..bimbrlica je napisao/la: veze ti nemas...
to je sve bilo pa prosle nemate razloga se svadjati oko toga ovu zadnju tekmu protiv Arsenala sam gledao i znam da je bio offsajd a vecina navijaca liverpoola je priznla da bez tog 1 kola ne bismo pobijedili a ovu drugu tekmu nisam gledaoAllGunsBlazing je napisao/la:Rece ti momak sta je bilo, to je bio prvi gol i direktno je utjecao na igru, i nije bilo ni rijeci o njemu, ili prosle godine kad ste slavili ono ''fuck off '' ili ''piss off'' sta je vec bilo, ni tad nije bilo rijeci o tome da je Liverpool dao gol u 111. minuti a produzeno 8 ako nije, ugl. 2 minute nakon sto je sudija trebao svirati kraj.. Da ne bude da imam nesto protiv Liverpoola, nemam, jednostavno samo odgovaram na stvari koje je rekao @Rizah i na izjavu Kennya..bimbrlica je napisao/la: veze ti nemas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.