ajde evo sada jedno pitanje za razmisljanje u kojem se krije i dio odgovora na pitanje zasto su makedonci ovako dobri....kako to da je makedonce pobedila crna gora, najslabija repka sa kojom su igrali ?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jarane odluci se, il' ce nijemci proci ili srbi, obje ekipe ne mogu nikakomajestic24 je napisao/la:
Ja mislim da ce Srbi dobiti Turke a volio bih da Njemci prodju...nekako su mi dragi. Nema tu kvalitete osim Nowitzkog i Kamana al bore se ljudi i svaka im cast
MoguThe Game je napisao/la:jarane odluci se, il' ce nijemci proci ili srbi, obje ekipe ne mogu nikakomajestic24 je napisao/la:
Ja mislim da ce Srbi dobiti Turke a volio bih da Njemci prodju...nekako su mi dragi. Nema tu kvalitete osim Nowitzkog i Kamana al bore se ljudi i svaka im cast![]()
Idealan scenarij.Ja još vjerujem u Dirkulesamajestic24 je napisao/la:MoguThe Game je napisao/la:jarane odluci se, il' ce nijemci proci ili srbi, obje ekipe ne mogu nikakomajestic24 je napisao/la:
Ja mislim da ce Srbi dobiti Turke a volio bih da Njemci prodju...nekako su mi dragi. Nema tu kvalitete osim Nowitzkog i Kamana al bore se ljudi i svaka im cast![]()
Njemci dobiju Litvance s +21,a Srbi pobjede Turke i onda ispadju domacini i Turci.
znas i sam da je ta pobjeda nijemaca malo vise nerealnamajestic24 je napisao/la:MoguThe Game je napisao/la:jarane odluci se, il' ce nijemci proci ili srbi, obje ekipe ne mogu nikakomajestic24 je napisao/la:
Njemci dobiju Litvance s +21,a Srbi pobjede Turke i onda ispadju domacini i Turci.
Litvanci imaju -1, a Njemci -25, ako Njemci dobiju 14 razlike onda će biti bolji od Litvanaca i sigurno prolaze. Da bi ispali domaćini onda bi Srbija ili Turska morali svojim pobjedama imati bolju koš razliku od Litvanije, Turci bi je bilo kakvom pobjedom imali (jer su trenutno na -9), dok Srbi moraju dobiti makar 12 razlike (uz pomenuti scenario u prvoj utakmici), jer i sami imaju -25...majestic24 je napisao/la:MoguThe Game je napisao/la:jarane odluci se, il' ce nijemci proci ili srbi, obje ekipe ne mogu nikakomajestic24 je napisao/la:
Ja cu ti sa zadovolstvo odgovarati na ovim pitanjaGoldy je napisao/la:jeste li primetili kako makedonci imaju nerve na kraju i kad je slovenije krenula da im se priblizi kako su ih smirili tricom bas kao sto su uradili i protiv bih..nijedan put to nije bio mccaleb
ajde evo sada jedno pitanje za razmisljanje u kojem se krije i dio odgovora na pitanje zasto su makedonci ovako dobri....kako to da je makedonce pobedila crna gora, najslabija repka sa kojom su igrali ?
a ko kaže da će makedonija biti druga?majestic24 je napisao/la:Ja mislim da ce ovdje biti nadmudrivanja sada. Iz ove grupe E vecina ce ih zeljeti zavrsiti na 3 poziciji,da bi mogli igrati protiv drugog iz grupe F-Makedonije.
OK, upravu si. Samo sto je citava klapa od Wade - a, Bosh - a, James - a, mnogo napredovala za dvije godine. A plus su bili pojacani najboljim kosarkasem prethodne decenije.DANTES je napisao/la:Kao ni pobjeda i poraz
Sve je to ljepo ali da bi Njemacka pobjedila treba Dirk zabiti nekih 40 poena, Kaman jedno 25 i ostatak ekipe jos nekih 25Texi je napisao/la:Vidim nekima matematika nikako ne ide, da bi Nemačka prošla treba joj pobeda nad Litvanijom +12 i pobeda Srbije nad Turskom. Onda Turci i Litvanci ispadaju, i gleda se međusobna koš razlika a ne ukupna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.